Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

сини богове
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот сини богове » 29 авг 2013 10:10

В момента ни трябват бекове спешно- и Пинто, и Старокин са за гонене + десен офанзивен. Това са суперспешни трансфери. Ако на тези позиции се вземат качествени футболисти, то селекцията ни става прилична.
Няма нищо лошо в това да се вземат изгонени играчи, та Лудогорец с такива станаха шампиони. В момента Бадема е най- добрия играч на фк "Коледни специалитети" заедно с Марсиньо. Деко да даде три правилни паса на мач, да изпълнява корнери и пряксвободни и ни стига. Когато Бру и Велев са освободени от задължението да "връзват" играта, ще покажат и по- стойностни игри, и двамата тичат доста и покриват сериозен периметър. Пелето е време да седне на скамейката и да влиза последните 15-20 минути- да обърне мач или да задържа топката. Макриев може да е много полезен срещу ръгачите от ЧМ или Берое- здрав е като бик и влачи защитниците и така отваря пространства за други футболисти.
Дано най- накрая ни тръгне играта и да се отпушат да вкарват голове. Така и настроението ще се оправи, и самочувствие ще им дойде.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 авг 2013 10:19

сини богове написа:В момента ни трябват бекове спешно- и Пинто, и Старокин са за гонене + десен офанзивен. Това са суперспешни трансфери. Ако на тези позиции се вземат качествени футболисти, то селекцията ни става прилична.
Няма нищо лошо в това да се вземат изгонени играчи, та Лудогорец с такива станаха шампиони. В момента Бадема е най- добрия играч на фк "Коледни специалитети" заедно с Марсиньо. Деко да даде три правилни паса на мач, да изпълнява корнери и пряксвободни и ни стига. Когато Бру и Велев са освободени от задължението да "връзват" играта, ще покажат и по- стойностни игри, и двамата тичат доста и покриват сериозен периметър. Пелето е време да седне на скамейката и да влиза последните 15-20 минути- да обърне мач или да задържа топката. Макриев може да е много полезен срещу ръгачите от ЧМ или Берое- здрав е като бик и влачи защитниците и така отваря пространства за други футболисти.
Дано най- накрая ни тръгне играта и да се отпушат да вкарват голове. Така и настроението ще се оправи, и самочувствие ще им дойде.

Няма лошо да взимаш изгонени играчи, ако отбора ти се казва Берое, Черноморец или Металик Сопот. За отбор от ранга на Левски обаче, да обира изгонените футболистчета от отборите в А група е меко казано смешно. Примера ти с Гъргоров пък е доста нелеп, тъй като в момента им най-слабия играч. Та той няма силен мач откакто се върна в ЦСКА, ти го нареди сред най-добрите им играчи. Пълна скръб е. Ясно е, че на тоя етап трансферите на Макриев и Деко се виждат на повечето що годе сносни, просто защото нямаме избор. Защо обаче се допусна да се стига дотук, че да се радваме на подобни футболисти? Някои хора с къса памет и бързо забравиха как избяга Макриев от Герена и къде премина!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 авг 2013 10:43

molteni написа:Кой футболист взет от БГ отбор последните 4 г. е показал качества при нас....

Райков. Беше изгонен от "Левски", понеже е човек на Гонзо. И на Герена вкарваше, и на Тича го прави. Шефовете в "Левски" нямат изгода да вземат от България, тъй като няма парички под масата.

Какво им има на децата на Ицо, които бяха замразени при идването на сърбина? Аз бих искал да видя един Илия Миланов да речем.
Последна промяна от metodito на 29 авг 2013 10:46, променено общо 2 пъти.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 авг 2013 10:44

Аз бях един от хората, които считаха, че е грешка Райков да си тръгва. Сега съм още по-убедена, че съм била права.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 29 авг 2013 10:47

terata написа:
сини богове написа:В момента ни трябват бекове спешно- и Пинто, и Старокин са за гонене + десен офанзивен. Това са суперспешни трансфери. Ако на тези позиции се вземат качествени футболисти, то селекцията ни става прилична.

Няма лошо да взимаш изгонени играчи, ако отбора ти се казва Берое, Черноморец или Металик Сопот. За отбор от ранга на Левски обаче, да обира изгонените футболистчета от отборите в А група е меко казано смешно. Примера ти с Гъргоров пък е доста нелеп, тъй като в момента им най-слабия играч. Та той няма силен мач откакто се върна в ЦСКА, ти го нареди сред най-добрите им играчи. Пълна скръб е. Ясно е, че на тоя етап трансферите на Макриев и Деко се виждат на повечето що годе сносни, просто защото нямаме избор. Защо обаче се допусна да се стига дотук, че да се радваме на подобни футболисти? Някои хора с къса памет и бързо забравиха как избяга Макриев от Герена и къде премина!

