Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hegemon
Контакти:

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот hegemon » 20 сеп 2009 23:58

groti написа:Абе замирисвало на Наско,праско и прочие. Големи сте тикви. Когато продаваш играчи обикновено се чуваш със собственик,изпълнителен директор или селекционер на клуба в който пращаш играчите. Разменят се факсове,водят се преговори на ниво президент. Сега се опитват да ни обедят,че някой ги е изиграл,а те не са виновни. Те просто наивно не са се чули с никой от Рубин,след като от онзи ден се тръби по медиите,че шефовете на Рубин,не са чували за този трансфер.Как пък така никой не реши да се обади на тези хора,чиито телефони журналистите откриха. И как така точно след дербито се връщат. Пълна смрад. Ако някой вярва,значи е идиот.
Ако пък беше истина всички в Левски са за уволнение.
Ясно е ,че е тотална лъжа.

точно това е ,че да го направищ това трябва да си бил вътре в кухнята ,а нали се сещащ каква му е била реакцията като е чул Ганио 5мил евро !!! никой няма интерес да го прави това освен само 1 човек.... !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот UltraBlue » 20 сеп 2009 23:59

Blue_Lion написа:
Извинявай,ама не може да отидеме в Сектор "Б" и да има мълчание брат...той М. за това се дразни !!! Мога да ти кажа,че хореото ни беше супер !!! Атмосферата която създадохме днес беше уникална,но тези палячовци не я заслужават ! Парите идват от феновете и момчетата от СД са си добре организирани,но просто има хора в Сектора,който нямат елементарна фенска култура...иначе,да има какво да се работи още по организацията сред сините фенове !

А някой ще каже ли за какво стана мелето в ляво .... :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Re: Въпрос към левскарите !

Мнениеот mgj8 » 20 сеп 2009 23:59

Честно да си призная мислих си ,че Сашо Томов никой не може да го бие по простотия ,ама като гледам как се развиват нещата при Вас -вече не съм сигурен.Искренно Ви желая скорошно оправяне ,че стават излагации и на вън!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 00:00

Blue_Lion написа:
groti написа:Хайде стига малаумщини с връщания на Мъри,Наско и прочие. Видяхме какво се получава с тия завръщания. Ако някой заслужава да се върне това е Грозни..може и Херо,но Грозни го предпочитам. Трябва да се почне отначало. Наско беше част от гнилоча,който се заформи в Левски. Каквото дал,дал. Стига вече. Трябва да се почне начисто

Колко пъти вече ще почваме начисто ? Вуцов...Кокала...Ратко...сега кой следва ?

Като казвам начисто имам предвид НАИСТИНА начисто. Всичките да се махнат,начело с Борат.Всеки,който е работел с него и е бил свидетел на престъпленията му няма място в Левски. Т.е. не визирам само тренер. Просто стига вече насковци и прочие. И наско не е чист.Даже е пълен смърдел.Стига вече. Херо спортен директор,Грозни треньор (мое мнение). Махат всичките тия дето са работели по школите и започва назначаване наново.Който докаже,че може,нека остане. Другите "довиждане". Разбираш защо го казвам,нали?
110 години любов!

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Добрата новина

Мнениеот gonzofenka » 21 сеп 2009 00:00

:(
Последна промяна от gonzofenka на 21 сеп 2009 01:46, променено общо 1 път.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Прецакването в стил Тарантино и Мартин Скорсезе

Мнениеот UltraBlue » 21 сеп 2009 00:02

love_hurts написа:
Какво цели, ако играеха тези невероятни играчи и Левски пак беше паднал. Щеше да има невероятни освирквания и обстановката щеше да е нажежена. Така той си сложи един бушон и Гонзо обра целият пешкир. Какво си мислите, че ако зетя, църната нинджа и пияницата играеха разликата щеше да има. Бъди сигурен, че нещатата щеше са пак такива, но сега вече има оправдание. Единствения класен от четиримата е Дарко Тасевски, но и на лапетате е ясно, че треньора има проблем с него! В крайна сметка на Левски се дава пак кредит на доверие, защото следващият мач ще са с нов облик. Ама ако ги бие и Черноморец ще наблюдаваме Левски в най-големият колапс, в който е изпадал някога!

edit: Ако това се случи ще припомня на някои хора как се давиха от кеф в слюмката си по времето на Томов. Сега иде наш ред. То изглежда всичко се връща ...

