ЦСКА - Левски - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Левски | 15.03.2014г. / 16:15
Абсолютно заслужена побада на ЦСКА с по-свежа и добра игра през второто полувреме и поне 2 голови положения. Левски нямаха нищо през второто, освен слаб случаен удар на Брю от 30 м в ръцете на Колев и 1 бафта на бразилеца с Раницата. Победителите не ги съдят, но на ЦСКА тепърва ще и лъсне голия задник. Идват още мачове, да не стане така, че точно когато най-много е нужно на ЦСКА да спечели, ей тогава тя да загуби от Левски. Тя е една идея малко по-слаба дори да спечелят още 100 пъти с 1-0 това няма да я направи отбор. В синия лагер деградацията е тотална - от Батков, през агентите Друмев, Марков и мошеника Тонев, та до всеки дребен детайл ВСИЧКО е сбъркано. Най-жалки са платените фенове слуги на Батков, които легитимират престоя му в клуба. Окупирали са всички трибуни "от името на привържениците" на Левски и говорят сладки приказки пред камерите. Срещу Батков думичка не казват, той плаща кафето, охраната, залите и има Човек, който си вдига телефона. Няма полезен ход за Левски, няма нищо друго, освен надежда за едно отстраняване на Ботев и късмет на да не се падне Лудогорец преди финала. Сигурен съм, че топ постижение би било да се стигне финал за Купата и така да се спечели място в ЕКТ. И тук сметката може да излезе грешна, защото Ботев може още идната седмица да изхвърли Левски от турнира. Или пък на полуфинала да се падне Лудогорец, все тая. Каква пародия с Гонзо и идването му "понеделник" ... той би се превърнал в поредния парцал на Батков с който да си избърше при нужда опръсканата натура. След Гонзо е ред на Боримиров или за малка на Жужо или Йовов, кой знае... Всички близо мълчим как от година време Левски е в плен на гешефтарите от ГЕРБ, защото те се надяват на 24 май 2014 преди изборите за ЕП да изкарат на грандиозен митинг максимум хора в София, за да върнат шоуто от предизборния ден. Искат да си отмъстят на комунягите и твърдо са решили да използват Левски за параван и Батков за клоун. 

Спокойно,само 16 или 15 победи остават,и аз не знам точно.

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

- buhalgazar
- Контакти:
Веселинов написа:Абсолютно заслужена побада на ЦСКА с по-свежа и добра игра през второто полувреме и поне 2 голови положения. Левски нямаха нищо през второто, освен слаб случаен удар на Брю от 30 м в ръцете на Колев и 1 бафта на бразилеца с Раницата. Победителите не ги съдят, но на ЦСКА тепърва ще и лъсне голия задник. Идват още мачове, да не стане така, че точно когато най-много е нужно на ЦСКА да спечели, ей тогава тя да загуби от Левски. Тя е една идея малко по-слаба дори да спечелят още 100 пъти с 1-0 това няма да я направи отбор. В синия лагер деградацията е тотална - от Батков, през агентите Друмев, Марков и мошеника Тонев, та до всеки дребен детайл ВСИЧКО е сбъркано. Най-жалки са платените фенове слуги на Батков, които легитимират престоя му в клуба. Окупирали са всички трибуни "от името на привържениците" на Левски и говорят сладки приказки пред камерите. Срещу Батков думичка не казват, той плаща кафето, охраната, залите и има Човек, който си вдига телефона. Няма полезен ход за Левски, няма нищо друго, освен надежда за едно отстраняване на Ботев и късмет на да не се падне Лудогорец преди финала. Сигурен съм, че топ постижение би било да се стигне финал за Купата и така да се спечели място в ЕКТ. И тук сметката може да излезе грешна, защото Ботев може още идната седмица да изхвърли Левски от турнира. Или пък на полуфинала да се падне Лудогорец, все тая. Каква пародия с Гонзо и идването му "понеделник" ... той би се превърнал в поредния парцал на Батков с който да си избърше при нужда опръсканата натура. След Гонзо е ред на Боримиров или за малка на Жужо или Йовов, кой знае... Всички близо мълчим как от година време Левски е в плен на гешефтарите от ГЕРБ, защото те се надяват на 24 май 2014 преди изборите за ЕП да изкарат на грандиозен митинг максимум хора в София, за да върнат шоуто от предизборния ден. Искат да си отмъстят на комунягите и твърдо са решили да използват Левски за параван и Батков за клоун.
Колко прозорливо и справедливо изказване

Пробал ли си се за даскал? Ако не си, се пробай !!!

