Кейлор беше един от основните виновници за елиминирането на Байерн но вчера пусна леки голове!
ПСЖ наистина изглеждат в лека криза и класирането им на 1/2 финал е супер. Да видим дали
имат сили да се пробват и за финал, Сити са топ в издънките макар че тази година изглеждат стабилни.
ПСЖ ще търсят два гола така че реванша ще е зрелищен.
Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
За втория гол няма вина Кейлор, топката мина през стената. Лошо изпълненен удар от фаул, който просто има късмета да намери дупка в дувара и да мине чисто през нея, без да се отклони. Самата стена също не беше лошо построена. Според мен нито някой от ПСЖ има вина за тоя гол, нито Марез има особена заслуга за него.
Аз съм възмутен от проявата на расизъм в отбора на Манчестър Сити!
Защо не играе Рахим Стърлинг, а бели и арабски мърши взимат хляба на кореняк поданика на кралицата и покойния принц Филип?!?
Трябва да се направи петиция, че расизъма няма място в спорта и Стърлинг трябва да е титуляр на реванша и да играе цял мач!
Защо не играе Рахим Стърлинг, а бели и арабски мърши взимат хляба на кореняк поданика на кралицата и покойния принц Филип?!?
Трябва да се направи петиция, че расизъма няма място в спорта и Стърлинг трябва да е титуляр на реванша и да играе цял мач!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
miro_rz написа:rhaegar написа:Пак два английски финала на хоризонта.
Убиваме Манчо на финала, преди това на колене Виляреал де. Па на есен смазваме Сити за СК на Европа.
Няма какво да се обърка!![]()
Как Сити ве, пъпеш?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- insaneboy1
- Контакти:
paceto написа:Bernaleo написа:Мбапету игра ли или се пазеше за финала... Неймар е ясен,финтове на място - напълно безполезен.
Аз след предният им мач тук казах почти същото, че Неймар ако няма финтове е едно голямо нищо, но твоят другар insaneboy1 веднага тръгна да ме оборва.
Ами чакай сега аз мога след този мач да кажа същото за Мбапе на който вие се кефите? Какво има той освен скорост, той даже и ринговете няма. Паркираш ли автобуса да няма къде да бяга в свободно пространство става абсолютно незначителен. Просто нашите защитници са бавни охлюви и играем с висока защитна линия и същото правеха Байерн...
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Сити е Малката Барселона. Защо класирането им на финал да ни е ужас?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Groucho написа:За втория гол няма вина Кейлор, топката мина през стената. Лошо изпълненен удар от фаул, който просто има късмета да намери дупка в дувара и да мине чисто през нея, без да се отклони. Самата стена също не беше лошо построена. Според мен нито някой от ПСЖ има вина за тоя гол, нито Марез има особена заслуга за него.
Явно духа на принц Филип я бутна тая топка.

За мен 100% грешка на стената, виж подреждане и действия.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Явно духа на принц Филип я бутна тая топка.![]()
За мен 100% грешка на стената, виж подреждане и действия.
OК си е стената за мен. Няма как съвсем да няма дупки, не са вързани с арматура един за друг като скачат

Малко си свиха шкембетата, но нищо крайно.
Грешка на стената е това, което направиха Роналдо и компания срещу Порто.

На снимката, която пускаш грешка прави по-скоро тоя Борис Бекер с 25-и номер, защото се извръща от топката и се отдалечава малко повече от другите, но не и двамата, между които всъщност мина топката. Марез имаше късмет просто. Не изпълни добре удара - не стреля нито под, нито над стената, но се получи така, че пособието мина между играчите на ПСЖ. Топката спокойно можеше да закачи някое от двете тела, защото дупката беше малка, но мина съвсем чисто. Комбинация от траектории, която ще се случи веднъж на 100000 пъти примерно, когато някой футболер ритне в стената.
Дупката беше дори по-малка в момента, в който топката мина през нея

- insaneboy1
- Контакти:
Ами какво ми скачат настрани? Грешката си е само и единствено на футболистите в стената. Кво е тва смешно скачане всеки на една страна да го не удари случайно топката. Изпълнението на Марес си беше лошо, а вратарят няма никаква вина за гола. Няма как да реагираш след като видиш топката след като е минала стената.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Както се казва 1:0 за английските представители, но все нищо не е решено.
Както и преди казах, колкото пъти е имало 3+ английски отбора на елиминациите, толкова пъти поне един е играл финал.
Към момента вероятностите за финал са:
1.Сити-Челси
2. Сити-Реал
3. Челси-ПСЖ
4. Реал-ПСЖ
Парижани наистина ще трябва да изиграят мача на живота си, ако искат да видят Босфора на живо.
Реал пък имат голям опит в подобни ситуации, в крайна сметка единственият положителен резултат който не ги устройва е 0-0, така че...
По текущ игрови стил и стремеж към представяне за моя вкус бих искал финал #4, но засега отиваме към финал # 1, който ако се случи - още отсега бих прогнозирал 0-0, гарнирано с над 1500 паса за двата отбора.
Ювентус-Милан 2003 ще ни се стори ала мач от Ередивизи, при финал Сити-Челси.
Такъв страх от загуба ще скове Пеп и Тухел, че горката топчица, ще се спука от толкова пасове надлъж и шир...
* Победител прогноза от вероятностите
Финал #1 - Челси(след продължи. или дузпи)
Финал # 2 - Сити
Финал # 3 - ПСЖ
Финал # 4 - Реал
Както и преди казах, колкото пъти е имало 3+ английски отбора на елиминациите, толкова пъти поне един е играл финал.
Към момента вероятностите за финал са:
1.Сити-Челси
2. Сити-Реал
3. Челси-ПСЖ
4. Реал-ПСЖ
Парижани наистина ще трябва да изиграят мача на живота си, ако искат да видят Босфора на живо.
Реал пък имат голям опит в подобни ситуации, в крайна сметка единственият положителен резултат който не ги устройва е 0-0, така че...
По текущ игрови стил и стремеж към представяне за моя вкус бих искал финал #4, но засега отиваме към финал # 1, който ако се случи - още отсега бих прогнозирал 0-0, гарнирано с над 1500 паса за двата отбора.
Ювентус-Милан 2003 ще ни се стори ала мач от Ередивизи, при финал Сити-Челси.
Такъв страх от загуба ще скове Пеп и Тухел, че горката топчица, ще се спука от толкова пасове надлъж и шир...
* Победител прогноза от вероятностите
Финал #1 - Челси(след продължи. или дузпи)
Финал # 2 - Сити
Финал # 3 - ПСЖ
Финал # 4 - Реал