ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr272
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот pomiqr272 » 26 май 2016 20:14

sin4ec написа:
CSKA 78 написа:
1982 написа:неслучайно не можеш да обясниш как така ще се прехвърлят правата на ПФК, ама без дълговете, колкото и "фиктивно" да е ... :mrgreen:

С неумна стена не можеш да спориш! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не можеш да отречеш, че с месеци точно ти писа тук глупости за майката и дъщерята. Уж от сигурен източник. Аз преди седмица като ти казах, че ключът за палатката е в Етрополе, ми се направи на интересен. Можеш да намериш точния ми пост и да си го лепнеш някъде на стената.
Няма никакви майки и дъщери. ЦСКА приключва своята история по достоен начин-с Купа на България.
Това, което ще се пръкне( ако се пръкне) няма и никога няма да има нищо общо с ЦСКА и със славната история на този клуб. Дали някой ще го припознава или не-това си е ваш проблем. Всеки решава сам за себе си.

На Етрополе им трябва още годинам за да могат да играят в "А" група.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 май 2016 20:17

sin4ec написа: ЦСКА приключва своята история по достоен начин-с Купа на България.
Това, което ще се пръкне( ако се пръкне) няма и никога няма да има нищо общо с ЦСКА и със славната история на този клуб. Дали някой ще го припознава или не-това си е ваш проблем. Всеки решава сам за себе си.

Айде, няма нужда да ти слушаме проповедите! Приключва едно "дружество", както това е станало през 1985 и през 1999г.! И на негово място ще дойде друго дружество, което БФС ще определи за наследник, като просто му даде лиценз, както е станало през 99г.! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 май 2016 20:17

Red_Neck написа:Повечето неща много от нас са казвали в различни постове, но темата беше тотално омазана от шепа потребители.
Нека почакаме търпеливо да минат техническите процедури.

ЦСКА е вечен!

Аз подкрепям това мнение-наистина вариантите и позициите бяха отдавна прокоментирани, чепкани от различни страни и изяснени от 20-ина потребители в тази тема, сред които и скромната ми личност. По същество е на път да се реализира познат и коментиран вариант, само че чрез друг клуб, та няма нищо изненадващо и ново.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 26 май 2016 20:18

Red_Neck написа:
vaskonti написа:
1982 написа:2 пъти питах вече, явно никой тук не знае, даже и някои, които са много запознати - какви са тия 250 000, които си иска лицето Милко Георгиев ??

Какви са тия схеми, тоя нещастник откъде има да взема такава крупна сума ??

Как ще ти отговорят, като с отговора си трябва да обяснят какво прави същия този тупан в Чавдар и не е ли това умишлен фалит?

Васко, тропаш на грешната врата .... само един разполага със 100% достоверно "инсайд инфо" .... от него търси копие от фактурата на Милко .... може и на ЛС да ви я прати ...... нали му бяхте ВИП абонати ;)
ама леко се съмнявам да го видим отново тук .... :o

[offtopic]мене ме е срам, че го оставихте да си разиграва коня с провокации в НАШИЯ форум![/offtopic]

Аз па, си сакам бирите... :(
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 май 2016 20:18

Red_Neck написа:
Old_death написа:
eddie написа:Къде е Беладоната, да не посреща оздравителите на Летище София? :shock: :lol:

Крайно време е да си кажем истината в очите . Зад регистрацията Беладона се крие Емил , който се скъса да плюе по клубът в Тъп Спорт , а тук се прави на фен на ЦСКА . Бях решил да му чупя ръчичките , но се смилих над него , имайки предвид влошеното му психическо състояние . Явно сега се отчита пред тоя , който му плаща . Големия майтап бе как преписва новините от сайта тук и обратно . Купонът бе пълен . Хубавото е , че се яви като един лакмус за истинските фенове на отбора . Какво следва от тук на там . Очаква се по най - бързия начин да бъде обявен фалита на ПФК ЦСКА . Преди половин година ви се говореше за размера на дълговете и за това , че няма да се намери луд , който да плаща чужд масраф . Това бе неизбежно зло . Дълговете на клубът към държавата са договорирани , като голяма част от тях ще бъдат платени като пари , вложени в ремонта на стадиона и базата . Чисто футболните дългове във вид на глоби и суми , с които международните централи са глобили или осъдили ЦСКА , също ще бъдат платени . А останалите задължения , кредиторите може да си ги търсят от ПФК ЦСКА или от тойа , който е подписвал договори с тях . Съжалявам , че обема на позволените подписи е толкова малък . Бих написал и други неща там .

