ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /19 октомври 2013 16:00/

Мнениеот Parmalat » 19 окт 2013 19:57

Феновете на Цървена Звезда съблякоха футболистите на отбора сред поредния гаф в първенството,а вие съблякохте Петев.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 окт 2013 19:58

нека всички наши приятелки да отидат и да запалят свещ за здравето и благоденствието на агент Тара . Докато тоя е в Левски , все тва ще ни чака .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 окт 2013 20:00

zlobul написа:нека всички наши приятелки да отидат и да запалят свещ за здравето и благоденствието на агент Тара . Докато тоя е в Левски , все тва ще ни чака .

Батков вън
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 окт 2013 20:00

Stahlgewitter написа:Как песимистично настроена бе братче аз залагах на теб.Да не съм те чул с такива изказвания повече.Колкото до Левски някой да е бил с големи очаквания?С тия дупедавци толкова.Ще дойде пак нашето време.ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
Баща ми, почти 50-годишен болен левскар, ми каза полуразплакан по телефона: "Левски е вечен".
Всъщност това изречение бе единственото, което успя да ме накара да се почувствам малко по-добре след пародията днес.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 19 окт 2013 20:02

zlobul написа:нека всички наши приятелки да отидат и да запалят свещ за здравето и благоденствието на агент Тара . Докато тоя е в Левски , все тва ще ни чака .

А не само приятелките и други са му дружки.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 окт 2013 20:02

Тази година май наистина ще е по-добре да не играете в евротурнирите? :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 окт 2013 20:02

Parmalat написа:Феновете на Цървена Звезда съблякоха футболистите на отбора сред поредния гаф в първенството,а вие съблякохте Петев.

НЕ НИЕ , ПИЧ . Съблякоха го платените фенове на Тара . Този мач е поредното доказателсво , че с "червен" президент толкова .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 окт 2013 20:05

Срам ме беше да ги гледам тези хубостници. Помня една загуба с пет гола от ЦСКА, гледал съм няколко с три гола, разгромът от 1953 няма как да го коментирам по обективни причини. Когато Стоичков вкара четирите попадения във вратата на Здравков, "Левски" имаше някакъв отбор. Мижав, жалък, но отбор от собствени кадри.
Това, което гледах днес през първото полувреме, беше достатъчно, за да спра телевизора след почивката. Този "Левски" от много години не е моят. От 1995 година със сигурност.
Честита победа на ЦСКА! Заслужена е радостта им, още по - голяма може би щеше да бъде, ако бяхме по - добри в представянето си. Сега те ще си запишат разгромния успех в историята, но и в същото време ще съжаляват, че имаха невероятния шанс да поставят рекорд по разлика в головете.
Не бяха далеч от това. Добре, че се спряха.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 окт 2013 20:06

Laetitia написа:
Stahlgewitter написа:Как песимистично настроена бе братче аз залагах на теб.Да не съм те чул с такива изказвания повече.Колкото до Левски някой да е бил с големи очаквания?С тия дупедавци толкова.Ще дойде пак нашето време.ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
Баща ми, почти 50-годишен болен левскар, ми каза полуразплакан по телефона: "Левски е вечен".
Всъщност това изречение бе единственото, което успя да ме накара да се почувствам малко по-добре след пародията днес.

Жалко за човека, че си е вложил емоцията заради тези бездушници! Успокой го, защото аз нямах никакво желание безхаберниците в "синьо" да ги гледам второто полувреме.
Ех, защо винаги познавам, когато ще е за лошо :x
"Левски" и "Милан" вървят ръка за ръка :shock: И все пак има една малка разлика, че световният колос поне показва някаква борбеност до последно, въпреки очевадната си неспособност да играе нормален футбол.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 окт 2013 20:08

Laetitia написа:

Завиждам ти.Моя е чорбар и винаги ми звъни "да се чуем просто"след такива мачове.
Изображение

Върни се в “Архив”