Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Даниел Рикардо финишира втори в Гран при на Австралия днес, но в момента е обект на разследване от стюардите в Мелбърн. Неговият RB10 е превишил максимално позволения горивен поток от 100 кг/ч - нарушение на 5.1.4 от техническия правилник.
Сега разследващите трябва да преценят дали пилотът на Ред Бул да получи наказание или не. Подиумът на Рикардо е първият в кариерата му.[code][/code]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Niksh0 написа:То сега нали има правило да ти отнемат точки ако си се провинил по-сериозно. При Кобаяши до колкото разбрах са му отказали спирачките.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
enguerino написа:Той Камикадзето няма спирачки, спира в другите болиди
MuFc1878 написа:Вече няма да има минаване през бокса, а ще задържат пилота 5 секунди, когато влезе за смяна на гуми. Това е добро решение според мен. Иначе ще се трупат наказателни точки. При достигане на лимита от 12, провинилият се ще пропуска един старт. Точките важат 12 месеца, а не само за сезона.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта