Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот ros » 07 юли 2012 12:37

Иванов93 написа:И защо да не бъде Варна скоро домакин?

Не че не го заслужава Варна, просто след всички инвестиции за тази зала от чисто комерсиални и ако щеш ПР причини Арена Армеец ще бъде домакин на всички по-големи и атрактивни събития, които се провеждат в зала в близкото бъдеще. А и както виждате, изискванията за домакинство на спортни форуми стават все по-големи и към момента само Армеец може да ги покрива ;) ДАНО В БЪДЕЩЕ ВЪВ ВСЕКИ ПО-ГОЛЯМ ГРАД НАПРАВЯТ НЕЩО ПОДОБНО, ЗАЩОТО НЕ Е РЕДНО САМО СОФИЯ ДА ДОМАКИНСТВА НА СЪСТЕЗАНИЯ С НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 07 юли 2012 12:39

fraport написа:Ейй Левскар я виж това на 100 души агитка ли ти мяза
http://vbox7.com/play:mddbf5b92d - 15 000 варненци пътували 2 часа до Бургас за мач .Това на Левски кога се е случвало в друг град 15 000 левскари да се събират

Повече от 7000 човека на това клипче няма, като 50% сигурно са бургазлии и туристи.

И понеже тема е за волейбол, ще ти кача че на волейболен мач в Самоков пътуваха 3500 човека от София, за мач на ЦСКА от ШЛ ;)

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 юли 2012 12:42

Taz написа:
fraport написа:Ейй Левскар я виж това на 100 души агитка ли ти мяза
http://vbox7.com/play:mddbf5b92d - 15 000 варненци пътували 2 часа до Бургас за мач .Това на Левски кога се е случвало в друг град 15 000 левскари да се събират

Повече от 7000 човека на това клипче няма, като 50% сигурно са бургазлии и туристи.

И понеже тема е за волейбол, ще ти кача че на волейболен мач в Самоков пътуваха 3500 човека от София, за мач на ЦСКА от ШЛ ;)

Около 8-9 000 имаше на онзи мач в Бургас от тях е логично 1000-2000 да не са върненци, ако не и повече.
Да, и аз писах за волейболния ЦСКА, но никой не обърна внимание. Това е спортна подкрепа, а не това, което се даваше във Варна и сега в София на националния отбор.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 юли 2012 12:43

fraport написа:
ros написа:
fraport написа:Аз току що се прибрах от София . И за разлика от теб , който е съчетал почивка във Варна за да гледа 2 мача през живота си на националния отбор Аз мога да дойде във всеки един момент .Работата ми е такава . Но нали ти казвам ,какво да видя ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ . НЯМА ДУХ , НЯМА ВОЛЕЙБОЛНО НАСТРОЕНИЕ .НЯМА ВОЛЕЙБОЛНА ПУБЛИКА ,ТЯ СЕ ИЗГРАЖДА С ГОДИНИ , А НЕ С ЕДНА ЗАЛА ПОСТРОЕНА С ДЪРЖАВНИ ПАРИ

Не си избрал подходящия съперник за дрязги, пак ти казвам... Аз съм от Силистра и повярвай ми почивката във Варна, съчетана с волейбол е практикувана от голяма част от така наречената "варненска" публика!!! За едно единствено нещо си прав - волейболната публика се изгражда с години и не е нормално да очакваш за по-малко от година в София всички да придобият по-различно усещане за волейбол... НО ИМА ВРЕМЕ - ще се изгради волейболна публика и в София в следващите години, защото скоро Варна няма да бъде домакин ;)

От Силистра ...и ти ли се Софиянец вече . И наричаш тези от Силистра селяни . :) Личи си ,че не си идвал на мач във Варна .Сега слушай ще ти кажа едно нещо ,което като не си Варна няма как да го знаеш . Мачовете на националният отбор за кфалификациите за сжетожната лига се играят ж периода 20 май - 15-20 юни . Не бах чувал наплив от българи за почивка през месец Май . Българина почиива Юли и Август ,когато мачове във Варна е нямало никога !!!! Тезата ти увисва жестоко приятел . През май и началото на Юни във Варна има няколко объркани Германски пенсионери -ТОВА СА ТУРИСТИТЕ

Пич, жалко е че се излагаш, ама ти си знаеш, ако намериш някаде назад в темата аз да съм казал думите, които ми приписваш, идвам до Варна и ти стискам ръката извинявайки ти се. Но т.к знам, че съм прав, просто може още сега ти да ми се извиниш. Ако съм искал да скрия от къде съм, нямаше да го напиша, нали се сещаш, колко се излагаш ;) А що се касае за плажче за събота и неделя през май и юни, съчетани с волейбол... абе кво ти се обяснявам, в края на краищата е ясна целта ти и няма смисъл да падам и аз на нивото ти. Айде жив и здрав!!! Поздрав на всички варненци ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Иванов93
Контакти:

Мнениеот Иванов93 » 07 юли 2012 12:46

ros написа:
Иванов93 написа:И защо да не бъде Варна скоро домакин?

