Да слага Касияс

Сериозно - към кой ли ще се насочат сега ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Sardukar написа:Някоя от легендите, които даваха акъл на Моуриньо три години!!!
ПП Аз залагам на Липи.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Десен бек си върнаха Кархавал от Леверкузен, иначе Игуаин каза че напуска също.....е не знам какви герои имат по Б, Ц и Д отборите....да взимат Мичел Салгадо и са готови....![]()
Един Йеро (техния Херо) не е лош вариант за мен - в смисъл легенда на клуба, всички го уважават, вече дали може да ги мотивира не знам...беше директор при Пелегрини в Малага ама напусна лятото, така че нема да искат разрешение от другите араби да говорят с него
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Sardukar написа:Ама никой не брои за жив МанчиниЩо да не вземат него
![]()
Sardukar написа:Ама никой не брои за жив МанчиниЩо да не вземат него
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта