Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот honda » 28 авг 2013 18:41

Der Schmarotzer написа:Трансферите на Деко и на Макриев са стъпки на отчаянието на ръководните органи. Притиснати от времето, от липсата на пари, от некадърност, вземането на двамата цели това: Взехме играчи на невралгичните постове, познати, не лоши футболисти, не им трябва време за адаптация, без трансферни суми. Като се резюмира до сега селекцията в движение: един защитник с "визитка", един атакуващ полузащитник с много добър поглед върху играта и добър в извеждащите пасове, такъв какъвто в Левски няма в момента, един централен нападател, с визитка, познат, много мощен, със сравнително голям кпд за нашите ширини. За съжаление не знам моментното състояние на двамата. Ако то е добро мисля, че ще успеят да се впишат в отбора и да донесат, това, което липсва до момента - сигурност в защита, креативност в средната линия и мощ в атака. Не ми се мисли обаче, ако не се впишат в отбора какво става. Освен това не е лошо да се поразсъждава как ще се разположат по терена - на някой от Гаджев, Бру и Велев ще изстине мястото, за Вутов въобще даже и не си мисля че ще помирише терен скоро, ако мачовете са напечени. Няма да е лошо Гаджев да изхвърчи от титулярния състав и да останат Бру, Велев и Деко в средата. Какво правим с нападението - там са двама еднотипни централни нападатели - Генков и Макриев? Що ли имам предчувствието, че протежето на Тонев е готвен за резерва? Или ще има смяна на схемата на игра? Дали ще има още нови? Ще бъде доста интересно още на мача с Любимец, ако Деко има право да играе...

За мен това е най-точното мнение по темата.
За Деко- Левски има нужда от точно такъв тип футболист ,друг е въпроса дали Деко ще се справи, но като временно решение става, в момента нямамаме в отбора играч ,който може да "измисли" голов пас или да изпълнява добре статични положения.
За Макриев- кариерата му върви сериозно надолу, но също така е такъв тип футболист от който левски има нужда. Много хора пишат ,че Макриев и Генков са еднотипни футболисти- не съм съгласен . Генков се движи доста и е добър и като втори нападател . Макриев е точно това ,което се нарича типичен таран. Помня го още като юноша- считаха го за нещо като Гонзо 2 с тази разлика ,че е с 7-8 см по-висок и с около 10 кг по-тежък от Гонзо. В нашето първенство ,където централните защитници са с телосложения на тийнеджърки анорексички това може да се окаже сериозно предимство , друг е въпроса ,че в сравнение с него Жоао Силва ще ни изглежда бърз и повратлив като Каниджа. Аз лично не виждам никакъв проблем Генков и Макриев да играят едновременно - в Локомотив Генков играеше много успешно в тандем с Камбуров подкрепени от много силно крило като Асамоа .
От това ,което гледах от този Вилфред Делма- също може да се окаже попадение- самия факт ,че не толкова отдавна е бил твърд титуляр в отбори като Стандарт(Лиеж) и Брюж значи ,че е сериозен футболист, от това ,което гледах с негово участие си е типичен десен външен халф. Доста остър с добро подаване .

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 28 авг 2013 18:42

О-па Ралка - левскарка стайл:

27.08.2013 год.
Веселинов написа:Идват още нови съвсем скоро, т.е. първия подписва утре, нападател, национал, левскарче, а втория идва от съседна държава, но е франкофонче, десен външен халф... :lol:

28.08.2013 год.
"Левски пробва бивш атакуващ халф на Олимпик Марсилия " Гонг 28.08.2013/10:09
"Димитър Макриев подписа с Левски договор за 1+1 години." Гонг 28.08/14:46

:lol:

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 28 авг 2013 18:47

Веселинов написа:О-па Ралка - левскарка стайл:

27.08.2013 год.
Веселинов написа:Идват още нови съвсем скоро, т.е. първия подписва утре, нападател, национал, левскарче, а втория идва от съседна държава, но е франкофонче, десен външен халф... :lol:

28.08.2013 год.
"Левски пробва бивш атакуващ халф на Олимпик Марсилия " Гонг 28.08.2013/10:09
"Димитър Макриев подписа с Левски договор за 1+1 години." Гонг 28.08/14:46

:lol:

Казвай кои са следващите :)

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 28 авг 2013 19:20

За Макриев много се радвам. Деко на този етап ще свърши работа. Имам чувството , че франсето ще пасне на отбора , като гледам е яко бичме.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 авг 2013 19:35

След като вече подписа официално с Мирослав Иванов и Димитър Макриев - Левски ще привлече още поне трима човека до края на месеца, разкри за ***.eu източник от клуба. Според информаторът ни - сините усилено търсят вратар, десен бек и атакуващ халф!

Наставникът на тима - Славиша Йоканович вече изпробва египетския Джовинко - Мостафа Афрото, а днес на "Герена" пристигна френският полузащитник Вилфрид Далма, който може да играе като плеймейкър и крило.
Именно с такъв футболист иска да разполага сръбският спец, тъй като след освобождаването на Рамон Лопес и Кристовао Рамос Левски изпитва остра нужда от усилване на конкуренцията за тези позиции.

Както вчера ви съобщихме - вариант за тези постове остава и брата на Уесли Снайдер - Родни.

Не е изключено и одобреният преди седмици от Йоканович - Марко Путинчанин в крайна сметка да подсили състава на сините. Той обаче ще бъде краен вариант, ако не бъде постигната договорка с друг футболист, чието име от ръководството за момента държат в тайна.

От спортния щаб на 100-годишния клуб продължават усилено да търсят и вратар след слабите изяви на Пламен Илиев.