Не че не го заслужава Варна, просто след всички инвестиции за тази зала от чисто комерсиални и ако щеш ПР причини Арена Армеец ще бъде домакин на всички по-големи и атрактивни събития, които се провеждат в зала в близкото бъдеще. А и както виждате, изискванията за домакинство на спортни форуми стават все по-големи и към момента само Армеец може да ги покрива ;) ДАНО В БЪДЕЩЕ ВЪВ ВСЕКИ ПО-ГОЛЯМ ГРАД НАПРАВЯТ НЕЩО ПОДОБНО, ЗАЩОТО НЕ Е РЕДНО САМО СОФИЯ ДА ДОМАКИНСТВА НА СЪСТЕЗАНИЯ С НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ ;)

Toва имах и аз предвид,наистина нормално най-важните мачове да са в София.Но една квалификация примирно с Португалия играна в Пловдив,Русе ще събере много повече зрители просто публиката е зажедняла там за такива мачове.Отделно от това това е начин да се популизира този спорт и в тези градове защото той там е умрял в момента.ще се запалят малки деца,може и някой местен бизнесмен да се ангажира с издръжка на отбор.Кога ако не сега когато този спорт е на върха да запалим хората по него,дано това се случи в най-скоро време и да могат да покрият изискванията

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 юли 2012 12:50

fraport написа:....Абе човек стига си давал примери с часни инвестиции .Срам е за София да няма еди ''Софиянец дето да извади няколко милиона за зала,че трябва ние селяните да ви я строим . Искам държавна инвестиция в зала за 50 -60 000 милиона в Пловдив , Варна , Бургас , Русе .......както стана и в София ,която зала още дълго ще я плаща цяла България - 150 000 000 !!!!!!!! Колко малки дечица щяха да спасят с тези пари чакащи ред за животоспасяващи операции за по 50 000 . ХИЛЯДИ ДЕЦА !!!Ама не то шопа трябва зала да има. Ами Данчето Фандъкова от бюджето що не ви построи а ?? Знаеш ли колко е той 1 500 000 000 лева за София бюджет . На Пловдив е 180 000 000 - 8 пъти по малко !!!!

Недей да пишеш глупости, като не си наясно, за какво иде реч. При население 15-16% от общото население на България София създава около една трета от брутния вътрешен продукт на страната. Преди да седнеш да ми отговаряш, обаче, най-напред прочети, какво значи БВП, гларусче... :lol: Имай предвид и това, че както голяма част от произведеното в София се разпределя по други общини (иначе хората ще умрат от глад там), така и много българи (особено от Северозападна България) си изкарват хляба тук (пак по същата причина). ;)
П.П. Това за залеза, морето и лунната пътека, дето си го написал на друго място, направо кърти мивки.:lol: Разбирам розовите ти мечти и сънища, при положение, че във вашия град живеят едни от най-грозните жени в България. Нищо чудно, след като голяма част от варненци имат гръцки корени.... :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 юли 2012 13:21

Captain Stottlemeyer написа:
fraport написа:....Абе човек стига си давал примери с часни инвестиции .Срам е за София да няма еди ''Софиянец дето да извади няколко милиона за зала,че трябва ние селяните да ви я строим . Искам държавна инвестиция в зала за 50 -60 000 милиона в Пловдив , Варна , Бургас , Русе .......както стана и в София ,която зала още дълго ще я плаща цяла България - 150 000 000 !!!!!!!! Колко малки дечица щяха да спасят с тези пари чакащи ред за животоспасяващи операции за по 50 000 . ХИЛЯДИ ДЕЦА !!!Ама не то шопа трябва зала да има. Ами Данчето Фандъкова от бюджето що не ви построи а ?? Знаеш ли колко е той 1 500 000 000 лева за София бюджет . На Пловдив е 180 000 000 - 8 пъти по малко !!!!

