Red Warrior написа:Tommi написа:Доста слабичко. Като че ли ще трябва смяна на треньора.
Споко, сега ще топне "сухия" в Раличка Караджова и ще се оправи.
Негова си работа, няма да им светя.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red Warrior написа:Tommi написа:Доста слабичко. Като че ли ще трябва смяна на треньора.
Споко, сега ще топне "сухия" в Раличка Караджова и ще се оправи.
от Tommi на 22 Фев 2014 18:49
PFC Litex написа:Никаква засада при първия гола за Славия, а тези от телевизията пуснаха на Радуканов от някъв дебилен ъгъл, къде изглеждаше че е поне метър.
Изображение
Доста късно е стоп-кадърът и не служи за нищо. Най-вероятно няма засада, но не може да се каже категорично от тази снимка.
PFC Litex написа:С този стоп кадър, как е?
Tommi написа:PFC Litex написа:С този стоп кадър, как е?
Доста по-добре.
Parmalat написа:Tommi написа:Доста слабичко. Като че ли ще трябва смяна на треньора.
Ти сериозно ли? Левски ще постави световен рекорд за най-много сменени треньори.Гледам отбори с над 100 години са сменили едва 25-30 треньора.Колко треньора смени Левски за последните 5 години?Явно ръководството ви е по-тъпо отколкото съм мислил защото правят едни и същи грешки многократно и не взимат никакви поуки.Жалко за вас.
от Red Warrior на 22 Фев 2014 18:51
caci написа:Да благодарим на онези,които изгониха Петев и затова остана тази карикатура за треньор и отбор посмешище.
Аз на качулките отдавна им благодарих. Даже тема бях пуснал по случая...май.![]()
zlobul написа:Сухия просто не става. Днес и със съдията не можахме да бием. Прав е Веселинов, който говореше по канал 3 .
1- Това не е Левски
2-какво тренират тези момчета..един Господ знае.
ПС: Редовен гол за Славия и нередовен такъв за Левски. Това е оценката ако трее сме честни. Честито на панчаревци, съдията направи всичко по силите си за да обезкърви Славия преди мача им с тях.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта