До Томислав Русев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Молба към Томислав Русев!!!
Така и така сте почнали с молбите.Да помоля ако може да пускате малко по-недебилни песни по време на рекламите около 17:30 в онлайн излъчването 

Re: Молба към Томислав Русев!!!
BLUE CHAMPIONS написа:Какво по-различно очакваш да ти каже Тонев сега в сравнение с пресконференцията преди малко повече от седмица? И какво всъщност очакваш въобще да ти каже Тонев по въпроса, след като поне аз чух в 3 интервюта на въпроса за нови собственици в клуба, Тонев еднозначно отговаряше:
"Не знам нищо по този въпрос, а и не искам да знам!"
Именно, тези неща ви се казаха преди седмица на едночасова пресконференция., Господина, пунсла темата, явно не е в час със събитията.
И отделно защо точно господин Русев? Това е пренебрегване на другите медии, което ще потвърди, че Гонг са прекалено близки с шефовете на Левски и ЦСКА
Re: До Томислав Русев
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Томе, от БФС винаги подкрепят ЦСКА нали .. а кулминацията на подкрепата беше през 2008-ма,когато един отбор стана за смях оставайки на 16 точки зад конкурента си, а впоследствие беше извършена кражбата на века и беше изпратен там където не му е мястото ... но Справедливост има и дойде БАТЕ, а после и Жилина , друг път като приказваш мисли малко,че ставаш доста смешен 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
-
- Контакти:
Г-н Русев с напъните си да надуете синия балон за това че Левски може да вземе Божинов под наем, избихте рибата.А Батков като стар тарикат засука мустака и се изпъчи пред камерите.Вие наистина ли си вярвахте или целта беше да се вдигне тонуса на феновете.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
познай от три пъти
сега се цака с 15 милионния Зезиньо

-
- Контакти:
Томислав Русев с поредна награда
Шефът на спортната редакция на Дарик радио Гонг Томислав Русев спечели наградата за спортна журналистика на името на Людмил Неделчев за 2011 година.
Награждаването се състоя във вторник сутринта, а Русев пребори конкуренцията в лицето на колегите Камен Алипиев - БНТ, Ивайло Даскалов - Диема, Асен Спиридонов - Евроспорт и Владимир Зарков - 7 дни спорт и Спортлайн.
Това е третата година, в която се връчва призът, като през първата година неин носител бе шефът на спортния отдел на вестник Труд – Владимир Памуков, а през изминалата наградата спечели Сашо Диков от Канал 3.
През 2004-та Томислав Русев вече бе отличен за приноса си към спортната журналистика, с отличието на името на братя Ексерови.
Заслужена ли е наградата на г-н Русев или е купена според вас?
Награждаването се състоя във вторник сутринта, а Русев пребори конкуренцията в лицето на колегите Камен Алипиев - БНТ, Ивайло Даскалов - Диема, Асен Спиридонов - Евроспорт и Владимир Зарков - 7 дни спорт и Спортлайн.
Това е третата година, в която се връчва призът, като през първата година неин носител бе шефът на спортния отдел на вестник Труд – Владимир Памуков, а през изминалата наградата спечели Сашо Диков от Канал 3.
През 2004-та Томислав Русев вече бе отличен за приноса си към спортната журналистика, с отличието на името на братя Ексерови.
Заслужена ли е наградата на г-н Русев или е купена според вас?
- modor
- Контакти:
Re: Томислав Русев с поредна награда
Честито 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Re: Томислав Русев с поредна награда
Честито Томе 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
След като Баткото следи Томислав Русев, кога си ляга, бръсне и ходи до тоалетна по малка и голяма нужда, сега очаквам да отрази наградата, която му бе дадена вчера.
Ако не го направи, значи все пак си остава едно от най-големите злобни човечета, които съм виждал в нета.
Ако не го направи, значи все пак си остава едно от най-големите злобни човечета, които съм виждал в нета.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!