Недей да пишеш глупости, като не си наясно, за какво иде реч. При население 15-16% от общото население на България София създава около една трета от брутния вътрешен продукт на страната. Преди да седнеш да ми отговаряш, обаче, най-напред прочети, какво значи БВП, гларусче... :lol: Имай предвид и това, че както голяма част от произведеното в София се разпределя по други общини (иначе хората ще умрат от глад там), така и много българи (особено от Северозападна България) си изкарват хляба тук (пак по същата причина). ;)
П.П. Това за залеза, морето и лунната пътека, дето си го написал на друго място, направо кърти мивки.:lol: Разбирам розовите ти мечти и сънища, при положение, че във вашия град живеят едни от най-грозните жени в България. Нищо чудно, след като голяма част от варненци имат гръцки корени.... :mrgreen:

Добре че е софия да ни издържа.А ти примерно чувал ли си за единственото предприятие в България което се е самоиздържало и 80% от печалбата не от данаци са потегляли към софия и страната.И за най големия данъкоплатец в България.Мисля че ги знаеш кои са? Така че недавате само вие.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 юли 2012 13:28

1982 написа:И Фрапорт, още нещо за залата - тази зала се самоизплаща вече и не е много далеч времето, когато ще заработи на печалба. И тогава тази печалба ще отива обратно в държавата, така че престани да мрънкаш за тия държавни пари. Те не само ще се избият, ами и ще почнат да генерират приходи за самата държава.

120 милиона лева се изплащат за година-две?Ти за канарчета ли ни вземаш?А през това време залата не генерира ли и разходи, или има само приходи?
Като говориш за приходи, тази държавна зала, към перото Големи данъкоплатци ли ще се води?Ако не е , към кого ще плаща данъци, ако не към община София?

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 07 юли 2012 13:35

T&T написа:Проблемът не е в града, а в публиката, която посещава волейболните мачове - предимно жени, деца и възрастни хора отишли там не за да подкрепят отбора от първата до последната минута, а защото например е модерно, или защото си падаме по Казийски или Жеков, или защото тренираме волейбол. За жалост футболните фенове не могат да си позволят цената на билетите, а и софийските агитки трудно се обединяват за подкрепа на национален отбор. Ако волейболната федерация направи експеримент и раздаде за следващите мачове 2000 билета на футболните агитки на Левски, ЦСКА, Ботев и Локомотив от Пловдив, то обстановката в залата ще е коренно различна и няма да има нужда от онзи дето се прави на диджей или на незнам какъв с лафове от рода на: "момчетата имат нужда от нас" и т.н. Достатъчно е 2000 да пеят неспирно и останалите 10 000 ще се увличат по тях и тогава за всеки гостуващ тим и за съдиите ще бъде като в ада. Ако не вярвате на написаното, то погледнете някое клипче от мрежата за феновете в Гърция и Сърбия по време на волейбол или баскетбол

Най-точното мнение по темата! Всичко останало е злоба!
От любопитство миналата година ходих на мача от ШЛ на волейболния ЦСКА срещу Нолико в същата тази зала. Тогава имаше не повече от 5000-6000 зрители, но атмосферата беше десетки пъти по-добра от тази на 12 000-13 000 срещу Германия онзи ден. Просто на такива мачове ги няма "точните хора", ако ме разбирате какво искам да кажа.
Българските по-крайни фенове са почти изцяло футболни такива. И е съвсем нормално. Вижте и една Полша какви клубни футболни фенове има. Но не бих казал, че на волейбола атмосферта им е нещо по-различно от нашата и е нещо уникално.

И друго ми е интересно- как така на всички "соифиянци" като им кажеш- "кой знае от кое село си дошъл и ти" и се жегват и почват да обясняват, че са кореняци... Явно всички кореняци имат регистрации по форумите. :lol: Това по-скоро в кръга на шегата, да не вземе да се засегне някой.

1982, наистина ли вярваш, че възвръщаемостта от инвестициите ще потече обратно към данъкоплатците?

Капитане, точно пък във Варна са едни от най-красивите жени в България.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 юли 2012 13:43

Да се измислят някакви нови скандирания. Ако е трудно, да погледнат поляците как подкрепят. И 1000 да са ще викат за 10 000. Имат уникална публика. Във Варна също като се закучи мача и не ни върви беше мъртвило!!!

Върни се в “Архив”