Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот Заклет Левскар » 12 сеп 2016 10:52

Ozzimozzi написа:
IND написа:Контролите въобще не трябва да се броят - България би европейския шампион в контрола, но каква е реалността?!?

На мен ми харесаха как играят новите без Джордан - трябва им още 1-2 мача и ще бъдат сработена машина

Сработване на отбора и изграждане на стил не става с 1-2 мача. Иначе като футболисти не мисля, че са толкова лоши. За съжаление нивото на БГ футбола е толкова паднало, че българските играчи отстъпват доста по класа от "вносните" футболисти били те и от средна ръка.

Споко, като си върнете и Асприля ще станете по-силни.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 12 сеп 2016 10:57

Заклет Левскар написа:
Ozzimozzi написа:
IND написа:Контролите въобще не трябва да се броят - България би европейския шампион в контрола, но каква е реалността?!?

На мен ми харесаха как играят новите без Джордан - трябва им още 1-2 мача и ще бъдат сработена машина

Сработване на отбора и изграждане на стил не става с 1-2 мача. Иначе като футболисти не мисля, че са толкова лоши. За съжаление нивото на БГ футбола е толкова паднало, че българските играчи отстъпват доста по класа от "вносните" футболисти били те и от средна ръка.

или пък може съдията да свири една-две дузпи...
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 сеп 2016 10:59

1982 написа:
Mitata написа:
Момчетата не бяха некадърници, но бяха лимитирани за победи във В и Б групи.

Берое - ЦСКА 0:2
ЦСКА - Берое 2:0
ЦСКА - Монтана 1:0

Амам гришата не вярва на тези победи, щото знае как са станали :mrgreen:

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 12 сеп 2016 11:03

Вчера ми изтриха мнението за Божидар Чорбаджийски, мож би не беше по темата. Ще го напиша пак тук:

Това момче е един изключително слаб играч. Дунавци вчера го направиха крив. То беше направо комично да те надиграват по тоя начин, а ти да се биеш в гърдите, че си национален състезател. Аматьорите от Люксембург го направиха крив. И играчите на Верея го направиха крив. Изобщо на кой му хрумна, че Божидар Чорбаджийски има качествата да бъде национален състезател? Вероятно агента му се казва Емил Данчев.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 12 сеп 2016 11:03

1982 написа:
Mitata написа:

Взехме тези мачове благодарение на въодушевлението на футболистите, подкрепяни от многохилядната публика. Победите над отбори от А група бяха кулминацията на доброто представяне на ЦСКА във В група. Големият проблем е, че червената публика за съжаление подкрепя своите само във важните мачове, а когато се играят всички останали е пред ТВ. Манталитет, който е характерен не само за нас, а и за всички останали родни клубове.

След разделението съвсем ще оредеят червените редици. Чакат ни тежки времена, ако сегашният тим на Ганчев не започне да побеждава. Душманите на ЦСКА ще постигнат своите цели за пореден път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 сеп 2016 11:06

bellamy_99 написа:Ако не бяхте се осра*и срещу Славия преди години, този проект щеше да бъде вече в забвение.. Спомяш си какво се случи преди пак няколко години с един ЦСКА събран от 100йчо от плажовете.. До преди плейофите бяха 1ви и после дойде един послушко, който беше и е в Лудогорец и домуса го тупа после по рамото... Както и да е... с такава публика, този проек ще просъществува 5 макс. 10 години и след това ще се търси друго поприще за изява - я Левски, я Ботев, отбори с явна фенска маса и фенски глас, който се чува... Сега каквото каже Кирчо, това става в Разград. Ако трябва на мачовете фесовете ще седят и в поза свещ, ако той каже...

Ако, ако...тогава си бяха шушумиги, а днес са вече изградена система, и финансово, и организационно, и спортно-технически. Дори и мащабна зимна селекция при нас с 4 класни и качествени играчи( в което се съмнявам) няма да промени особено позициите. А пък вие как ще им вземете точки не ми е никак ясно, но да не бързаме-има време, ще видим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 сеп 2016 11:15

Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:

Взехме тези мачове благодарение на въодушевлението на футболистите, подкрепяни от многохилядната публика. Победите над отбори от А група бяха кулминацията на доброто представяне на ЦСКА във В група. Големият проблем е, че червената публика за съжаление подкрепя своите само във важните мачове, а когато се играят всички останали е пред ТВ. Манталитет, който е характерен не само за нас, а и за всички останали родни клубове.

След разделението съвсем ще оредеят червените редици. Чакат ни тежки времена, ако сегашният тим на Ганчев не започне да побеждава. Душманите на ЦСКА ще постигнат своите цели за пореден път.

тези специално мачове ги взехме заради мерките , които гришата беше взел спрямо двамата съдии и 5,6 футболиста и треньори от Монтана и Берое ! :mrgreen:

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 12 сеп 2016 11:23

1982 написа:
Mitata написа:

Реално взехме купата с един мач - първия с Берое. Втория вече се бяха наакали а и пред пълния стадион и ранния гол си го отнесоха.
Монтана - най-слабия в А група пред 35 хиляди зрители и 1:0 просто нямаше как да не бием. Велик сезон на момчетата и треньора, но това с купата няма как да се повтори... да не говорим за успехи в А група и то не епизодични.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2016 11:30

bellamy_99 написа:
1982 написа:
Mitata написа:

и сега тези мачове играха ли се или ГГ ги беше купил? Че вече много се обърках, всеки ден с различна опорна точка спрямо купата миналата година....

Ами тоя въпрос и за теб се отнася, не мислиш ли?
Не знам, но Маламов е очевидно по-добър от тоя с русата брада, не му знам името. Да не говорим пък за Йорданов в сравнение с Малинов.
А това, че оново е било контрола нищо не значи. Каквото ще да е, Дунав тогава си беше същия отбор като сега, а ЦСКА си ги би с "некадърниците". Не малка част от разликата идва от мотивацията - тогава всички момчета играха заради ЦСКА, играха с идеята, че помагат на клуба да се възроди. И какво стана? Изведнъж станаха некадърни и ги разкараха за сметка на...Литекс. На класния отбор на Литекс. Това е неоспорим факт, който се вижда и от самолет. Не можем да очакваме от отборът на Литекс да има същото мислене и същата мотивация като на тия "некадърни" момчета. И резултата се вижда - всяко гостуване е мъка.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 сеп 2016 11:38

Заклет Левскар написа:
Ozzimozzi написа:

Вие така сте цъфнали, че спукахте топката с Нефтохимик.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Архив”