Събудете се !!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:Главният арбитър за пореден път доказва,че е абсолютно страхлива и безпомощна мишка,която не бива да бъде толерирана повече !
Абсолютни 2 червени картона за Вутов и Гаджев,особено за Вутов беше![]()
Да не говоря,че позволява на футболистите и на двата отбора да си го псуват явно и явно хич не му пука,ебаси *****та...
subzero написа:dunavfc написа:Главният арбитър за пореден път доказва,че е абсолютно страхлива и безпомощна мишка,която не бива да бъде толерирана повече !
Да не говоря,че позволява на футболистите и на двата отбора да си го псуват явно и явно хич не му пука,ебаси *****та...
Интересно ми е,ако беше в обратна посока,какво щеше да напишеш....
dunavfc написа:subzero написа:dunavfc написа:Главният арбитър за пореден път доказва,че е абсолютно страхлива и безпомощна мишка,която не бива да бъде толерирана повече !
Ко ? Не ? Защо трябва да напиша нещо по различно при положение,че не съм фен на Лудогорец ?
subzero написа:dunavfc написа:subzero написа:dunavfc написа:Главният арбитър за пореден път доказва,че е абсолютно страхлива и безпомощна мишка,която не бива да бъде толерирана повече !
Ко ? Не ? Защо трябва да напиша нещо по различно при положение,че не съм фен на Лудогорец ?
А,дали ???
Със сигурност ги подкрепяш и харесваш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта