Red joker написа:МетаДонке,кво стана маГде ти е оздравителният план до края на работниият ден
...
Где са Череп и Кокал
Изненадаааа. Планът е бил подготвен за 17-18 млн, а не за 33.
Нищо сега ще умножат всички цифри по две и ще го коригират
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red joker написа:МетаДонке,кво стана маГде ти е оздравителният план до края на работниият ден
...
Где са Череп и Кокал
Red_Neck написа:Beladona написа:Red_Neck написа:doberman написа:Някой да мяркал Кокалис днес около БФС?
Върнал се е до гръцко за кешовина, ..... щото Донка му подала грешно инфо и той тръгнал само с ръчен багаж
Пак питам кога Мелез Етрополски ще вземе лиценз ? Дата ? УЕФА ?
Когато, тогава ..... ние не сме по обещания, дати, Петъци и т.н. .... забрави ли?![]()
Кажи сега, като видя 33 000 000 .... насълзиха ли ти се очите?

Beladona написа:Е, щом са толкова много , аз давах до 20 млн ....отказвам се ! Чакам си ЦСКА Етрополе , шием знаме !
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Beladona написа:djd написа:Beladona написа:Съдът не е признал Томов, Инджов , Милко , ФИН металс !!!
Е? Те тях и синдика май не ги призна.
Да. Айде Гришата да лицензира Урода , успех !
Beladona написа:Red_Neck написа:Beladona написа:Red_Neck написа:doberman написа:Някой да мяркал Кокалис днес около БФС?
Върнал се е до гръцко за кешовина, ..... щото Донка му подала грешно инфо и той тръгнал само с ръчен багаж
Пак питам кога Мелез Етрополски ще вземе лиценз ? Дата ? УЕФА ?
Когато, тогава ..... ние не сме по обещания, дати, Петъци и т.н. .... забрави ли?![]()
Кажи сега, като видя 33 000 000 .... насълзиха ли ти се очите?
Е, щом са толкова много , аз давах до 20 млн ....отказвам се ! Чакам си ЦСКА Етрополе , шием знаме !
doberman написа:Red joker написа:МетаДонке,кво стана маГде ти е оздравителният план до края на работниият ден
...
Где са Череп и Кокал
1982 написа:Beladona написа:Е, щом са толкова много , аз давах до 20 млн ....отказвам се ! Чакам си ЦСКА Етрополе , шием знаме !
Ти ги предложи тези 20 млн., надали ще ти ги откажат пред перспективата да видят 0 млн.![]()
![]()
Нали в онова писмо точно за редуциране се говореше ?!
Beladona написа:..
Е, щом са толкова много , аз давах до 20 млн ....отказвам се !
Beladona написа:doberman написа:Red joker написа:МетаДонке,кво стана маГде ти е оздравителният план до края на работниият ден
...
Где са Череп и Кокал
Няма да има план . Сори . Чакаме Великият Гриша Ганчев да спаси ЦСКА !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта