Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Прецакването в стил Тарантино и Мартин Скорсезе

Мнениеот UltraBlue » 21 сеп 2009 00:17

shumnaliq написа:

ти сериозно ли си мислиш че ако 4-мата бяха играли ЦСКА нямаше да ви бие ?

Абе аз какво мисля и какво щеше да стане няма да разберем никога, нали се сещаш. Може би другото дерби, ако играят ще се види... Истината е че Батков направи така, че Левски да няма никакъв шанс този мач. Тоя трансфер нали се сещаш как смърди, а и контузията на Бардон още повече.... Ако бяхте вие на наше място щяхте да отнесете доста по голям резултата, ама вие винаги сте се страхували да играете срещу нас за това и сега ни се размина по голям резил, въпреки че мен това слабо ме топли ... айде радвайте се сега- заслужено ни бихте.
Последна промяна от UltraBlue на 21 сеп 2009 00:18, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Искаме оставка веднага !

Мнениеот stefan_bg2 » 21 сеп 2009 00:17

Добре бе не разбрахте ли, че не е до треньора само. Някои играчи толкова си могат! И Гонзо го каза!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 00:18

shumnaliq написа:
UltraBlue написа:
love_hurts написа:
Какво цели, ако играеха тези невероятни играчи и Левски пак беше паднал. Щеше да има невероятни освирквания и обстановката щеше да е нажежена. Така той си сложи един бушон и Гонзо обра целият пешкир. Какво си мислите, че ако зетя, църната нинджа и пияницата играеха разликата щеше да има. Бъди сигурен, че нещатата щеше са пак такива, но сега вече има оправдание. Единствения класен от четиримата е Дарко Тасевски, но и на лапетате е ясно, че треньора има проблем с него! В крайна сметка на Левски се дава пак кредит на доверие, защото следващият мач ще са с нов облик. Ама ако ги бие и Черноморец ще наблюдаваме Левски в най-големият колапс, в който е изпадал някога!

edit: Ако това се случи ще припомня на някои хора как се давиха от кеф в слюмката си по времето на Томов. Сега иде наш ред. То изглежда всичко се връща ...

Ми предното дерби те ви биха бе пич .... единия с асистенция, другия с гол :!: Първия ви гол падна след невероятен подарък на Генев :!: Ако там беше жиката или Рабех това нямаше да стане .... айде върви целувай на поп кръстя ръцете че ви даде тоя мач да се порадвате ... :evil:

ти сериозно ли си мислиш че ако 4-мата бяха играли ЦСКА нямаше да ви бие ?

Забравяш Бардон и контузията му в последния момент. Т.е. 5 играча от титулярния състав. А,дали щяхте да ни биете с тях или не,няма как да знаеме. Миналата година имено с тях ви бихме.
110 години любов!

hegemon
Контакти:

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот hegemon » 21 сеп 2009 00:18

groti написа:
hegemon написа:[
именно теги лъжат че в неделя затваря прозореца , Батков чува 5мил евро , и всичко става на бегом , слаб мениджмънт ,породен от алчника ,

Да,ама не. Още същата вечер,преди да потеглят медиите се свързаха с хора от рубин,които казаха,че такова нещо няма. Защо Батков не се обади лично да провери. Не мога да приема тоя факт. Твърдо съм убеден,че това не е истина

по принцип знаещ , че клубовете пазят в тайна докато не стане факт....

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Кредит на доверие или промяна

Мнениеот Levski 1914 » 21 сеп 2009 00:19

Тази тема я бях пуснал след загубата от локото...смятам, че в момента е още по-акутална...
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

cska_i_v_cyprus
Контакти:

Мнениеот cska_i_v_cyprus » 21 сеп 2009 00:20

ДПС рухна, и Левски почна да губи главоломно.А, как е?

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 21 сеп 2009 00:20

hegemon написа:
groti написа:
именно теги лъжат че в неделя затваря прозореца , Батков чува 5мил евро , и всичко става на бегом , слаб мениджмънт ,породен от алчника ,

Да,ама не. Още същата вечер,преди да потеглят медиите се свързаха с хора от рубин,които казаха,че такова нещо няма. Защо Батков не се обади лично да провери. Не мога да приема тоя факт. Твърдо съм убеден,че това не е истина

по принцип знаещ , че клубовете пазят в тайна докато не стане факт....представи си само Ганио като знае че "взима" 5 мил дали ще звъни ...що го нямаще днес !

cska_i_v_cyprus
Контакти:

Re: Искаме оставка веднага !

Мнениеот cska_i_v_cyprus » 21 сеп 2009 00:20

ДПС рухна, и Левски почна да губи главоломно.А, как е?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 00:21

hegemon написа:
groti написа:

по принцип знаещ , че клубовете пазят в тайна докато не стане факт....

Това е така,но става въпрос за много пари. Дори и на другия ден ,докато пътуваха,той можеше да се обади в Казан да провери всичко ли е уредено. Говориме за 4-6 млн евро. Аз като си зимам мизерната заплата от 600 кинта и проверявам всичко по 10 пъти,да не ме прецакат,пък циция като батков да не се обади и да говори директно...Силно ме съмнява. Още повече и ако наистина има гръб от Чорни,нали се сещаш,че Чорни би бил перфектен посредник.
110 години любов!

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Re: Кредит на доверие или промяна

Мнениеот ПилотКамикадзе » 21 сеп 2009 00:21

Levski 1914 написа:Тази тема я бях пуснал след загубата от локото...смятам, че в момента е още по-акутална...

Ми тя темата си е евъргирийн докато тоя ни е треньор! :mrgreen:
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?

Върни се в “Архив”