Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Да изчакаме до неделя по това време и тогава да плюем какво ще кажете?
- Обичам Левски
- Контакти:
way написа:Да изчакаме до неделя по това време и тогава да плюем какво ще кажете?
що пък до неделя да чакам???? Когато обещаят нещо трябва да го изпълнят стига със това търпение от феновете
- Neron
- Контакти:
Обичам Левски написа:
Те май и от ръководството вече сами се лъжат като не могат да определят новата отстрочка

Цирка е на макс.[/quote]
Разбирам,че нямаме пари за селекция,но тогава да не се поставят цели задължителна титла на България[/quote]
Ем човек мен туй ме дразни че залъгват хората.Да си кажат такива са ни възможностите да си признаят ОК.Ама Тонев да ми излиза с изказвания силен Левски шампион купа ала бала и т.н. и като се прецака всичко да си каже дежурното от следващия сезон полусезон от следващата година и т.н.Поне да започнат да казват за коя година става въпрос или поне века че...
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Aз едно не разбирам.Или ръководните фактори на Герена не знаят към коя версия да се придържат или медиите си измислят интервюта.
Как Дончо Донев преди няколко дни е казал,че с нападателя всичко е договорено и го чакат в следващите дни,а вчера Илиан Илиев на заминаването на отбора казва,че все още чакат отговор от въпросният нападател?
Хем е договорен и го чакат да пристигне в лагера,хем не се знае дали ще приеме офертата.
Това не мога да си го обясня.
Как Дончо Донев преди няколко дни е казал,че с нападателя всичко е договорено и го чакат в следващите дни,а вчера Илиан Илиев на заминаването на отбора казва,че все още чакат отговор от въпросният нападател?
Хем е договорен и го чакат да пристигне в лагера,хем не се знае дали ще приеме офертата.
- Обичам Левски
- Контакти:
Neron написа:Обичам Левски написа:
Те май и от ръководството вече сами се лъжат като не могат да определят новата отстрочка![]()
Цирка е на макс.
Разбирам,че нямаме пари за селекция,но тогава да не се поставят цели задължителна титла на България[/quote]
Ем човек мен туй ме дразни че залъгват хората.Да си кажат такива са ни възможностите да си признаят ОК.Ама Тонев да ми излиза с изказвания силен Левски шампион купа ала бала и т.н. и като се прецака всичко да си каже дежурното от следващия сезон полусезон от следващата година и т.н.Поне да започнат да казват за коя година става въпрос или поне века че...[/quote]
Значи правилно си ме разбрал,аз неискам на всяка цена да вмемаме играчи за по 1,2 милиона евро.Искам да видя,че отбора расте и върви напред.Да има ясна политика и цели.Неможе със селекция за 300 хил.евра да искаш титли и купи при положение,че селекцията ти до тоз момент не струва повече от 300 хил.евро.
- Обичам Левски
- Контакти:
tevez написа:Aз едно не разбирам.Или ръководните фактори на Герена не знаят към коя версия да се придържат или медиите си измислят интервюта.
Нещо се е объркало във последния момент според мен и затова викаме нигериеца на проби.Това е моята версия

Обичам Левски написа:way написа:Да изчакаме до неделя по това време и тогава да плюем какво ще кажете?
що пък до неделя да чакам???? Когато обещаят нещо трябва да го изпълнят стига със това търпение от феновете
В неделя да видим нападателя може би?
- Neron
- Контакти:
way написа:Обичам Левски написа:way написа:Да изчакаме до неделя по това време и тогава да плюем какво ще кажете?
В неделя да видим нападателя може би?
Коя неделя?Края на другия месец сигурно.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Все още не ме сигурни,че изобщо ще идва на проби.
Аз мисля,че който и нападател да дойде ще подпише директно договор,няма време за проби,защото мачът срещу Сараево не е далеч и трябва да се избистря съставът.
Затова си мисля,че ако дори не дойде първия избор за нападател ще се прибегне към друг вариант,който по думите на Илиев от пресконференцията е сигурен.Цитирам по памет:"Ако искахме да представим днес централен нападател щяхме да го направим,но чакаме нападателят "Х".
Така че варианти има.
Аз мисля,че който и нападател да дойде ще подпише директно договор,няма време за проби,защото мачът срещу Сараево не е далеч и трябва да се избистря съставът.
Затова си мисля,че ако дори не дойде първия избор за нападател ще се прибегне към друг вариант,който по думите на Илиев от пресконференцията е сигурен.Цитирам по памет:"Ако искахме да представим днес централен нападател щяхме да го направим,но чакаме нападателят "Х".
Така че варианти има.
- Neron
- Контакти:
tevez написа:Все още не ме сигурни,че изобщо ще идва на проби.
Така че варианти има.
Аз затова искам селекцията да не се размотава каквато и да е тя.Не става да вземаме 6-7 човека дето нито се познават нито нищо и да искаме 2 седмици след това да вкарват по 5 гола на мач.Да не говорим че повечето от тях я са тренирали я не последните месеци като прибавим че отново състава ни е по шарен и от сборен отбор на света разбирателството по терена ще е хаос.
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!