ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

doberman
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот doberman » 26 май 2016 17:09

CSKA 78 написа:Литекс, въобще не си вникнал в това, което съм написал! Ще е интересно да напишеш твоята "експертна" теория, за това как ще се издържа и оздравява олд ПФК, без да се трупат нови задължения?! :lol: :lol: :mrgreen:

Заплати по 500 лв. :mrgreen:
Приходи от билети, ТВ и спонсори -> в НАП :mrgreen:
Бенжалюновци, Вучковци и сие -> от личната сметка на г-н Оздравителя, за да не се товари ПФК-то с дългове :mrgreen:
И накрая ПФК-то излиза дори на печалба. Добре че има загуби от минали години, че трябва и данък печалба да плати следващата година. :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 май 2016 17:13

PFC Litex написа:
CSKA 78 написа:
PFC Litex написа:Хайде сега да ни споделиш през новия сезон, какви приходи очаква новото дружество за да не е загуба още през първата година... наистина ще ми е интересно да разбера от един фен тези неща.

Литекс, въобще не си вникнал в това, което съм написал! Ще е интересно да напишеш твоята "експертна" теория, за това как ще се издържа и оздравява клуба, без да се трупат нови задължения?! :lol: :lol: :mrgreen:

Точно това е начина да наследиш и придобиеш едно дружество.
Покриваш стари задължения, които съда е одобрил и през това време развиваш същото.
Няма, как и душата в рая и к*** до края.
Нали ЦСКА ще е печелвишно, след 5-6 сезона тези задължения новия собственик ще си ги е избил и възстановил, къде е проблема?

Не ми се измъквай като пръдня из гащи! Разглеждаме по-горният ти коментар, как новото дружество ще търпи загуби още в началото! Но това, разбира се, не се отнася за старото дружество, което има същите забрани, и което освен това трябва да плаща дългове! :lol: :lol: Та, развий си теорията не се стеснявай! Как старото ПФК ще изплаща дългове, ще се издържа отбора, и няма да трупа нови дългове?! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2016 17:15

PFC Litex написа:
Teo написа:
PFC Litex написа:
Teo написа:Положили сме основите на един могъщ ЦСКА!
Такъв за какъвто сме си мечтали... изцяло български отбор!
Думата "припознаване" няма никаква стойност бе... какво да "припознавам" като нося ЦСКА в душата си?

Тео, това с изцяло български отбор ще приключи на мига, в който стигнете, каквато и да е форма на "А" група, така че спри да го натякваш, като латерна, защото сам знаеш, какво ще се случи.
Отново ще има ментаци чужденци, отново ще има комисионери и т.н.
Какво трябва да припознаваш ли, ми трябва да припознаваш ракетата носител, защото без нея отборът ти следва да кандидатства за лиценз за "Б" група за сезон 2016/2017 или греша?

Със сигурност няма да приключи повярвай ми. В ЦСКА ще играят макс 3 чужденци и то ще бъдат някаква извънземна класа, а основата ще е от изцяло български момчета!
@ Ако се разходя една година из Б и В групите ще намеря поне още 5 футболиста като Маламов и Цветков!

Често се питам дали наистина мислиш това, което споделяш или просто се бъзикаш :roll:
В ЦСКА стигне ли А група ако останат 4-5 футболиста с български имена в стартовия състав ще е добре, а футболисти с извънземна класа в България не играяат.

Чико фейсбука... ти сериозно ли :lol: този и за Б група не става и съвсем скоро ще разбереш същото.

PFC Litex, ма вервай си на каквото искаш. :lol: Аз ти казвам какво ще става оттук насетне. Повече няма да се докарват каруци с менте маймуняци от Африка.
@ Каквото е било в годините там ще си остане. ЦСКА започва да работи за ЦСКА!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 май 2016 17:17

