smoothc написа:0007,откога двубоите срещу т.нар "Новаци в Лигата" са лакмус за класата и амбициите на Челси?
Ако Челси беше спечелил с по(1/2/3:0/1) всички тези двубои,тогава всичко щеше да бъде просто перфектно,но тези нестандартни оувъри и най-вече допускането на 6 гола в 4-ри мача...пак ще кажа:За мен лично са знак/индикатор,че има нещо не както трябва в структурата и концепциите!
Нали знаете,че падането от високо боли най-много? А и съм сигурен,че съвсем скоро ще се убедите в това твърдение.
Eвертън и Суонзи не са новаци,a 5-тият от миналото първенство и може да се каже отборът на месец август.Отбор,победил вас на ОТ

Що се отнася до падането от високо - в последните няколко години изпитахме много разочарования във ВЛ,в доста мачове играхме "ганкиното",беше мъка,с две думи грозна работа.Този сезон забелязвам друга тенденция и тя ме кара да бъда обнадежден,виждам друг тип игра в атака,друг тип игра като цяло на отбора,трансферите бяха направени с мисъл.Мачовете,които ни костваха титлата миналата година бяха срещу отбори от ранга на Бърнли,Лестър,Суонзи.Е,няма как да не съм щастлив и обнадежден от тези победи

ПП Джаки е прав - винаги намирате кусури и ги изтъквате,ако бием всеки мач с 5:0 сигурно пак ще намерите нещо,за което да се хванете.