Започват стадион Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Започват стадион Варна

Мнениеот thebully » 31 май 2012 11:03

В момента ако се строят други фирмени работи,и приоритетите са именно те,какво правим??? копи-(Важен момент в развитието на летище Варна и летище Бургас през изминалата година бе стартирането на строителството на нови пътнически терминали на двете летища и на проект за рехабилитация на пистата на летище Варна. Само за тези проекти "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД ще инвестира над 170 милиона лева) ,по алея първа също се вкарват някакви пари и кой знае още колко има дето и ние не ги знаем,и на мен ми се иска отбора на мачка всичко наред ,на един модерен и пълен с публика стадион но реалностите са други в момента :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 31 май 2012 12:08

Във "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД, "Химимпорт" АД имат 40% от капитала, води се асоциирано дружество за компанията.
http://www.chimimport.bg/bg/about/9/structure/
"Алея Първа" е на "Холдинг Варна" не е точно на "Химимпорт" АД, но няма значение.

Те си инвестират в бизнес от който имат възвращаемост. Всеки лев вложен в стадиони нищо не им носи на този етап - "пари на вятъра" :mrgreen: .

Последните три кризисни години (2009;2010;2011г.) "Химимпорт" АД има над 400 милиона лева нетна печалба.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 31 май 2012 13:03

greenpeak написа:Във "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД, "Химимпорт" АД имат 40% от капитала, води се асоциирано дружество за компанията.
http://www.chimimport.bg/bg/about/9/structure/
"Алея Първа" е на "Холдинг Варна" не е точно на "Химимпорт" АД, но няма значение.

Те си инвестират в бизнес от който имат възвращаемост. Всеки лев вложен в стадиони нищо не им носи на този етап - "пари на вятъра" :mrgreen: .

Последните три кризисни години (2009;2010;2011г.) "Химимпорт" АД има над 400 милиона лева нетна печалба.

Това имах и аз впредвид като го писах,за стадион явно още не сме дорасли,ще поживеем пък ще видим,времето ще покаже :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 май 2012 23:23

Отчетена печалба, а колко от тях потъват в други неща или доколко е раздута някой да се е замислял?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 юни 2012 13:06

Днес видях Тодор Великов, поздравих го и го питах за евентуален ремонт на Тича.

На въпросът ми, "Майсторе, тази година ще има ли ремонт на Тича?", човекът с ОГРОМНА УСМИВКА ми обясни, че абсолютно нищо не знае по въпроса и, че всичко зависи от големите шефове.

Една махала сме с него, човека си беше напълно откровен, ако знаеше нещо щеше да ми каже или поне да намекне.

От тук нататък мисля, че щом и техническият директор на отбора няма информация за ремонти, редно е да не чакаме такива тази година.

Onq

Мнениеот Onq » 03 юни 2012 14:27

Хахахахаха личи си колко си навътре щом чакаш инфо от Тодор Великов.Я поразрови пак по книжата за концесиите мое да откриеш нещо :)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 юни 2012 19:06

Него познавам, него питам. Човека си е реално директор в клубът.
В крайна сметка, инфото което споделям е от първа ръка.
Не говоря глупости, като теб.

Onq

Мнениеот Onq » 03 юни 2012 19:41

Какво инфо ....че няма инфо.Тодор Великов никога няма да ти каже нищо,нито на теб нито на някой друг ;) .

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 юни 2012 20:50

Точно :mrgreen: , добре си разбрал.
Един от директорите в отбора (независимо какъв е) няма никакво инфо за ремонт на стадиона.

Ако ти имаш сподели :mrgreen: .

Onq

Мнениеот Onq » 03 юни 2012 21:56

Имам доста инфо ,но на теб не бих го споделил никога.Бат Тошко за тва е 30 години в клуба щото мълчи като ням....не че не знае ;)
аиде беги да разпределяш на ТИМ парите...печалби...загуби...пълен лаик си

Върни се в “Архив”