Славия - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Славия - Левски

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 дек 2012 17:57

Играхме само първото полувреме, то се видя от всички ;) Не казвам че Левски не може да ни бие с игра, но второто полувреме нямаше съпротива от наша страна, 2 гола за няколко минути, при това директно от изпълнен наш център 2-рия гол за Левски ... Няма полза за никой от такива мачове, пак някои ще си въобразят, че са големи отбори, пак ще си дойдат Сараево и Мура и те така :lol: :lol: :lol: Смърт за Венци Свинята :!: :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 дек 2012 18:00

Пак ще го напиша. Нали този мач щеше да е показателен? Оп, пак се почна с глупостите, е нямате оправия.
П.С. погледнете окото на Прохазка, тия футболисти футбол ли тренират или бокс?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 08 дек 2012 18:03

Viktor4o_Rs написа:Играхме само първото полувреме, то се видя от всички ;) Не казвам че Левски не може да ни бие с игра, но второто полувреме нямаше съпротива от наша страна, 2 гола за няколко минути, при това директно от изпълнен наш център 2-рия гол за Левски ... Няма полза за никой от такива мачове, пак някои ще си въобразят, че са големи отбори, пак ще си дойдат Сараево и Мура и те така :lol: :lol: :lol: Смърт за Венци Свинята :!: :!: :!:

Щом това те успокоява,продължавай с глупостите.
Ще ме осветлиш ли какво "играхте" първото полувлеме?
Кеч? Бокс?
Да, напълно си прав-СЪПРОТИВА :lol: в кална нива.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Re: нагъл ли е венци стефанов???

Мнениеот Седем » 08 дек 2012 18:03

За какво надупване говорите, бе хора? Вие изкарахте Славия Манчестър Юнайтед, най - малко. Добре, че се надупиха иначе щяха да бият с разлика. Болни мозъци!!!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 дек 2012 18:05

фифи перото написа:
Viktor4o_Rs написа:Играхме само първото полувреме, то се видя от всички ;) Не казвам че Левски не може да ни бие с игра, но второто полувреме нямаше съпротива от наша страна, 2 гола за няколко минути, при това директно от изпълнен наш център 2-рия гол за Левски ... Няма полза за никой от такива мачове, пак някои ще си въобразят, че са големи отбори, пак ще си дойдат Сараево и Мура и те така :lol: :lol: :lol: Смърт за Венци Свинята :!: :!: :!:

Кеч? Бокс?

Първото имахме много по-чисти положения от вас ;)
Изображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 08 дек 2012 18:06

Вместо 3:1 трябваше да победим с 4-5:1!
:|
Левски завинаги в моето сърце![

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 08 дек 2012 18:10

Я се скрий ! Ако ти отърва така , нас не ни интересува ! Първо виж какъв терен ни предоставихте за игра , второ виж колко сте смешни - ръководство , футболисти и публика и чак тогава ми говори за БАТЕ , Тампере , Сараево и ( Мура не знам защо си го прибавил ) т.н.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 08 дек 2012 18:13

Viktor4o_Rs написа:
фифи перото написа:

Кеч? Бокс?

Първото имахме много по-чисти положения от вас ;)

Венци ли ги пропусна? :lol:
Момче,не разбираш от футбол,защото си от отбгр,който почти никога не е играл такъв.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 08 дек 2012 18:14

hristo1306 написа:Напротив ! "Левски" реагираха мигновенно, още на полувремето. Разбраха, че "Славия" ще приберат парите на Домуса и изкараха "куфарчето" с парите - така се прави !

Явно си много добре информиран. Прецизен си и по отношение на нечистите сделки в българския футбол. Но от гледна точка на семантиката си допуснал грешка. Собственикът на един български футболен клуб, когото най-вероятно визираш, според фамилията си би трябвало да бъде наричан домусчия, т.е. човек, който отглежда домуси (домузи), което преведено на български може би има значение на прасета. А прасета, респ. домузи е обидно обръщение към футболистите и привържениците на друг български футболен клуб. Обръщение, което аз лично не използвам и не одобрявам.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 дек 2012 18:24

Мач с грубости , червени картони , разбити глави , неотсъдени дузпи , феномален гол , гол от засади - уговорен ! Евала червени мозъци Директивата е задействана :!: Много ми е интересно щом тоя мач е бил "уговорен" какъв е бил ЦСКА - Ловеч от края на миналия сезон , когато оранжавите дойдоха без половината си отбор и сами асистираха за головете ви :oops: :? :cry: ?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Архив”