Ми предното дерби те ви биха бе пич .... единия с асистенция, другия с гол :!: Първия ви гол падна след невероятен подарък на Генев :!: Ако там беше жиката или Рабех това нямаше да стане .... айде върви целувай на поп кръстя ръцете че ви даде тоя мач да се порадвате ... :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

stigmatika
Контакти:

Мнениеот stigmatika » 21 сеп 2009 00:02

БАТКОВ - ВЪН
БАЙ ГАНЬО - ВЪН
БОРАТ - ВЪН
мразя свинския грип
СЕКТОР Б НАЙ - ВЕЛИКИЯ
ДА ЗАПЕЕЕМ ДРУЖНО ПЕСЕНТА ЗА ОТБОРА В НАШИТЕ СЪРЦА...
ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ КАК ПРОДЪЛЖАВА ПЕСЕНТА

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 00:02

hegemon написа:
groti написа:Абе замирисвало на Наско,праско и прочие. Големи сте тикви. Когато продаваш играчи обикновено се чуваш със собственик,изпълнителен директор или селекционер на клуба в който пращаш играчите. Разменят се факсове,водят се преговори на ниво президент. Сега се опитват да ни обедят,че някой ги е изиграл,а те не са виновни. Те просто наивно не са се чули с никой от Рубин,след като от онзи ден се тръби по медиите,че шефовете на Рубин,не са чували за този трансфер.Как пък така никой не реши да се обади на тези хора,чиито телефони журналистите откриха. И как така точно след дербито се връщат. Пълна смрад. Ако някой вярва,значи е идиот.
Ако пък беше истина всички в Левски са за уволнение.
Ясно е ,че е тотална лъжа.

точно това е ,че да го направищ това трябва да си бил вътре в кухнята ,а нали се сещащ каква му е била реакцията като е чул Ганио 5мил евро !!! никой няма интерес да го прави това освен само 1 човек.... !

Аз друго имам предвид.Ганьо е тъп,Гонзо не е професор също,обаче всеки от тях има акъл поне да погледне сайта на рубин и да прати факс с искинията или потвърждение. Трансфер не може да се изфабрикува така.
110 години любов!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 21 сеп 2009 00:06

stigmatika написа:БАТКОВ - ВЪН
БАЙ ГАНЬО - ВЪН
БОРАТ - ВЪН
мразя свинския грип
СЕКТОР Б НАЙ - ВЕЛИКИЯ
ДА ЗАПЕЕЕМ ДРУЖНО ПЕСЕНТА ЗА ОТБОРА В НАШИТЕ СЪРЦА...
ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ КАК ПРОДЪЛЖАВА ПЕСЕНТА

Изтърва си и поп кръстьо .... ВЪН :!:

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 21 сеп 2009 00:07

За фракцийте е важно отбора да се подкрепя,а не да се хвърлят сили в хуленето по отбора,а преди тва само да се мълчи ! А и бомбичките и трансперантите бяха с/у Батков ! Трябва ни по-добра организация в Сектора,въпреки че и днес беше лудница,и ни трябва ново (старото начело с Наско) ръководство,треньор и играчи ![/quote]

Не съм съгласен,а с Кокала що бяха най-активни?!?!?Явно има неща,които остават скрити за обикновените феновете.Тоя с мегафона,какъв е че ще ми говори на "БЕ"(аре викайте бе и т.н.)
Трябва да се смени ръководството на тоя фенклуб,провалиха се според мен.Видя се с деца няма как да има организация в сектора.А и да си призная хореото ни куца доста,и не само този мач.Знам,че е до финансии ама все пак,като искаш да представляваш такава маса и група от хора трябва да си подготвен и финансово ;)[/quote]

Извинявай,ама не може да отидеме в Сектор "Б" и да има мълчание брат...той М. за това се дразни !!! Мога да ти кажа,че хореото ни беше супер !!! Атмосферата която създадохме днес беше уникална,но тези палячовци не я заслужават ! Парите идват от феновете и момчетата от СД са си добре организирани,но просто има хора в Сектора,който нямат елементарна фенска култура...иначе,да има какво да се работи още по организацията сред сините фенове ![/quote]

Може да се дразни, но не може да обижда феновете,защото са Левскари,колкото и той ;)
Според мен хореото ни е постно,последното хубаво беше Когато паднахме 1-0 и тогава начено на фенклуба беше Злати Тепсиев.Според мен организацията не е на ниво.Уредбата ни е страшно дървена не се чува нищо,на чорбата се чува и то мн ясно от нашия сектор.Нз според мен може мн повече да се иска.На чорбата хорето е адски еднотипно всеки мач,но днес със знамената беше добро.Единственото за,което се радвам е,че пяхме 90 мин. без спиране ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Архив”