За фракцийте е важно отбора да се подкрепя,а не да се хвърлят сили в хуленето по отбора,а преди тва само да се мълчи ! А и бомбичките и трансперантите бяха с/у Батков ! Трябва ни по-добра организация в Сектора,въпреки че и днес беше лудница,и ни трябва ново (старото начело с Наско) ръководство,треньор и играчи ![/quote]
Не съм съгласен,а с Кокала що бяха най-активни?!?!?Явно има неща,които остават скрити за обикновените феновете.Тоя с мегафона,какъв е че ще ми говори на "БЕ"(аре викайте бе и т.н.)
Трябва да се смени ръководството на тоя фенклуб,провалиха се според мен.Видя се с деца няма как да има организация в сектора.А и да си призная хореото ни куца доста,и не само този мач.Знам,че е до финансии ама все пак,като искаш да представляваш такава маса и група от хора трябва да си подготвен и финансово

[/quote]
Извинявай,ама не може да отидеме в Сектор "Б" и да има мълчание брат...той М. за това се дразни !!! Мога да ти кажа,че хореото ни беше супер !!! Атмосферата която създадохме днес беше уникална,но тези палячовци не я заслужават ! Парите идват от феновете и момчетата от СД са си добре организирани,но просто има хора в Сектора,който нямат елементарна фенска култура...иначе,да има какво да се работи още по организацията сред сините фенове ![/quote]
Може да се дразни, но не може да обижда феновете,защото са Левскари,колкото и той
Според мен хореото ни е постно,последното хубаво беше Когато паднахме 1-0 и тогава начено на фенклуба беше Злати Тепсиев.Според мен организацията не е на ниво.Уредбата ни е страшно дървена не се чува нищо,на чорбата се чува и то мн ясно от нашия сектор.Нз според мен може мн повече да се иска.На чорбата хорето е адски еднотипно всеки мач,но днес със знамената беше добро.Единственото за,което се радвам е,че пяхме 90 мин. без спиране

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"