Висша лига - Сезон 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2014/2015

Мнениеот 0007 » 14 сеп 2014 00:01

smoothc написа:0007,откога двубоите срещу т.нар "Новаци в Лигата" са лакмус за класата и амбициите на Челси?
Ако Челси беше спечелил с по(1/2/3:0/1) всички тези двубои,тогава всичко щеше да бъде просто перфектно,но тези нестандартни оувъри и най-вече допускането на 6 гола в 4-ри мача...пак ще кажа:За мен лично са знак/индикатор,че има нещо не както трябва в структурата и концепциите!
Нали знаете,че падането от високо боли най-много? А и съм сигурен,че съвсем скоро ще се убедите в това твърдение.

Eвертън и Суонзи не са новаци,a 5-тият от миналото първенство и може да се каже отборът на месец август.Отбор,победил вас на ОТ ;) Когато играта в атака върви,защитата може и да не е в топ форма,да не забравяме,че имаме и нов вратар,а той е важна част от защитата.Има време да се нагоди към нея :roll: Споменаваш допускането на 6 гола,но удобно пропускаш 15-те вкарани,6 от които на Гудисън :!: Това ако не е индикатор за мощ в нападението,не знам.Въобще при теб се забелязва тенденцията да омаловажаш хубавото в играта на Челси и да подчертаваш не дотам хубавото.И то не за първи път.С кеф чета анализите ти,въпреки конфликта преди година,но дори и ти не можеш да избягаш от фенщината,както и аз впрочем.А тя не ти позволява да кажеш на хубавото,че е хубаво,без да споменеш лошото.
Що се отнася до падането от високо - в последните няколко години изпитахме много разочарования във ВЛ,в доста мачове играхме "ганкиното",беше мъка,с две думи грозна работа.Този сезон забелязвам друга тенденция и тя ме кара да бъда обнадежден,виждам друг тип игра в атака,друг тип игра като цяло на отбора,трансферите бяха направени с мисъл.Мачовете,които ни костваха титлата миналата година бяха срещу отбори от ранга на Бърнли,Лестър,Суонзи.Е,няма как да не съм щастлив и обнадежден от тези победи ;) Ясно е,че след 4 кръга няма как някой да бъде шампион,всичко може да се случи,но след правилната трансферна политика лятото,както и с играта в по-голямата част от времетраенето на мачовете,аз съм настроен позитивно.Впрочем миналата година през целия сезон предричах крах,така и стана,не е като да съм от онези,които след 3 хубави резултата,се смятат за крале на футбола ;)

ПП Джаки е прав - винаги намирате кусури и ги изтъквате,ако бием всеки мач с 5:0 сигурно пак ще намерите нещо,за което да се хванете.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 сеп 2014 00:27

0007 написа:
smoothc написа:0007,откога двубоите срещу т.нар "Новаци в Лигата" са лакмус за класата и амбициите на Челси?
Ако Челси беше спечелил с по(1/2/3:0/1) всички тези двубои,тогава всичко щеше да бъде просто перфектно,но тези нестандартни оувъри и най-вече допускането на 6 гола в 4-ри мача...пак ще кажа:За мен лично са знак/индикатор,че има нещо не както трябва в структурата и концепциите!
Нали знаете,че падането от високо боли най-много? А и съм сигурен,че съвсем скоро ще се убедите в това твърдение.

Eвертън и Суонзи не са новаци,a 5-тият от миналото първенство и може да се каже отборът на месец август.Отбор,победил вас на ОТ ;) Когато играта в атака върви,защитата може и да не е в топ форма,да не забравяме,че имаме и нов вратар,а той е важна част от защитата.Има време да се нагоди към нея :roll: Споменаваш допускането на 6 гола,но удобно пропускаш 15-те вкарани,6 от които на Гудисън :!: Това ако не е индикатор за мощ в нападението,не знам.Въобще при теб се забелязва тенденцията да омаловажаш хубавото в играта на Челси и да подчертаваш не дотам хубавото.И то не за първи път.С кеф чета анализите ти,въпреки конфликта преди година,но дори и ти не можеш да избягаш от фенщината,както и аз впрочем.А тя не ти позволява да кажеш на хубавото,че е хубаво,без да споменеш лошото.
Що се отнася до падането от високо - в последните няколко години изпитахме много разочарования във ВЛ,в доста мачове играхме "ганкиното",беше мъка,с две думи грозна работа.Този сезон забелязвам друга тенденция и тя ме кара да бъда обнадежден,виждам друг тип игра в атака,друг тип игра като цяло на отбора,трансферите бяха направени с мисъл.Мачовете,които ни костваха титлата миналата година бяха срещу отбори от ранга на Бърнли,Лестър,Суонзи.Е,няма как да не съм щастлив и обнадежден от тези победи ;) Ясно е,че след 4 кръга няма как някой да бъде шампион,всичко може да се случи,но след правилната трансферна политика лятото,както и с играта в по-голямата част от времетраенето на мачовете,аз съм настроен позитивно.Впрочем миналата година през целия сезон предричах крах,така и стана,не е като да съм от онези,които след 3 хубави резултата,се смятат за крале на футбола ;)

ПП Джаки е прав - винаги намирате кусури и ги изтъквате,ако бием всеки мач с 5:0 сигурно пак ще намерите нещо,за което да се хванете.

