Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот modor » 04 яну 2010 13:58

Радвам се за Мирослав Антонов да видим дали ще се докаже ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 яну 2010 14:00

Браво ако е истина.малко свежа кръв няма да ни навреди.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 04 яну 2010 14:06

Mиро Антонов е бивш футболист на Монтана и имам поглед вЪрху играта му...Трябва да ви кажа,че той изобщо не е за Левски.
Просто нивото му не е за такЪв отбор...Той с нищо няма да повдигне класата на отбора...Не знам,нещата при нас не вЪрвят на добре... :roll:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 яну 2010 14:24

niki87 написа:Mиро Антонов е бивш футболист на Монтана и имам поглед вЪрху играта му...Трябва да ви кажа,че той изобщо не е за Левски.
Просто нивото му не е за такЪв отбор...Той с нищо няма да повдигне класата на отбора...Не знам,нещата при нас не вЪрвят на добре... :roll:

То,щото,Христов,като беше голмайстор на А група в Ботев,че много ни вдигна нивото.А,между впрочем,със слабите халфове на Монтана,каква игра си очаквал от него-да "накъса" мрежите ли?Знаеш ли откъде дойде в Левски К.Миланов?И какво "дръвче" беше Сираков,когато почна с мъжкия отбор?Така,че айде по-леко с "присъдите":"този става,а онзи-не".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 04 яну 2010 14:45

deepblue1963 написа:
niki87 написа:Mиро Антонов е бивш футболист на Монтана и имам поглед вЪрху играта му...Трябва да ви кажа,че той изобщо не е за Левски.

То,щото,Христов,като беше голмайстор на А група в Ботев,че много ни вдигна нивото.А,между впрочем,със слабите халфове на Монтана,каква игра си очаквал от него-да "накъса" мрежите ли?Знаеш ли откъде дойде в Левски К.Миланов?И какво "дръвче" беше Сираков,когато почна с мъжкия отбор?Така,че айде по-леко с "присъдите":"този става,а онзи-не".

Интересно ми е как можеш да спориш за футболист,който,през живота си,не си гледал на живо ;)
По принцип нямам нищо против момчето-дано направи добра кариера в Левски,и стане голмайстор на отбора :)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 яну 2010 16:23

niki87 написа:
deepblue1963 написа:

Интересно ми е как можеш да спориш за футболист,който,през живота си,не си гледал на живо ;)
По принцип нямам нищо против момчето-дано направи добра кариера в Левски,и стане голмайстор на отбора :)

А ти по какви критерии го определи,че не е за Левски?Да,аз не съм го гледал на живо.Затова,когато ръководството вземе някой играч,предпочитам да не избързвам с "компетентното" си мнение.Колко от играчите на Левски ги бяхме гледали "на живо" преди да дойдат в отбора?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 04 яну 2010 16:37

Много ясно,че ще се изкажа "компетентно" при положшние,че имам поглед вЪрху играта на вЪпросния футболист ;)
Иначе си прав,че за футболист,който не сме гледали,не трябва да избързваме с оценки и коментари :)
Обаче тука случая е друг :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 яну 2010 17:09

Кривия утре подписва с нас.Още един сигурен играч.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 04 яну 2010 17:15

ЕМИЛ написа:Кривия утре подписва с нас.Още един сигурен играч.

Поредния млад и перспективен играч :) Сашо ми е любимец-ще вдигне нивото на отбора,това е сигурно :)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 04 яну 2010 17:19

Между другото Кривия,Дарко и Бардон не играят ли на една позицияИзображение

Върни се в “Архив”