ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот suni » 26 май 2016 19:44

Абе,.. дека ми е бирата??? БелаДонке... :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 май 2016 19:44

Кое дружество има договор за концесия на стадиона?
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 май 2016 19:45

PFC Litex написа:Датата е 20.07.2016. До тогава първенството вече ще е почнало. Новото дружество към тази дата, какво ще е придобило нещо от старото за да има приемственост?
Някаква идея, какво ще се реши на това събрание имаш ли, защото аз не, а и не желая да бъда врачка?

Стигал си писал глупости, а ходи си гледай Литекс, че може и да е за последно(базик, ве, Уили)! :mrgreen: :mrgreen:

На това събрание, ами...то е написано в поканата! Ще се вземат решения за разпределяне на имуществото между кредиторите, на вероятно вече обявилото фалит дружество!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 май 2016 19:47

PFC Litex написа:Ще го напиша в нов пост, а и го писах и снощи някой червен фен да сподели към момента, какви активи има настоящето дружество, защото на това събрание именно те ще се оценяват?

Преди време някой беше писал за няколко рула тоалетна хартия, ама колко са останали ще се разбере на 20.07.1016. :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 май 2016 19:47

CSKA 78 написа:
PFC Litex написа:Датата е 20.07.2016. До тогава първенството вече ще е почнало. Новото дружество към тази дата, какво ще е придобило нещо от старото за да има приемственост?
Някаква идея, какво ще се реши на това събрание имаш ли, защото аз не, а и не желая да бъда врачка?

Стигал си писал глупости, !

:mrgreen:

Като говорим за глупости, така и не разбрах, какво стана с "ФК ЦСКА", отдели ли се вече и ще играе ли сега в А група, писачо на не глупости ?? :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

doberman
Контакти:

Мнениеот doberman » 26 май 2016 19:48

CSKA 78 написа:Стигал си писал глупости, а ходи си гледай Литекс, че може и да е за последно(базик, ве, Уили)! :mrgreen: :mrgreen:

На това събрание, ами...то е написано в поканата! Ще се вземат решения за разпределяне на имуществото между кредиторите, на вероятно вече обявилото фалит дружество!

Ужас! Ще вземат да се изпокарат за бюрата и косачката. :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 май 2016 19:48

1982 написа:
CSKA 78 написа:Толкова ли си неумен?! :lol: :lol: Къде видя, че съм написал, "ще има прехвърляне на права"!? Написал съм, че фиктивно(явно не знаеш какво значи тази дума) ще бъдат прехвърлени! :mrgreen: :mrgreen:

Относно другото - нали, "фиктивно" ще ви прехвърлят правата, би ли ми обяснил колко трябва да е фиктивно, че да не дойдат и дълговете с тях ??! :mrgreen: :mrgreen:

Аз съм го написал по-горе, но ти явно не можеш и да четеш! А и не знаеш какво означава думата "фиктивно"! :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 май 2016 19:48

CSKA 78 написа:

Стигал си писал глупости, а ходи си гледай Литекс, че може и да е за последно(базик, ве, Уили)! :mrgreen: :mrgreen:

Аз отдавна съм си споделил мнението за Литекс и не мисля да бъда латерна.

За мен интересно и забавно предстои за фановете на божков и захарния не зная, все пак те не са фенове на червения отбор.
Изображение

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 26 май 2016 19:49

Заплесвате се в детайли, а не схващате цялостната картина...

ПФК-то от 1999-та е пътник..
ПФК-то от 2016-та стартира във Висшата лига.

ЦСКА? ЦСКА е Вечен!!!

;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 май 2016 19:50

CSKA 78 написа:
1982 написа:
CSKA 78 написа:Толкова ли си неумен?! :lol: :lol: Къде видя, че съм написал, "ще има прехвърляне на права"!? Написал съм, че фиктивно(явно не знаеш какво значи тази дума) ще бъдат прехвърлени! :mrgreen: :mrgreen:

Относно другото - нали, "фиктивно" ще ви прехвърлят правата, би ли ми обяснил колко трябва да е фиктивно, че да не дойдат и дълговете с тях ??! :mrgreen: :mrgreen:

Аз съм го написал по-горе, но ти явно не можеш и да четеш! А и не знаеш какво означава думата "фиктивно"! :lol: :lol: :mrgreen:

О, ти си написал просто поредната глупост, както беше и с "ФК ЦСКА", неслучайно не можеш да обясниш как така ще се прехвърлят правата на ПФК, ама без дълговете, колкото и "фиктивно" да е ... :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”