Василе , в схемата Чавдар е нужен заради членството му в БФС . ФК ЦСКА няма такова . Варианта с Литекс винаги е бил резервен заради професионалния лиценз на клубът . Не сме се натискали на всяка цена да влизаме в елита . Имаме наказание и там трябва да играем с тия момчета , но собствениците на телевизионните права напират да ни вкарват там . Аз бих бил доволен и да продължим в Б група .При положение , че ЦСКА може да получи покана за участие в елита,според последните промени на правилника , вариантът с Литекс остава в дълбок резерв . В общи линии това е споразумението между Ганчев , ББ и БМ . Останалото са процедурни хватки .

p.s. Нямам никакво намерение да влизам в напразни спорове с буквояди , "фенове " на ЦСКА и моралисти !

Повечето неща много от нас са казвали в различни постове, но темата беше тотално омазана от шепа потребители.
Нека почакаме търпеливо да минат техническите процедури.

ЦСКА е вечен!

В малкото си постове по темата винаги призовавах към търпение и да се изчака развоя на събитията , но хората тук са склонни да коментират нещата в аванс не без любезното съдействие на Коцефф . Не ми се мисли какво ще му се случи , ако го побарат около Армията ! :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 май 2016 20:19

sin4ec написа:
CSKA 78 написа:
1982 написа:неслучайно не можеш да обясниш как така ще се прехвърлят правата на ПФК, ама без дълговете, колкото и "фиктивно" да е ... :mrgreen:

Не можеш да отречеш, че с месеци точно ти писа тук глупости за майката и дъщерята. Уж от сигурен източник. Аз преди седмица като ти казах, че ключът за палатката е в Етрополе, ми се направи на интересен. Можеш да намериш точния ми пост и да си го лепнеш някъде на стената.
Няма никакви майки и дъщери. ЦСКА приключва своята история по достоен начин-с Купа на България.

Много добре зная какви са мечтите ви , но няма да ви огрее . Пак ще ни гледате стоповете от зад .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 май 2016 20:20

синчец , газ пикаеш ли :roll: Гледа ли единия от собствениците ви по ТВ какво каза :... Изказах "съображения" , ама БФС ще се съобразят ли пита наперено като японско петле дЖурналистчето , следва ехидна усмивчица правеща излишни всякакви отговори :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 май 2016 20:21

sin4ec написа:
CSKA 78 написа:

Ма много ви се иска да е така,а отрепки:lol:Можете само да продължавате и да ни завиждате и да се давите от злоба и омраза :!: За разлика от вас,които се хванахте на въдицата на Пеевски,„котараци“, путараци и всекви мършояди и сега ви държат на верижка ,ние доказахме,че сме истински ,неволята ни обедини и ни направи по-силни ,протегнахме ръка от гроба,взехме Купата и ще Възкръснеме,а вие си оставате мижитурки и подлоги :!: Никога няма да сте №1,отивате в забвение,по пътя на „Славия“ ,но и в това отношение дори сте „ВЕЧНО ВТОРИ“ :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 май 2016 20:22

Гледам, некои припознавачи се кипрят с емблемата на "кирливото дружество" за аватар..дали им е неудобно да си сложат тази, на "Чавдар" :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 26 май 2016 20:22

ТР може и да регистрира Етрополе но в БФС няма как да мине схемата.Там има други правила.ФК -ове трябва да спазват както ТЗ така и Наредбите на БФС.Декларират го като негови членове.При тази врътка с Етрополе последния губи чл. си права.Причините съм ги писал/а и не само аз/.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Архив”