2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MomciloGavric

32

Мнениеот MomciloGavric » 24 апр 2022 21:23

Buck32 написа:
muhaha написа:Къде го видя тоя Олдридж, като човека не е помирисал паркета или пишем просто така за спорта.

Сигурно е имал предвид Блейк Грифин, на когото като малък често са му викали Олдридж.
Но в типичния си стил веднага избяга от въпроса:)

Мда, сега като попитам отново, кога съм бягал от въпроса, отговора ще е, "Ми как кога, нали спорихме, дали бил стат падър..."

П.С.
МУХАХА, кво стана, ве ? Да не умря ?
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.

Buck32
Контакти:

Re: 32

Мнениеот Buck32 » 24 апр 2022 22:03

MomciloGavric написа:Мда, сега като попитам отново, кога съм бягал от въпроса, отговора ще е, "Ми как кога, нали спорихме, дали бил стат падър

Мне, ето в момента - човекът те пита къде си видял Олдридж, ти си говориш за Леброн

MomciloGavric

32

Мнениеот MomciloGavric » 24 апр 2022 22:09

Buck32 написа:
MomciloGavric написа:Мда, сега като попитам отново, кога съм бягал от въпроса, отговора ще е, "Ми как кога, нали спорихме, дали бил стат падър

Мне, ето в момента - човекът те пита къде си видял Олдридж, ти си говориш за Леброн

Напротив, аз и по принцип си визирах Джеймс. Не случайно съм написал, че ако беше на неговата позиция щеше да бъде разкостен. Колкото до бъркането на играчите, майната му. Не мисля, че от 10 реда трябва да се хващаме за някакво сбъркано име. Просто другарят muhaha ми има зъб още от Sportal.bg и подигравките към вашият общ любим отбор със син цвят. Щях да го напиша кой е, ама съм обещал на регъра, че ще бъда добро момче...
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот miro_rz » 24 апр 2022 22:24

Днес Денвър вече ще бият!!!
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: 32

Мнениеот Buck32 » 24 апр 2022 22:33

[quote="MomciloGavric"
Напротив, аз и по принцип си визирах Джеймс. Не случайно съм написал, че ако беше на неговата позиция щеше да бъде разкостен. Колкото до бъркането на играчите, майната му. Не мисля, че от 10 реда трябва да се хващаме за някакво сбъркано име.[/quote]

Аз мисля, че на всички тук им е ясно, че дори когато хвалиш соц-а имаш предвид Леброн. Аз понеже съм на повечко години помня подходящото стихче: "Мы говорим — Ленин, подразумеваем — партия,
Мы говорим — партия, подразумеваем — Ленин.". При теб каквото и да се говори, става въпрос за Леброн. И в твоите очи това оправдава всяка друга неточност.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 апр 2022 22:39

Този Мастърса ли е?
Изображение

MomciloGavric

35

Мнениеот MomciloGavric » 24 апр 2022 22:45

Buck32 написа:Аз мисля, че на всички тук им е ясно, че дори когато хвалиш соц-а имаш предвид Леброн. Аз понеже съм на повечко години помня подходящото стихче: "Мы говорим — Ленин, подразумеваем — партия,
Мы говорим — партия, подразумеваем — Ленин.". При теб каквото и да се говори, става въпрос за Леброн. И в твоите очи това оправдава всяка друга неточност.

Искаш да кажеш, че ако в Нетс играеше Джеймс и беше в абсолютно същата позиция като Змията, нямаше да има океан от псувни, плюнки и семенна течност по него, ли ? Това ли ми казваш ? Малко по-сериозно, ако може...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 24 апр 2022 22:52

miro_rz написа:Този Мастърса ли е?

Добро утро, как спа ??!

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 24 апр 2022 23:03

ReBorn1982 написа:
miro_rz написа:Този Мастърса ли е?

Добро утро, как спа ??!

Е, ти пък сега. Не е толкова лесно - човекът досега все демонстрираше силен патриотизъм, после си слага ник идващ от съседите, които са ни правили най-много мизерии (това го казвам като човек, който харесва сърбите). Обяснявал е как английският не му е силната страна, но използва изрази като "севън футър". Единственото последователно нещо е липсата на последователност :)

MomciloGavric

23

Мнениеот MomciloGavric » 24 апр 2022 23:05

Смяташ ли тая седмица да ми отговориш или по принцип смяташ да пишеш по теми, които грам не разбираш ? Имам предвид историческите... Ти баскетбола си го разбираш. ;дд

Върни се в “Архив”