Васконти , Ако сега Подуенци откажат да плащат на НАП , никой няма да им разреши да използват не Глиган , ами ако ще и Мамут Коматево да е !!! Защо постоянно вменяваш , че ЦСКА няма да плати нищо :shock: Всичките ти казват , че ще има плащане , за да има приемственост , какво повече ти трябва :roll: Освен това , когато държавата , БФС и всички институции , които имат значение кажат че всичко е нормално и точно и това е ЦСКА , кои сме ние че да отричаме това , а :?: :idea: Това с Чавдар отдавна е бита карта , колкото и да го повтаряте като мантра , идеята е на БФС , не на Ганчев проумейте го най-после :idea: А оня там от морето , който не се знае фен на Тича ли е , на Владислав ли е или на Сокола , да си прочете историята и тогава да ръси бисери ;) Онова "мъжко" момче със сълзите на очите толкова явно изпълнява поръчка на Томито (който газ пикае в момента) , че дори не ме и дразни , а ме разсмива с ... драматичния си патос :mrgreen: Само един установи най-после и призна , че ние ЦСКА-рите , които стоим зад ЦСКА - свещените 4 букви и не се интересуваме от АД-та или ПФК-та сме многото , защото без нас ЦСКА ще загине , а без тези които в сърцата им са АД-тата , ЦСКА ще го има и пак ще побеждава :!: :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

doberman
Контакти:

Мнениеот doberman » 26 май 2016 17:22

Естествено, че ще има плащане, особено към НАП. Според мен ще стане с откупуване на марката и емблемата.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 май 2016 17:23

Литекса , си го игнорирай , той все така си демагогства и ръси НЕумности :mrgreen: Цяла България хвали постиженията на Ганчев във спорта , ама то това не било баш тъй , това че в момента най-силната детско - юношеска школа доказано е най-силна в Ловеч , Етрополе и Славия , лееекичко го пропуска в миманса :mrgreen: Вменява намерения на някой си и почва да ги оборва стратегически .... велик :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 май 2016 17:24

Съдът реши: дълговете са 33 милиона лева.
Чакаме да покажат на кОго колко.
Последна промяна от djd на 26 май 2016 17:25, променено общо 1 път.

doberman
Контакти:

Мнениеот doberman » 26 май 2016 17:24

Някой да мяркал Кокалис днес около БФС? :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 май 2016 17:28

suni написа:
За ужас на душманите добрите новини в ЦСКА в последните дни следват една след друга. 7DniFutbol.bg научи, че новото дружество ПФК ЦСКА 1948 АД ще бъде вписано в Търговския регистър най-късно в понеделник следобяд. Адвокат Миленов, който е юридически съветник и на боса Гриша Ганчев, вече е готов с всички необходими документи и няма правна причина съдът да откаже да регистрира новия ЦСКА.
Както е известно, Чавдар (Етрополе) ще бъде преструктуриран в новото дружество, а в съвета на директорите влизат Гриша Данаилов Ганчев, Искра Василева Григорова, Милко Сергеев Георгиев, Юлиян Седефов Инджов и Емил Радославов Димитров. Акционерното участие е по 38,5% за Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, а 20% са на Христо Стоичков. Останалите 3% са на дребни акционери от Чавдар.

Айде, не остана ! 4, 3, 2, 1...

Прекрасно, ама остава една малка подробност - ПФК ЦСКА АД трябва да бъде обявен във фалит. Докато и ако не се случи, този 1948 може само да седи и да гледа умно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 26 май 2016 17:28

baraba написа:Васконти , Ако сега Подуенци откажат да плащат на НАП , никой няма да им разреши да използват не Глиган , ами ако ще и Мамут Коматево да е !!! Защо постоянно вменяваш , че ЦСКА няма да плати нищо :shock: Всичките ти казват , че ще има плащане , за да има приемственост , какво повече ти трябва :roll: Освен това , когато държавата , БФС и всички институции , които имат значение кажат че всичко е нормално и точно и това е ЦСКА , кои сме ние че да отричаме това , а :?: :idea: Това с Чавдар отдавна е бита карта , колкото и да го повтаряте като мантра , идеята е на БФС , не на Ганчев проумейте го най-после :idea: А оня там от морето , който не се знае фен на Тича ли е , на Владислав ли е или на Сокола , да си прочете историята и тогава да ръси бисери ;) Онова "мъжко" момче със сълзите на очите толкова явно изпълнява поръчка на Томито (който газ пикае в момента) , че дори не ме и дразни , а ме разсмива с ... драматичния си патос :mrgreen: Само един установи най-после и призна , че ние ЦСКА-рите , които стоим зад ЦСКА - свещените 4 букви и не се интересуваме от АД-та или ПФК-та сме многото , защото без нас ЦСКА ще загине , а без тези които в сърцата им са АД-тата , ЦСКА ще го има и пак ще побеждава :!: :idea:

Аз много добре знам на кого съм фен.Щото от малък на нашия стадион играе Черно море а не Чавдар Етрополе.Оппа дълговете излязоха..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Архив”