Висша лига (сезон 2022/2023)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pill
Контакти:

Re: Висша лига (сезон 2022/2023)

Мнениеот pill » 26 авг 2022 10:14

За съжаление не виждам кой ще оправи халфовата линия. Има някакви слухове за Франки де Йонг, но не вярвам да се случи този трансфер. Като цяло ми се иска да не го виждам Набития Кейта повече, по-добре младия Карвальо:)
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 26 авг 2022 10:53

И в атака отстъпвате на Ман.Сити. А тоя сезон и отзад Ван Дайк и Трент играят все едно са дошли от А група, така че ще пускате бая голове.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 26 авг 2022 10:56

Capitana_Puyol написа:И в атака отстъпвате на Ман.Сити. А тоя сезон и отзад Ван Дайк и Трент играят все едно са дошли от А група, така че ще пускате бая голове.

Само Салах в топ форма е достатъчен фактор за това да сме по-силни в атака от тях, а за Ван Дайк и Трент съм съгласен. По принцип те са най-силни, а сега са най-слаби и това също дава отражение. Точно за това и казах, че съм на това мнение само, когато "всички са във форма". Лично за мен, защитата и нападението ни в топ форма е над тези на Сити.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 26 авг 2022 12:01

Салах е едно голямо НИЩО от януари насам, и вашите фенове го казват. Ако си мислиш че ей така с фокус и магическа пръчка ще се върне предишния играч, доста се лъжеш. Сега е и презадоволен с новия тлъст договор, така че си го мести от единия в другия крачол. Но и когато беше във форма, няма как точно той да е по-добър от цялата атака на Сити, не е на нивото на Меси или Роналдо в пиковите им години. Така че пак отстъпвате на Сити цялостно в атака. То се вижда и през сезоните, че редовно вкарват повече голове от вас.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 27 авг 2022 01:54

pill написа:Трудно ще се оправи Ливърпул с тая халфова линия и липсата на истински собственик. Не може тоя боклук Леброн Джеймс да има акции в клуба при положение, че нищо не разбира от футбол и си мисли, че топката е във формата на яйце. Тук трябва да кажа, че завиждам на бивша Чукотка, щото изглежда пак си намериха стабилен собственик. Все пак е хубаво да задържат тоя идиот Тухел. Рийс Джеймс централен защитник, а Хавертс централен нападател - само хубави резултати като в Лийдс ги чакат:)

Не ти прави чест да лепиш подобни подигравателни етикети на даден клуб, в случая Челси :)
CHELSEA

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 авг 2022 03:24

glarus_ds написа:
pill написа:Трудно ще се оправи Ливърпул с тая халфова линия и липсата на истински собственик. Не може тоя боклук Леброн Джеймс да има акции в клуба при положение, че нищо не разбира от футбол и си мисли, че топката е във формата на яйце. Тук трябва да кажа, че завиждам на бивша Чукотка, щото изглежда пак си намериха стабилен собственик. Все пак е хубаво да задържат тоя идиот Тухел. Рийс Джеймс централен защитник, а Хавертс централен нападател - само хубави резултати като в Лийдс ги чакат:)

Не ти прави чест да лепиш подобни подигравателни етикети на даден клуб, в случая Челси :)

Е ти пък.....ти виж във форума на Реал как ни наричат нас, това нищо не е :D Там буквално на всяка страница лепят подигравателните етикети, както ти ги наричаш :D но всъщност на никой не му пука
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 27 авг 2022 10:42

KOPScousers написа:Лично за мен, защитата и нападението ни в топ форма е над тези на Сити.

Само защитата, нападението абсурд. Най-силното нападение на Ливърпул беше тройката Мане-Салах-Фирмино. В момента сте на минус 2 от тази тройка (Фирмино вече не е същия).
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 27 авг 2022 14:19

kingofpop написа:не е :D Там буквално на всяка страница лепят подигравателните етикети, както ти ги наричаш :D но всъщност на никой не му пука

Брат, как може да си толкова нагъл? :D Никой не споменава Барселона до момента, в който вие не се обадите с нещо. Няма коментар на капитана, берналео и инсейнбой, който да не включва Реал. Вие стана 7 години не сте никакъв фактор, то няма за какво да се заядем дори с вас. Сто пъти по-добре е да сте на ниво, че да има яка конкуренция и двата отбора да мачкат наред в Европа. Мен ми е жал за Барселона, ти ми говориш за подиравки..
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 авг 2022 15:00

sapio0o написа:
kingofpop написа:не е :D Там буквално на всяка страница лепят подигравателните етикети, както ти ги наричаш :D но всъщност на никой не му пука

Брат, как може да си толкова нагъл? :D Никой не споменава Барселона до момента, в който вие не се обадите с нещо. Няма коментар на капитана, берналео и инсейнбой, който да не включва Реал. Вие стана 7 години не сте никакъв фактор, то няма за какво да се заядем дори с вас. Сто пъти по-добре е да сте на ниво, че да има яка конкуренция и двата отбора да мачкат наред в Европа. Мен ми е жал за Барселона, ти ми говориш за подиравки..

Пълни глупости. Не ме карай да цитирам от форума ви постоянните обиди и то без никой наш да е влизал. Нали ясно е, че в тоя форум фен на Реал никога не е банван и няма как да бъде по обясними причини, предполагам заради това съфенчетата ти постоянно изпозлват такива епитете :D Ти все не си разбрал и все не си информиран за нещата. Иначе съм съгласен за последното ти изречение. И ние като ви изнасилвахме през сезон беше скучна Ла Лига, за това ми се иска и двата отбора да са силни в даден период.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Ponko

Мнениеот Ponko » 27 авг 2022 15:24

В Англия Сити вкарва и допуска... Не чак толкова. В Европата ги знаем вкарват уж много но и допускат достатъчно, че да отпадне. Щом Ливърпул завършва два пъти на точка от Сити значи разликата не в толкова голяма.

Върни се в “Архив”