Ст. Младенов няма вина тука вината е на тези които не са платили заплатите. ЦСКА е първи в момента при наличието на отбор като Лудогорец
това означава че тренььора си е свършил работата.
Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Logical person написа:Red Warrior написа:Logical person написа:
Той доверието го е получил, но така и не заигра достатъчно добре. Миналия сезон стартира като титуляр и игра много силно в първия мач. Но това си му и остана за цял сезон. Тази година също започна като титуляр, изигра едни фантастични 30 минути срещу Левски и пак това си му остана. Той е футболист със страхотни качества, но не върви да ги показва по 30 минути на години. И въпреки това 3 години го чакаме, не го гоним и му се дават шансове и пак и пак. Пожелавам му успех, защото той наистина има качества и много талант. Дано в друг отбор да си прочисти главата и да се отпуши.
А сега ще направиш ли един анализ на Платини, че на мен ми късаше нервите през целия полусезон?
Платини не е талант дето го чакаш да покаже какво може. Това е футболист с някакви качества, които са константи. Може да не е най-добри, но каквото може го играе. И между другото Платини е един от най-борбените и надъхани, когато е на терена. Непрекъснато гони, пресира и се връща в защита.
Аз пък го познавам като един от футболистите с най-левашки пропуски и най-лесно губене на топката. Само като го видя как тича - в стил Ники Кънчев на сцената на Биг Брадър се пръскам от смях.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Logical person
- Контакти:
Red Warrior написа:Чета Стойчо, който казва, че му бил давал все повече шансове. Само дето не ги видяхме много тези шансове. Виж, маймунката Платини шансове дал Бог.
През сезона е взел участие в 17 мача и е играл общо 830 минути. Това според теб не са шансове ? И кой е виновен, че Платини го измести от титулярния състав ?
- Red Warrior
- Контакти:
Logical person написа:Red Warrior написа:Чета Стойчо, който казва, че му бил давал все повече шансове. Само дето не ги видяхме много тези шансове. Виж, маймунката Платини шансове дал Бог.
През сезона е взел участие в 17 мача и е играл общо 830 минути. Това според теб не са шансове ? И кой е виновен, че Платини го измести от титулярния състав ?
Де я тази статистика?
Последна промяна от Red Warrior на 05 яну 2015 18:34, променено общо 1 път.
- Logical person
- Контакти:
Red Warrior написа:Logical person написа:Red Warrior написа:Чета Стойчо, който казва, че му бил давал все повече шансове. Само дето не ги видяхме много тези шансове. Виж, маймунката Платини шансове дал Бог.
Де я тази класация?
http://www.transfermarkt.bg/anton-karac ... ler/180071
- Logical person
- Контакти:
Red Warrior написа:Logical person написа:Red Warrior написа:Logical person написа:
Той доверието го е получил, но така и не заигра достатъчно добре. Миналия сезон стартира като титуляр и игра много силно в първия мач. Но това си му и остана за цял сезон. Тази година също започна като титуляр, изигра едни фантастични 30 минути срещу Левски и пак това си му остана. Той е футболист със страхотни качества, но не върви да ги показва по 30 минути на години. И въпреки това 3 години го чакаме, не го гоним и му се дават шансове и пак и пак. Пожелавам му успех, защото той наистина има качества и много талант. Дано в друг отбор да си прочисти главата и да се отпуши.
А сега ще направиш ли един анализ на Платини, че на мен ми късаше нервите през целия полусезон?
Платини не е талант дето го чакаш да покаже какво може. Това е футболист с някакви качества, които са константи. Може да не е най-добри, но каквото може го играе. И между другото Платини е един от най-борбените и надъхани, когато е на терена. Непрекъснато гони, пресира и се връща в защита.
Аз пък го познавам като един от футболистите с най-левашки пропуски и най-лесно губене на топката. Само като го видя как тича - в стил Ники Кънчев на сцената на Биг Брадър се пръскам от смях.
След като си е спечелил титулярно място, значи има причина. Няма треньор, който да се бори за титла и в същото време нарочно да пуска по-слаб играч.
- Red Warrior
- Контакти:
Logical person написа:Red Warrior написа:Logical person написа:Red Warrior написа:Чета Стойчо, който казва, че му бил давал все повече шансове. Само дето не ги видяхме много тези шансове. Виж, маймунката Платини шансове дал Бог.
