Отбора на Севиля направи 1:1 у дома срещу Леванте, а жабите изравняват в 80-та минута при 9 минутно продължение на мача + 6 добавено време за първото полувреме
Общо 105 минути са играли Севиля и Леванте и не са могли да се победят един друг.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Niksh0 написа:И Валенсия загубиха точки.
Да видим и Атлетико дали няма да направят гаф.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
paceto написа:1:1 на полувремето като може да се каже, че Сосиедад изпуснаха Атлетико през това първо полувреме.
Годин спаси чист гол като в последният момент изчисти една топка чрез шпагат иначе топката си се търкаляше без проблеми към вратата, и когато всички очакваха гол той я изчисти в последният момент
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Niksh0 написа:И Валенсия загубиха точки.
Да видим и Атлетико дали няма да направят гаф.
Анатема бе![]()
Бием и става по 1т разлика в първите 5
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта