Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Един от начините на Тонев е този - Локо-Левски играе ли се ?

Мнениеот фифи перото » 02 май 2013 20:41

kloning1912 написа:
Седем написа:
Show Must Go On написа:На момченцата от локуту едно "браво", че пяха и се радваха заедно с "жена си" - срещу жълтити. Голям срам. Сега очаквам, като Ви надуем в сряда [offtopic]въпреки голямото скачане - нали не сме Левски[/offtopic] да ходят по не повече от 100-200 потника на мачовете Ви, защото нормалните Ви фенове се отвратиха.

Смешен плач от жълто-червено-зелено-оранжевата паплач! Пукнете, ЛЕВСКИ ще е шампион!!!

НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ВАШАТА КУПА НЕ МАЖЕТЕ ДА БИЕТЕ МОНТАНА И ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ТРЪГНАЛИ ШАМПИОНИ ДА СТАВАТ АМИ КАТО ДОИДЕ НЯКОИ АЛБАНСКИ ШАМПИОН ТОГАВА ЩЕ СЕ СМЕЕМ ВСИЧКИ ЗАДРУЖНО А ВАС ПРОСТО НЯМА ДА ВИ ИМА А СЕГА ГОРЧИВО ;)

Вас до скоро ви нямаше. :lol: И не крещи по форумите от злоба.Гледай си задругата и се моли скоро да не сте там, откъдето изпълзяхте... :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот Teo » 02 май 2013 20:43

THE G.A.M.E написа:
Teo написа:И как направи разликата, че съм казал че рефера подпира Левски и Локото са легнали :?: Двете да не би да имат нещо общо едно с друго, чиста гол отменят на Локото, кой е виновен :?: 45 минути не искат да натиснат и да вземат нещо от мача, кой е виновен :?: Помисли и тогава се изцепвай...

Момче, прегледай си мненията ... Не съм длъжен да ти ги търся едно по-едно, та да ги анализираме.

Дали голът на Локото е "чист", няма никакво значение.
Нужни бяха 10-на повторения за да се види, че "можеби" играча който играе с отбитата топка е на една линия ...

Що се отнася до натискането ... Играеш толкова, колкото ти позволят тия от среща.
Те Локомотив от Пловдив щото досега са практикували страшен футбол, разбираш ли ... Нещо средно като този на Байерн М. и Борусия Д. та си видял, че нарочно неискат да "натискат" ... :roll:

играча, като говориш по инерция, накрая винаги ставаш за смях. Първо казваш че съм бил против съдията, но не виждаш май че съм написал отмениха чист гол на Локото, това явно го смяташ че съм бил против съдията, след това гонят ваш играч и написах, че минутките бързо ще си минат и ще натиснат играчите на Локото към 85-тата минута, ще изпуснат някое чисто положение ( те даже нямаха и удар към вратата ) и че мача ще си завърши 0:1, това мнение за теб, е че съм казал че Локото са легнали. Пич обмисли първо как искаш да ме контрираш някое мое мнение и след това пиши по инерция, ае със здраве.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 май 2013 20:43

neverbackdown написа:Смешни сте момчета....ама много смешни.Колко ви е яд , че го има Левски , защото сме единствените , който променят статуквото в А група.

Никой не го е яд, че съществува това жалко тимче от покрайнините на София, яд ни е, че играете по "други начини", а не с футболни такива. Това е проблемът. Това дразни цяла България.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 02 май 2013 20:47

1982 написа:
neverbackdown написа:Смешни сте момчета....ама много смешни.Колко ви е яд , че го има Левски , защото сме единствените , който променят статуквото в А група.

Никой не го е яд, че съществува това жалко тимче от покрайнините на София, яд ни е, че играете по "други начини", а не с футболни такива. Това е проблемът. Това дразни цяла България.

Покрайнините на София. :lol:
Можем-играем както искаме.Вие си копайте гробове. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 май 2013 20:49

Teo написа:[
играча, като говориш по инерция, накрая винаги ставаш за смях. Първо казваш че съм бил против съдията, но не виждаш май че съм написал отмениха чист гол на Локото, това явно го смяташ че съм бил против съдията, след това гонят ваш играч и написах, че минутките бързо ще си минат и ще натиснат играчите на Локото към 85-тата минута, ще изпуснат някое чисто положение ( те даже нямаха и удар към вратата ) и че мача ще си завърши 0:1, това мнение за теб, е че съм казал че Локото са легнали. Пич обмисли първо как искаш да ме контрираш някое мое мнение и след това пиши по инерция, ае със здраве.

Teo написа:Приятелките си свършиха работата, едните полегнаха защото 45 минути с човек повече нямаха удар към вратата, а пък другите са щастливи, че са още в играта за нагласената им титла...

Толкова сте умни, че сами се биете :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 02 май 2013 20:53

1982 написа:

Не си прав въобще, но дори и да си прав няма как да дразни цяла България при положение, че повечето от половината са левскари.
...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 02 май 2013 20:59

За мен мачът се игра честно.Още преди мача с ЦСКА писах ,че историята със съдийството приключва.Защото положението почти излезе от контрол.Така ще бъде и докрая .Може да има финансиране на отборите да скачат, но не и на съдиите.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 май 2013 21:01

Игра се разбира се ама "Полегнала е Гергана". :mrgreen:

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 02 май 2013 21:04

Пичове искам да ви попитам нещо.Понеже навсякъде се говори само за едно: как Локото дали на ЦСКА, после дали на Левски, после дали на Ботев ВР, после дали на Берое...

Абе как се казва на жена дето дава на всеки, който си поиска?! - Лека Жена ли се казваше или долна к.рва?!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 май 2013 21:06

MuFc1878 написа:
Teo написа:[

Teo написа:Приятелките си свършиха работата, едните полегнаха защото 45 минути с човек повече нямаха удар към вратата, а пък другите са щастливи, че са още в играта за нагласената им титла...

Толкова сте умни, че сами се биете :lol: :lol: :lol:

Това е мнение след края на мача, като заключение, прави разлика пич.

Върни се в “Архив”