Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.
Прави ми впечатление че вашия треньор /аз съм славист/ явно харесва прекалено много Вилиян Бижев и май го гласи за титуляр.Бижев не е лош но трябва да се работи с него.
yavorescu написа:Ако има действащ договор, нямаме право да отправяме оферти без съгласието на Локо.
Те хората се чудят как да вкарат цска и локо в групата,едва ли някой спазва някакви правила в България
Китанов: Щастлив съм много в Черно море, имам още една година договор и се надявам да го изпълня
http://www.novsport.com/news1530601_1045.html
За този сезон Китанов ни трябва, понеже е задължително да имаме един българин до 21 г. да бъде титуляр всеки мач. Дано от адмиралтейството да се усетят навреме и да му предложат нов договор още сега, така хем ще му вдигнат цената, хем ще предотвратят евентуално негово напускане като свободен агент догодина.
http://www.novsport.com/news1530601_1045.html
За този сезон Китанов ни трябва, понеже е задължително да имаме един българин до 21 г. да бъде титуляр всеки мач. Дано от адмиралтейството да се усетят навреме и да му предложат нов договор още сега, така хем ще му вдигнат цената, хем ще предотвратят евентуално негово напускане като свободен агент догодина.
bez-nick написа:Футболист играл в гранда Велес Сарсфийлд, няма как да е случаен! Не знам дали следите аржентински футбол, но Велес през последните 10 години се превърна в гранд номер 3 на Аржентина след мега грандовете не само в аржентинския, а и в световния футбол Бока и Ривър. Няма как случайно да е играл там, от такива отбори футболистите лесно си намират отбори, където си поискат. Друг е въпросът дали ще се адаптира към нашия футбол, Курьор, Бакари и почти всички чужденци в Черно море винаги са започвали трудно, така че разни ''капацитети'' има да ги плюят в началото какви боклуци сме взели и как сме изпуснали страшни играчи като Теодор Стефанов, Гущеровци, Змейове и разни други. Все пак Вареа е играл доста време в Босна, така че балканският футбол не му е чужд.
Не само балканският футбол (четири сезона), но е играл и в лига Европа:

- bojo0o0o94
- Контакти:
Аржентинец започва тренировки с Черно море
Довечера пристига и бранителят от Португалия
Аржентинският халф, който ще изкара проби в Черно море, вече е в България. Очаква се той да се присъедини към тренировката на варненци днес следобед или най-късно утре сутринта.
Бранителят от Португалия, който също ще бъде тестван от Никола Спасов, пристига довечера и ще започне тренировки в четвъртък.
Днес или утре към подготовката на варненци трябва да се присъедини и стражът Александър Чанович, а в петък и лявото крило Симеон Райков. Двамата получиха по-дълга почивка от треньорското ръководство.
Довечера пристига и бранителят от Португалия
Аржентинският халф, който ще изкара проби в Черно море, вече е в България. Очаква се той да се присъедини към тренировката на варненци днес следобед или най-късно утре сутринта.
Бранителят от Португалия, който също ще бъде тестван от Никола Спасов, пристига довечера и ще започне тренировки в четвъртък.
Днес или утре към подготовката на варненци трябва да се присъедини и стражът Александър Чанович, а в петък и лявото крило Симеон Райков. Двамата получиха по-дълга почивка от треньорското ръководство.
- thisisthelife
- Контакти:
Аржентинецът е класа. Надявам се и португалецът да е попадение, все пак португалското първенство не е слабо. Романов, ако го привлечем, още повече ще засили конкуренцията по фланговете. Относно "звезди" като Теодор Стефанов, Гущеров, Карадачки и прочее - градим отбор за Европа и челни места в А Група, а не за геройска битка за оцеляване в елита. На когото не му харесва да си набие тази мисъл в главата, ако не се получи от първия път - повторения, докато се получи.
Truth is hate for those that hate the truth.
-
ShooterMan
- Контакти:
Следиш ли ситуацията с лицензите на ЦСКА и Локо (Сф). И какво е твоето мнение - трябва ли да се прави компромис и да ги оставят в „А"група? - Това са си техни проблеми, които изобщо не ме интересуват. Все ми е тая. Интересува ме само Черно море.
Добре е възпитано момчето в школата! Задължително е да му предложим нов договор навреме и му желая трансфер в чужбина, на запад, защото мисля, че мястото му скоро ще бъде на вратата на някой голям европейски отбор...Тогава Путев ще не ще на него ще залага, а не на Татювото и т.н. Убеден съм, че в тези евротурнири Жоро ще бъде откритието
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Китанов е все още много далеч от нивото си преди тежката контузия.
- thisisthelife
- Контакти:
Sole написа:Китанов е все още много далеч от нивото си преди тежката контузия.
Но е още на 20 години, бъдещето е пред него. Едно добро представяне в Европа може да му отвори портите към големия футбол. Искрено се надявам да стане така!
Truth is hate for those that hate the truth.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Хуан Мануел Вареа започва проби в Черно море
За последно е играл в Раван Баку (Азербайджан)
Хуан Мануел Вареа идва в Черно море, научи varnautre.bg. Аржентинецът вече е в България и се очаква да започне тренировки днес следобед. Вареа е роден на 23 Март, 1986 в Буенос Айрес.
29-годишният атакуващ халф и нападател, започва кариерата си във Велес Сарсфлийлд. След това играе за Депортиво Еспаньол, колумбийският Депор Агуабланка и Сентрал Кордоба.
През 2009 г. подписва договор с босненския Широки брег, където за 3 сезона записва 66 мача с 26 гола. През 2012 г. преминава в азербайджанския Раван Баку, където изиграва 60 мача и вкарва 17 гола. През лятото на 2014 г. се завръща в Босна и сключва договор с Железничар Сараево. През миналия сезон изиграва 19 мача и вкарва 2 попадения. Обявен е за най-добър чужденец в Босна през 2010 г.
http://www.varna.utre.bg/2015/06/17/324 ... herno_more
Дано Вареа мине успешни проби и да се адаптира бързо към нашия тим. Ако португалецът се окаже попадение в защита и успеем да вземем Романов това е добро начало на селекцията ни. Даже повече от добро.
За последно е играл в Раван Баку (Азербайджан)
Хуан Мануел Вареа идва в Черно море, научи varnautre.bg. Аржентинецът вече е в България и се очаква да започне тренировки днес следобед. Вареа е роден на 23 Март, 1986 в Буенос Айрес.
29-годишният атакуващ халф и нападател, започва кариерата си във Велес Сарсфлийлд. След това играе за Депортиво Еспаньол, колумбийският Депор Агуабланка и Сентрал Кордоба.
През 2009 г. подписва договор с босненския Широки брег, където за 3 сезона записва 66 мача с 26 гола. През 2012 г. преминава в азербайджанския Раван Баку, където изиграва 60 мача и вкарва 17 гола. През лятото на 2014 г. се завръща в Босна и сключва договор с Железничар Сараево. През миналия сезон изиграва 19 мача и вкарва 2 попадения. Обявен е за най-добър чужденец в Босна през 2010 г.
http://www.varna.utre.bg/2015/06/17/324 ... herno_more
Дано Вареа мине успешни проби и да се адаптира бързо към нашия тим. Ако португалецът се окаже попадение в защита и успеем да вземем Романов това е добро начало на селекцията ни. Даже повече от добро.
Последна промяна от Mathias_Coureur на 17 юни 2015 13:43, променено общо 1 път.