Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Ботев Пд обяви: Гласуваме доверие на Станимир Стоилов

Мнениеот DarkPsy » 01 ное 2013 11:40

Херо: Отказах на Ботев, Локо (Пд) е завинаги в сърцето ми!!!!

В Пловдив мога да работя само за Локо, уточнява треньорът на Черноморец

Ботев (Пловдив) е отправил покана към Димитър Димитров-Херо за старши треньор, но той е отказал. Вчера президентът на "канарчетата" Юли Попов е бил в Бургас, за да преговаря с наставника на Черноморец. Херо обаче категорично е отхвърлил предложението.

"Уважавам проекта на Ботев, защото това е клуб с традиции. Аз обаче си имам отбор, а освен това се лекувам. Отказах покана и от Левски. Не искам да обидя никой, но не си представям да работя в Ботев. Аз вече съм водил Локомотив (Пловдив) и той е останал завинаги в сърцето ми.

Между другото, достойна позиция!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 01 ное 2013 11:43

tprodanov написа:ПП Ботев не са водили война с ДХС. Водеше я Цецо Василев, чрез Баречко. И си я спечели.

:mrgreen: NO COMMENT! :mrgreen:
Доставчик - клиент? ОМГ :shock: Грешиш жестоко! Футбола е игра, нищо повече. Събира публика срещу заплащане. Нищо по-различно от театър, концерт или кино! Да вземем за пример киното. Купуваш си билет, влизаш в салона, а там - студено. Седалките от времето на Бай Тошо. Екрана пожълтял. Филма скапан. Какво правиш? Повече не стъпваш в киното, или събличаш оператора? (поне съблечи касиерката, малко по-красиво ще е!) Ти си тръгваш, ядосан, оплюваш киното и след три месеца вече никой не стъпва там. Киното фалира, продават го на друг предприемач, той го ремонтира, вкарва 3D, прожектира касови филми и ... ти пак си там! Така работи системата доставчик - клиент! Никъде не присъства #СЪБЛЕЧИСЕБЕ!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 ное 2013 11:50

DarkPsy написа:
Херо: Отказах на Ботев, Локо (Пд) е завинаги в сърцето ми!!!!

В Пловдив мога да работя само за Локо, уточнява треньорът на Черноморец

Ботев (Пловдив) е отправил покана към Димитър Димитров-Херо за старши треньор, но той е отказал. Вчера президентът на "канарчетата" Юли Попов е бил в Бургас, за да преговаря с наставника на Черноморец. Херо обаче категорично е отхвърлил предложението.

"Уважавам проекта на Ботев, защото това е клуб с традиции. Аз обаче си имам отбор, а освен това се лекувам. Отказах покана и от Левски. Не искам да обидя никой, но не си представям да работя в Ботев. Аз вече съм водил Локомотив (Пловдив) и той е останал завинаги в сърцето ми.

Между другото, достойна позиция!

Както казах - ще поживеем , ще видим ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 ное 2013 11:54

Отношенията доставчик-клиент носят взаимозависимост. Как тя ще се проявява в различните видове сфери е друга тема. На концерт могат да замерват изпълнителите със запалки (често се случва), в магазина просто спираш да пазаруваш, във футбола отношенията разчитат на повече емоция и точно тя носи парите. Носи и проблемите. Футболът е игра и нищо повече? Верно ли :mrgreen: И щом е нищо повече, защо носи няколко хиляди пъти повече пари от кърлинга, да речем? И той е игра :mrgreen:

Тая работа с Баречко май заболя? Верно си е- гадно е.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 01 ное 2013 12:12

terata написа:
tinko написа:Мъри, Кривия и компания са вредни за Ботев.

Ааа не, Цецоуу Василев е казал, че им има пълно доверие и остават на работа...затва... челото у земята в знак на благодарност и на следващия мач да подкрепите Мърльо, че нареждането е такова.

Колега, ако си истински левскар както вероятно ще твърдиш, би трябвало да уважаваш Стоилов. Може и да не го харесваш, това е твое право, но той ни е бил треньор и е имал успехи при нас и то какви. Това, че сега работи за друг отбор който ни е конкурент не значи, че трябва да го хулим. Истинските левскари не правят така. Ти от тях ли си? Съмнявам се. По скоро ти и тези като теб са срам за Левски.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 01 ное 2013 12:14

tprodanov написа:Отношенията доставчик-клиент носят взаимозависимост. Как тя ще се проявява в различните видове сфери е друга тема. На концерт могат да замерват изпълнителите със запалки (често се случва), в магазина просто спираш да пазаруваш, във футбола отношенията разчитат на повече емоция и точно тя носи парите. Носи и проблемите. Футболът е игра и нищо повече? Верно ли :mrgreen: И щом е нищо повече, защо носи няколко хиляди пъти повече пари от кърлинга, да речем? И той е игра :mrgreen:

Тая работа с Баречко май заболя? Верно си е- гадно е.

Така ли? А дали носи повече пари от голф, тенис, ръгби, беизбол, баскетбол, хокей, Ф1? Тук проблема не е в емоцията, я в манталитета на населението! Нали не смяташ, че в Англия са по-малко емоционални? Но желязната лейди ги научи на морал! Не съм чул скаузърите да са събличали Рой Ходжсън. Тези идеали и този морал са присъщи на Латинска Америка. С тях ли ни сравняваш? Не, мерси!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 ное 2013 12:18

Кои са тези идеали, присъщи за латинска америка? Идеалът, да обичаш и защитаваш клуба си присъства навсякъде. Начинът, по който се изразява това, зависи от нравите на нацията - на юг сме по-диви, на север са по-пресметливи. А примерът ти с Англия е толкова наивен, че може би с него разговорът приключва. Англия не е само театралните мачове на 5 отбора, давани от Диема.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 01 ное 2013 12:47

СВОБОДЕН написа:
terata написа:
tinko написа:Мъри, Кривия и компания са вредни за Ботев.

Ааа не, Цецоуу Василев е казал, че им има пълно доверие и остават на работа...затва... челото у земята в знак на благодарност и на следващия мач да подкрепите Мърльо, че нареждането е такова.

Колега, ако си истински левскар както вероятно ще твърдиш, би трябвало да уважаваш Стоилов. Може и да не го харесваш, това е твое право, но той ни е бил треньор и е имал успехи при нас и то какви. Това, че сега работи за друг отбор който ни е конкурент не значи, че трябва да го хулим. Истинските левскари не правят така. Ти от тях ли си? Съмнявам се. По скоро ти и тези като теб са срам за Левски.

Кой беше ти, че да раздаваш квалификации кой какъв е, а? Кой си, че не мога да се сетя нещо? Мнението ми за Стоилов и неговия солташак и по случайност друг твой любимец Раев е такова, а дали ти харесва или не си е лично твой проблем. Както искам така ще го наричам, в моите очи е такъв, точка. Както вече казах, уважението не е даденост, то се печели. А тия двамата загубиха моето уважение и отново по случайност и на голяма част от синята публика (явно и те не са левскари). Междудругото, твоята особа не напусна ли тържествено форума със сърцераздирателно писмо? Или се бъркам? Или викаш мнение е, мени се през пет минути?

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 01 ное 2013 13:20

Темата е в развитие и подлежи на промяна :) Искаме подобрение на играта, а с оглед на целта, ще се търси и подобрение на резултатите, разбира се 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 ное 2013 13:32

Продължавайте да гласувате доверие на Станимир Стоилов и неговия " правилен" футбол . После обаче точно вие подкрепящите го не ревете от него в нози същият форум ! :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Архив”