Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cska_i_v_cyprus
Контакти:

Гонзо: Левски игра със страх - със сигурност се връщам

Мнениеот cska_i_v_cyprus » 20 сеп 2009 23:14

Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов - Гонзо беше бесен на отбора след бездушното 0:2 срещу ЦСКА в дербито на България. Той беше категоричен, че с оглед на това, което представляват "сините" в момента, със сигурност ще се завърне в игра.

"Печели по-мотивираният. Днес видях страх в Левски, което е недопустимо. Не знам на какво се дължи на това. И аз съм играл в мачове, в които Левски е губил, но не и с такава игра. Днес на отбора му беше все едно дали ще загуби", коментира Гонзо.

"До днес се колебаех дали да се завърна на терена, но вече съм категоричен - със сигурност ще се завърна след Нова година. Много от играчите няма да са в отбора през пролетта. Дотогава всеки ще получи шанс", допълни Иванов.

"Съжалявам, че четиримата ни футболисти заминаха. Аз поемам вината за цялата ситуацията. С тяхното завръщане плюс това на Бардон ще изглеждаме по друг начин. Има много време до края на сезона и съм сигурен, че ще станем шампиони", завърши Георги Иванов.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
stefani

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот stefani » 20 сеп 2009 23:15

лъв написа:
hegemon написа:е какво да каже Батков като е ****** , то е ясно, че това е номер на Сираков !

Къртиш мрака с тая тъпотия, братче...Жейнов и Сираков на снимка не се виждат, Жейнов ги е водил,приятеля на кумеца Заберски
БАТКОff-махай се!!!!!!!!!!МАХАЙТЕ СЕ ВСИЧКИиииииииииииииии :evil: :evil: :evil: :evil:

Великият адвокат ??? Много е компетентен по всички въпроси :) :) :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

tirion
Контакти:

Re: Въпрос към левскарите !

Мнениеот tirion » 20 сеп 2009 23:15

Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Re: Добрата новина

Мнениеот ПилотКамикадзе » 20 сеп 2009 23:15

levskarinvt написа:Що не върнем и Гибона.Пак ще е доста по-добре от някой действащи играчи като Сърмов например. :?

Като стана въпрос за Сърмов, аз по-смешен футболист от него в Левски не съм виждал през цялото си битие на привърженик!
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 20 сеп 2009 23:15

от 11 ... само 3 - 4 играят ... другите са фигуранти ..
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 20 сеп 2009 23:15

Нищо общо няма между боя и София запад............

А иначе-БАТКОФ ВЪН!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 20 сеп 2009 23:16

ПилотКамикадзе написа:
levskarinvt написа:Що не върнем и Гибона.Пак ще е доста по-добре от някой действащи играчи като Сърмов например. :?

Като стана въпрос за Сърмов, аз по-смешен футболист от него в Левски не съм виждал през цялото си битие на привърженик!

Именно!

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 20 сеп 2009 23:16

levskarinvt написа:Що не върнем и Гибона?Пак ще е доста по-добре от някой действащи играчи като Сърмов например. :?

Дано и Гунди да възкръстне :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 сеп 2009 23:17

И ще има пак
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ll37EKHi4iw[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 20 сеп 2009 23:17

Откъде знаете, че СЗ са виновни за боя, като той стана най-вляво откъвм сектор А, а СЗ стоят най-вдясно... стига писахте тъпотии, ако някой е бил точно на това място нека да каже, ама така да се хвърлят обвинения е тъпо...
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”