Много добре помня Макриев как избяга от Левски, помня и Бандата, и Ивелин Попов, да не продължаваме в тази посока...
Не цялата ни селекция е от изгонени играчи, нали? Става въпрос само за Деко. Също така говорим за конкретния момент- 5 години се твориха предимно глупости и сега трябва да спасяваме положението. На всичкото отгоре в касата на клуба няма и пари. Сираков е най- малко виновен за това. Така, че аз предпочитам да се радвам на Деко, отколкото на Матондо или Слори.
Та по въпроса за изгонените футболисти, и Иван Цветков беше ИЗГОНЕН от нас, но миналия сезон за малко да скъса мрежата на Пацо. От самолет се вижда, че имаме нужда от креативен халф. В конкретния момент, Деко е вариант. Няма смисъл да се връщаме назад и да се питаме защо не направихме селекция (успешна) през лятната подготовка. На всички ни е ясно.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 авг 2013 10:58

metodito написа:
molteni написа:Кой футболист взет от БГ отбор последните 4 г. е показал качества при нас....

Райков. Беше изгонен от "Левски", понеже е човек на Гонзо. И на Герена вкарваше, и на Тича го прави. Шефовете в "Левски" нямат изгода да вземат от България, тъй като няма парички под масата.

Какво им има на децата на Ицо, които бяха замразени при идването на сърбина? Аз бих искал да видя един Илия Миланов да речем.

Недей така, че вчера тук се скъсаха да обясняват за далавера при привличане на българи

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 29 авг 2013 11:04

Стига му викахте "Деко" на тоя, че се подигравате с невероятния португало-бразилец, който даже скоро се отказа. Може и да ви играе, ако не е забравил как става, че в Разград беше резерва последно. Аз лично Макриев не го харесвам, не съм му видял нито 1 силен мач, а и в национала е трагедия. Еврейското първенство не го гледам и не знам какво е нивото на Ашдод, но тоя ми се струва, че ще се чудите как да го гоните, едва ли е по-класен от Силва ... Интересно ми е защо Мустака ще даде над 10 хиляди евро заплата на играчите на Йоката. Тоя ще ви докара сърбежи от Войводина и ще има дадете по 30-тина хиляди лева заплата? Има пак да псувате Батков ... Ама той не е виновен, тоя път няма да е лошо Мокета ви да го отнесе, щото той ще е виновен. Да дадеш 15-тина хиляди евро на свободен агент без отбор в края на август ( megafacepalm ) :?:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 авг 2013 11:10

boyan_kn написа:Стига му викахте "Деко" на тоя, че се подигравате с невероятния португало-бразилец, който даже скоро се отказа. Може и да ви играе, ако не е забравил как става, че в Рязград беше резерва последно. Аз лично Макриев не го харесвам, не съм му видял нито 1 силен мач, а и в национала е трагедия. Еврейското първенство не го гледам и не знам какво е нивото на Ашдод, но тоя ми се струва, че ще се чудите как да го гоните, едва ли е по-класен от Силва ... Интересно ми е защо Мустака ще даде над 10 хиляди евро заплата на играчите на Йоката. Тоя ще ви докара сърбежи от Войводина и ще има дадете по 30-тина хиляди лева заплата? Има пак да псувате Батков ... Ама той не е виновен, тоя път няма да е лошо Мокета ви да го отнесе, щото той ще е виновен. Да дадеш 15-тина хиляди евро на свободен агент без отбор в края на август ( megafacepalm ) :?:

Бояне аз лично аз съм по-класен от Силва, сигурно и от част от вашите нападатели(имам предвид новите), при положение,че не поддържам никаква форма от години, просто предпочитам бирата

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 авг 2013 11:20

boyan_kn написа:Стига му викахте "Деко" на тоя, че се подигравате с невероятния португало-бразилец, който даже скоро се отказа. Може и да ви играе, ако не е забравил как става, че в Рязград беше резерва последно. Аз лично Макриев не го харесвам, не съм му видял нито 1 силен мач, а и в национала е трагедия. Еврейското първенство не го гледам и не знам какво е нивото на Ашдод, но тоя ми се струва, че ще се чудите как да го гоните, едва ли е по-класен от Силва ... Интересно ми е защо Мустака ще даде над 10 хиляди евро заплата на играчите на Йоката. Тоя ще ви докара сърбежи от Войводина и ще има дадете по 30-тина хиляди лева заплата? Има пак да псувате Батков ... Ама той не е виновен, тоя път няма да е лошо Мокета ви да го отнесе, щото той ще е виновен. Да дадеш 15-тина хиляди евро на свободен агент без отбор в края на август ( megafacepalm ) :?:

Пише се Разград.И да беше резерва,защото много му спадна нивото на играта.Все пак е на 32 години.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 29 авг 2013 11:34

Заплатите на новите са под 10 хил.лв., не се излагайте с глупости за 15 хил.Евро :lol: .
В Левски сега въпросът е как да заиграят футбол играчите, а ние трябва да ги подкрепяме.
Сираков, треньора и хората в СТ щаб заслужават доверие и ще го оправдаят.

Върни се в “Архив”