Де я тази класация?
http://www.transfermarkt.bg/anton-karac ... ler/180071
Това са мачовете за една година, а не за последния полусезон. Къде са тия 17 мача? 830 минути, ако ги разделиш на 17 е смешно време. Да не говоря, че трансфермаркета е пълен с грешки.
-
petko.h.markov
- Контакти:
Logical person написа:Red Warrior написа:Чета Стойчо, който казва, че му бил давал все повече шансове. Само дето не ги видяхме много тези шансове. Виж, маймунката Платини шансове дал Бог.
Това с изместването кой го решава и колко точно е? Това днес въобще не ми харесва,ама въобще.Можеше да се вземе
някой лев,ако провлачи крак още по-лошо,юношите ще опознават страната.
-
Тик-Так1892
- Контакти:
Още преди,няколко седмици спорехме (не помня с кого),дали Антон не трябва да бъде освободен.Аз бях против,но е факт,че Антон не показа нищо освен фауловете си.Няма линейна бързина,няма пробиви на скорост,няма 1в1,през неговият фланг,когато играе,ЦСКА е много непродуктивен,това са фактите.Така,че ЦСКА едва ли ще загуби толкова много от неговата липса,пожелавам му успех и дано се реализира.
По-притеснителни са други две неща,за пореден път годината (подготовка),започва със скандали,сега 10 дена ще се измислят,кой знае какви глупости из медиите,но даваме им повод да се упражняват...
Другото е,че до скоро се твърдеше,че ЦСКА дължи заплата,най-много две.Тук има два варианта или да се е плащало избирателно,или забавянията да са по сериозни,отколкото се признава в клуба.
Другото странно нещо е,че Лъчо Танев (уж приятел на Стойчо),нищо да не направи за да го разубеди,да не би пък там да е конфликта...
По-притеснителни са други две неща,за пореден път годината (подготовка),започва със скандали,сега 10 дена ще се измислят,кой знае какви глупости из медиите,но даваме им повод да се упражняват...
Другото е,че до скоро се твърдеше,че ЦСКА дължи заплата,най-много две.Тук има два варианта или да се е плащало избирателно,или забавянията да са по сериозни,отколкото се признава в клуба.
Другото странно нещо е,че Лъчо Танев (уж приятел на Стойчо),нищо да не направи за да го разубеди,да не би пък там да е конфликта...
- Udoji90
- Контакти:
Карачанаков далеч не е най-силният ни играч, но аз лично съжалявам, че напуска. Има си качества най-малкото да се включва като смяна. От доста време не сме имали такъв изпълнител на свободни удари. От друга страна, не мисля, че има чак толкова причини да недоволства. Най-вече през първата половина от досегашните мачове сравнително често биваше предпочитан пред Платини и Милисавлевич. Честно казано обаче не бе особено убедителен. Изключвам тук отличното му представяне в първото Вечно дерби този сезон. Вкара много важен гол в Ст. Загора, както и още няколко свободни удара. Реално обаче само с фауловете беше полезен на отбора, а това не стига да е титуляр. И все пак съжалявам, че напуска - дори като резерва имаше място в отбора.
Иначе виждам, че правите някакви сравнения между него и Платини. Като оставим настрана типичните предразсъдъци срещу чужденците и в полза на българските играчи, то Соарес при всички положения е по-полезен. Комбинативен футболист, с поглед върху играта, има прилична скорост и техника, помага усърдно и в защита. Карачанаков си е предимно егоист, често играе индивидуално, а в никакъв случай не мисля, че е по-бърз или по-техничен от Соарес (1 на 1 има доста ниска успеваемост според мен). В защита също не помага толкова активно. Предимствата му са само фауловете и възрастта. Платини доста хора го храните по default, но в последните кръгове беше един от добрите ни играчи и мисля, че е не по-лошо крило даже от Силва.
Иначе виждам, че правите някакви сравнения между него и Платини. Като оставим настрана типичните предразсъдъци срещу чужденците и в полза на българските играчи, то Соарес при всички положения е по-полезен. Комбинативен футболист, с поглед върху играта, има прилична скорост и техника, помага усърдно и в защита. Карачанаков си е предимно егоист, често играе индивидуално, а в никакъв случай не мисля, че е по-бърз или по-техничен от Соарес (1 на 1 има доста ниска успеваемост според мен). В защита също не помага толкова активно. Предимствата му са само фауловете и възрастта. Платини доста хора го храните по default, но в последните кръгове беше един от добрите ни играчи и мисля, че е не по-лошо крило даже от Силва.
Последна промяна от Udoji90 на 05 яну 2015 18:47, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...