".....А на Армията славна, скачаме и палим факли, знамената гордо веем, с пълно гърло пеем....."
MagicMoments написа:Разликата вече от ЦСКА е 10 точки,1 точка от 4 мача,470 минути без вкаран гол,тотален антифутбол,абсолютно малоумно проведена подготовка и потресаваща некадърност в треньорския щаб на Кухия-това ако не стига за уволнение не знам,ама тоя пияндурник играе по свирката на Батков и вчера му бе гласувано доверие до края на сезона.В това се превърна Левски в навечерието на 100 ГОДИШНИНАТА.Всички виновници да стават и да се махат,а това нищожество Кевин Бру да бъде пребит и изгонен.
Мда, доста много по-добри треньори бяха натирени за къде-къде по-малко, като се почне от Ясен Петров, мине се през Велев, който така или иначе не разбрах защо беше изгонен, ако щеш през В. Вуцов, Ил. Илиев, Йоканович, оня с очилцата - не му помня името.
Явно влажния е много удобен.
Друг е въпроса, че в това отборче стават много странни неща. Вече втора година Левски няма истински централни защитници. Дори Белаид, който се представя горе-долу на ниво не е централен защитник. Момчето може да играе и на този пост, но то това е за зор заман. За другите дет ги изредиха не ми се говори - нито Димов, нито Телето са такива.
А най-странното ми е, че реално на Левски при тези футболисти с които разполага най-добрата защита трябва да е нападението, а те излизат с някаква гигазащитна тактика с по един чист нападател.
- buhalgazar
- Контакти:
Neron написа:Толкова смешни и слаби не сме били. Дори периода с Достанич ми изглежда перфектен спрямо тази пролет. Ония са без 6-7 човека на вратата им е третия вратар най-високата им заплата е 15К лева, а при нас 25К евро и пак нищо не играят. 500 минути гол да не можеш да вкараш е трагично, а още по-трагичното е че Здравков продължава да си седи най-нагло.
Явно заплатите не са най-важното нещо, мой човек