0007,знаеш ли...че миналият сезон,отборите които измъкваха точки срещу Вас(общо казано извън топ 10),ние в 80% от случаите ги биехме и то с лекота бих казал?
Доста странен парадокс,нали така?
Доста грешиш за тези +15 гола...Напротив! Адмирирам ги(особено тези на Иванович :) ),но някак си това не е типично за Челси и най-вече за Жозе Моуриньо.
И в този ред на мисли,определям това като някакъв парадокс,който в целият си блясък и шикозност,просто в един момент ще се отрази страшно негативно върху представянето на отбора.Челси и преди е правил по-мащабни резултати,но допуснатите голове бяха далеч по-малко(max 0-2),което за мен отваря и въпроса:В този модел със сигурност има нещо сбъркано,но каква е причината или причините за това?
0007,знаеш ли какво? Головата мощ на Евертън(методите,които прилагат) са в пъти по-интересни(и заслужават своето внимание),от тези на Челси на този етап,не за друго,а просто защото Евертън нямат тази класа нито по отношение на състава,нито по отношение на мениджъра!
Искаш да ти кажа,какво считам за хубаво(или най-хубавото) в Челси към този момент ли?
Фабрегас + Матич и нищо друго!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 сеп 2014 00:43

Ае вие, вие и вие не разбрахте ли, че изобщо не ни дреме дали ви харесва Челси, дали стилът на Моуриньо ви кефи, дали ни гледате мачовете и т.н? Имате си отбори, радвайте им се, не е трудно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 14 сеп 2014 02:09

Всеки може да си говори каквото си иска,важното е какво ще стане накрая!
Иначе и аз виждам доста слабости в играта на Челси до момента (като изключим двубоя с Бърнли) във всеки един от другите ни 3 мача имаше периоди и то не малки в които играхме трагично и имахме известна доза шанс за да спечелим.В нито един от тия мачове не контролирахме нещата изцяло,а си имаше стабилно треперене.Играта на целия отбор във фаза защита е меко казано колеблива,че даже и Жозе след Евертън си каза,че въобще не е доволен от това нещо.Централните защитници закъсняват да бият за първа топка и увисват при центриранията,двата бека особено Брането ги пробиват прекалено лесно,а като прибавиме че и Матич доста се увлича напред и ето,че в дефанзивен план сме като дантела.Одеве Суонзи до 20-тата минута не само,че ни надиграваха,а и прекалено лесно стигаха до чисти положения,ако Раутлидж имаше ден нещата спокойно отиваха на 0-3,а отделлно при 2-1 Гомис пропусна сам срещу вратаря.До момента печелим,вкарваме много,другите се дънят,привидно всичко е по мед и масло,но ако във всеки мач разчитаме на това да пуснем няколко гола,но да вкараме повече трудно ще я бъде...вижте Ливърпул миналата година.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

milka

Мнениеот milka » 14 сеп 2014 13:44

Хора вземете се стегнете , Челси в момента играят най-силно в Англия , били играли с новаци - те новаците са най-опасни в началото на сезона защото искат да се доказват и ги тресе треската от първите им мачове във Висшата Лига от бая време насам като Лестър и Бърнли , а 6 гола на Евертън май не са правили много отбори докато Суонзи може да не са кой знае какъв отбор ,но винаги са способни да те бият или да ти измъкнат равенство така ,че ама ''те играли с новаци '' не е сериозно .

Единствено Сити ще се конкурира с Челси за титлата и евентуално Арсенал , другите са поне две класи под тези два отбора - за момента .

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 сеп 2014 20:13

Ди Мария големец - искаше да центрира и вкара, искаше да стреля и направи асистенция :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 сеп 2014 09:53

JackPackage написа:Значи катобиехме с по 1:0 бяхме скучни, автобуси и какви ли не - сега бием 4:2 и 6:3 и вече сме слаби отзад, не правим ротации (нищо че на Гудисън играха Рамирес и Вилиан)... Немате угодия ей :lol:

Другия кръг със Сити 0:1 за нас да видим какво ще кажете тогава... ;)
Най - мразения пори яко за радост на Боянчо ;)

Аз от Моу няма как да съм недоволен 8-) Все пак направи Интер европейски шампион и спечели сума ти купи 8-) Но не вярвам, че ще биете Сити, особено със завръщането на Чернала ланга в игра :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 сеп 2014 09:56

boabbb написа:
JackPackage написа:Значи катобиехме с по 1:0 бяхме скучни, автобуси и какви ли не - сега бием 4:2 и 6:3 и вече сме слаби отзад, не правим ротации (нищо че на Гудисън играха Рамирес и Вилиан)... Немате угодия ей :lol:

Другия кръг със Сити 0:1 за нас да видим какво ще кажете тогава... ;)
Най - мразения пори яко за радост на Боянчо ;)

Аз от Моу няма как да съм недоволен 8-) Все пак направи Интер европейски шампион и спечели сума ти купи 8-) Но не вярвам, че ще биете Сити, особено със завръщането на Чернала ланга в игра :lol: :lol:

то и февруари игра, ама някъде по джобовете на Матич беше :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 сеп 2014 10:37

Ще видиме, бе ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

milka

Мнениеот milka » 21 сеп 2014 12:13

Когато се обърне внимание на проблема ще се подобрят и резултатите

Изображение