От стадион "Георги Аспарухов" признаха, че за окончателното финализиране на селекцията се чака развитие и по евентуалната продажба на Владимир Гаджев в чужбина. Ако националът бъде трансфериран в касата ще влязат свежи средства и така ще могат да бъдат удовлетворени по-високите лични изисквания на някои от чужденците, които до момента се явяваха пречка за входящата селекция.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 авг 2013 19:37

ralka_levskarka написа:
siniq_fen написа: :shock: Тео да не ти е брат :lol: :lol:

[offtopic]
Парма е клубът, който желае да се подсили със съпруга на Николета Лозанова.
[/offtopic]

#ИЗВИНИСЕБЕ :lol: :lol:

[offtopic]Парма искат да се подсилят със съпруга на Николета Лозанова,или със съпругата на Валери Божинов!!?? :lol: :mrgreen:[/offtopic]

С привличането на Деко, мощта в атаката ви достига рекордните 1.67 см(заедно с Родригес)!В мача ви срещу нас, Менди ще се озори да ги търси и двамата! :lol: :mrgreen:

ПП Това е опит за хумор!Надявам се,че не съм обидил никой.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 28 авг 2013 20:37

honda написа:
Der Schmarotzer написа:Трансферите на Деко и на Макриев са стъпки на отчаянието на ръководните органи. Притиснати от времето, от липсата на пари, от некадърност, вземането на двамата цели това: Взехме играчи на невралгичните постове, познати, не лоши футболисти, не им трябва време за адаптация, без трансферни суми. Като се резюмира до сега селекцията в движение: един защитник с "визитка", един атакуващ полузащитник с много добър поглед върху играта и добър в извеждащите пасове, такъв какъвто в Левски няма в момента, един централен нападател, с визитка, познат, много мощен, със сравнително голям кпд за нашите ширини. За съжаление не знам моментното състояние на двамата. Ако то е добро мисля, че ще успеят да се впишат в отбора и да донесат, това, което липсва до момента - сигурност в защита, креативност в средната линия и мощ в атака. Не ми се мисли обаче, ако не се впишат в отбора какво става. Освен това не е лошо да се поразсъждава как ще се разположат по терена - на някой от Гаджев, Бру и Велев ще изстине мястото, за Вутов въобще даже и не си мисля че ще помирише терен скоро, ако мачовете са напечени. Няма да е лошо Гаджев да изхвърчи от титулярния състав и да останат Бру, Велев и Деко в средата. Какво правим с нападението - там са двама еднотипни централни нападатели - Генков и Макриев? Що ли имам предчувствието, че протежето на Тонев е готвен за резерва? Или ще има смяна на схемата на игра? Дали ще има още нови? Ще бъде доста интересно още на мача с Любимец, ако Деко има право да играе...

За мен това е най-точното мнение по темата.
За Деко- Левски има нужда от точно такъв тип футболист ,друг е въпроса дали Деко ще се справи, но като временно решение става, в момента нямамаме в отбора играч ,който може да "измисли" голов пас или да изпълнява добре статични положения.
За Макриев- кариерата му върви сериозно надолу, но също така е такъв тип футболист от който левски има нужда. Много хора пишат ,че Макриев и Генков са еднотипни футболисти- не съм съгласен . Генков се движи доста и е добър и като втори нападател . Макриев е точно това ,което се нарича типичен таран. Помня го още като юноша- считаха го за нещо като Гонзо 2 с тази разлика ,че е с 7-8 см по-висок и с около 10 кг по-тежък от Гонзо. В нашето първенство ,където централните защитници са с телосложения на тийнеджърки анорексички това може да се окаже сериозно предимство , друг е въпроса ,че в сравнение с него Жоао Силва ще ни изглежда бърз и повратлив като Каниджа. Аз лично не виждам никакъв проблем Генков и Макриев да играят едновременно - в Локомотив Генков играеше много успешно в тандем с Камбуров подкрепени от много силно крило като Асамоа .
От това ,което гледах от този Вилфред Делма- също може да се окаже попадение- самия факт ,че не толкова отдавна е бил твърд титуляр в отбори като Стандарт(Лиеж) и Брюж значи ,че е сериозен футболист, от това ,което гледах с негово участие си е типичен десен външен халф. Доста остър с добро подаване .

Аз имам някакви спомени, че Генков в по-младите си години беше много бърз и повратлив, но от това, което виждам сега имам чувството, че има няколко кг в повече и те малко му пречат :-) и по тази причина не е това, което беше в Локото... като сега се приближава повече до играта на типичен таран, нежели на втори нападател. Дано Йоканович успее да извлече масимума от всички, за което мисля, че има сили и умения, от това, което виждам последните мачове.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 авг 2013 20:51

Много добри трансфери за времето от сезона, в което сме и според обстоятелствата. Доказани, опитни играчи, за които не чуваме за първи път и не се запознаваме с тях по ютюб.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 28 авг 2013 21:03

За Макриев не знам какво да мисля, по принцип не
харесвам ''тарани'', такъв тип футболисти ме ужасяват,
освен ако не се казват Ван Нистелрой или Дрогба.
Безброй безмислени центрирания не ми се гледат, като в последните
мачове на Гонзо.
Дали ще играе Макриев или Генков не виждам голяма разлика. В мача срещу
Морето ми се затвърди мнението, че с топка в краката Генков е един
посредствен футболист.
Шансът треньора да е поискал тези футболисти е минимален. Това
говори ясно какво се случва.
Много се надявам някой журналист да го попита за мнение по този
въпрос.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 28 авг 2013 21:11

ehh написа:Много добри трансфери за времето от сезона, в което сме и според обстоятелствата. Доказани, опитни играчи, за които не чуваме за първи път и не се запознаваме с тях по ютюб.

Изображение

Върни се в “Архив”