На този мач се видя какво сърце носят младите момчета в ЦСКА. Поне за мен е така.
Ае със здраве
".....А на Армията славна, скачаме и палим факли, знамената гордо веем, с пълно гърло пеем....."
-
- Контакти:
От 20 години гледам български футбол, но толкова слабо дерби не съм виждал. При ЦСКА нещата бяха ясни - наказани и контузени играчи, нови титуляри и младоци на по 19г. Стойчо беше отчел този факт и затова излезе с по-затворена схема с четирима защитници и три халфа пред тях. Вчера разбрах, защо Марто не е титуляр. Доста е натежал, загубил е скорост и му е време да се откаже от футбола. Не можа да изостри нещата по-крилото и разбираемо беше сменен. Добре се включи Ди Вани, но и той засега си остава енигма. Отбора има нужда от головете му. При Левски нещата се вмирисват от главата, от президента. Треньора също има вина за последните резултати, защото вместо да натисне за победа реши да играе за 0:0. Не може да вадиш нападател за сметка на дефанзивен халф и то същия, заради който си загубил предишния път. Така показваш, че равния те устройва напълно. Не разбирам, защо сините клекнаха второто полувреме и за дълги периоди от срещата не можеха да минат центъра. Как не разбраха, че с центрирания от центъра не става. При двама ръстови защитници тази тактика е обречена. Видя се миналия път и вчера и срещу Локо и Славия. А футболисти има и то скъпоплатени, но явно все още не са готови за сериозни битки. От всички нови попълнения в Левски единствено Белаид показва сериозни качества. Божинов е напълнял и няма грам скорост, да не говорим, че при първия сблъсък се контузи. Звездата Бастош второто полувреме сякаш не играеше, пълен фигурант. Докато си върне тонуса ще свърши първенството. Крумов показа, че е мъжко момче и игра въпреки всичките си болежки, но не успя да помогне. Не знам, кой е гледал и е пожелал Бру? Абсолютно лимитиран играч, който редува посредствени мачове с още по-посредствени. Вчера беше абсолютно недоразумение. Изобщо ако Батков е мъж и все още е президент на отбора трябва да изпълни заканите си. Всички знаем, че няма да го направи и нещата ще продължът по-същия начин. Явно юбилея ще бъде тъжен, макар, че остава Купата, където Левски има шанс за финала. Дори да пребори Ботев, което хич няма да е лесно, следващия съперник ще бъде много труден. Идва време за промяна, но дали Гонзо е точния човек? Лошо ще е ако при провал Батков стовари цялата вина върху него. Ако изобщо реши да се върне в този сериозен момент. Зада го направи трябва да е доста луд или голям комарджия, че да заложи реномето, любовта на феновете и треньорската си кариера, за нещо, каето е загнило отдавна. Батков никога няма да му даде пълна свобода за действие, защото иска да командва и все се бута пред камерите. Винаги, когато заговори за футболните неща, отбора страда. Така беше и вчера, когато си пожела два три гола, а отбора му нямаше голово положение цяло полувреме.
angelofdeath написа:. Как не разбраха, че с центрирания от центъра не става. При двама ръстови защитници тази тактика е обречена.
Ние отдавна сме разбрали.Стойчо разбра,Радуканов разбра,Чечо разбра,журналята го разбраха - само Мокрия още не го е разбрал..Защо?Е,това аз не мога да разбера.
110 години любов!
В дербито Левски излезе с 3-ма българи, а ЦСКА с 3-ма чужденци. Не знам какво толкова се сърдите на президента /не ви знам проблемите/, но не знам дали Батков е виновен, че чужденците в Левски не могат да изкарат едно полувреме в иначе ужасно бавния футбол, който се игра на стадиона, а българите /и юношите ви/ търкат пейката.
За тези няма дъно. Те дори не могат да направят три последователни паса. В кварталните мачлета ще видя по-добра игра.
Колко прост трябва да си, за да продължаваш да пускаш бру и ангелов ? Как така Чмовш го прецени за един мач, а тези двамата вече не знам колко мача провалят. макриев е много далеч от футбола. В следващият мач да забучат едно дърво, то ще играе много по-добре от макриев. Здравков ВЪН! Не ставаш и за регионалните групи.
Колко прост трябва да си, за да продължаваш да пускаш бру и ангелов ? Как така Чмовш го прецени за един мач, а тези двамата вече не знам колко мача провалят. макриев е много далеч от футбола. В следващият мач да забучат едно дърво, то ще играе много по-добре от макриев. Здравков ВЪН! Не ставаш и за регионалните групи.
buhalgazar написа:Neron написа:Толкова смешни и слаби не сме били. Дори периода с Достанич ми изглежда перфектен спрямо тази пролет. Ония са без 6-7 човека на вратата им е третия вратар най-високата им заплата е 15К лева, а при нас 25К евро и пак нищо не играят. 500 минути гол да не можеш да вкараш е трагично, а още по-трагичното е че Здравков продължава да си седи най-нагло.
Явно заплатите не са най-важното нещо, мой човек, също и кой е титуляр и кой е резерва
На този мач се видя какво сърце носят младите момчета в ЦСКА. Поне за мен е така.
Ае със здраве
Млади,не млади..истината е,че във вашия отбор в момента просто има малко повече българи играещи със сърце. При нас са 2ма - Крумов и Старокин. Отделно имате и треньор - не особено добър,но треньор. Ние имаме една мека Мара,която 5ти мач не може да загрее,че Макриев и изсипаните топки са безумие срещу 2ма високи бранителя. За Тройчо беше достатъчно да насити средната линия. След това топката се изнасяше с балонки от защитата към Макриев,който без фаул не може да вземе висока топка. С нормален треньор вероятно щяхме да победим,със Сухаря толкова. Само Мъди още не го е разбрал

110 години любов!