Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ!
Между другото се боря да имаме нови емотикони, че тия тук за абсолютно нищо не стават. Днес обаче няма да стане. 

SHINE,познавам най-крайните ултраси и от двете агитки, а с нашите съм израсъл общо-взето.Нещата при тях не са толкова зле.Омразата е в по - младите, а те са болшинство в момента и постоянно се опитватват да се доказват.
п.п.MIKE28 благодаря ти , че махна картинката с онова копченце, адски ме дразнеше.
п.п.MIKE28 благодаря ти , че махна картинката с онова копченце, адски ме дразнеше.
mike28 написа:Между другото се боря да имаме нови емотикони, че тия тук за абсолютно нищо не стават. Днес обаче няма да стане.
да бе верно ,няма да е лошо да ги смените тези

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

абе, SHYNE,хубав емотикон, ама не мога да разбера що се мачка тоя жепеец, дето пиеш с него 

- comandosa1
- Контакти:
Това е България, да се мрази е изкуство, тука всички умеем да мразим! Омразатани се отдава много добре, няма значение какво мразим, важното е да се мрази нещо. Мразим ЦСКА, мразим Левски, мразим "провинцията", мразим селяните, мразим законите, мразим усилието, мразим се, че сме тука, че сме в калта и никой нищо не прави, мразим се... до кога? Добре, яко е нали, че ЦСКА остана без лиценз, че Апашо ги краде до последно, яко е че Левски отпадна от Евро турнирите по един от най-жалките начини в историята си, яко е че "буферите" имали турчин президент, или че на канарите президента им не дава и пет пари за името на отбора, яко ли е?
Мразете се, това поне Ни се отдава...
Мразете се, това поне Ни се отдава...
Последна промяна от comandosa1 на 10 фев 2009 00:37, променено общо 1 път.
bultras написа:абе, SHYNE,хубав емотикон, ама не мога да разбера що се мачка тоя жепеец, дето пиеш с него

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Мен ми харесваше- някакъв с шизофренично настървение натискаше бутончето "БАН". Съжалявам, че го прие като заплаха, въпреки че не се връзва да заплашвам и същевремено да сложа този подпис. Както и да е, забравено е вече 
Просто от любопитство, това как ще се приеме?

Просто от любопитство, това как ще се приеме?

на мен ми е все тая
като най-голям лаладжия тука си права пас 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Абе, честно да ти кажа, форума се попрочисти, иначе ква сган се беше навъдила....но все пак затова е форум... и сганта да има право на глас, но без да става банална, че иначе писва.
Е да, така е. Само ще ти кажа, че тук и във форума на Локо-то почти не съм влизал . първите 2-3 страници така и си седят с непрочетени повечето теми. Не,че не искам нямам възможност просто. Мисля, че от утре Ботев ще си имате модератор, искахте си го, после да не се оплаквате обаче. По- труден е въпроса с Локо-то. Търси се все още някой, към който всички да проявяват
, макар че малко трудно ще стане точно така де...