Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- avitohola
- Контакти:
Re: Играчите на Левски се прибират
както и казах това и стана всичко е блъф ама не знам за какво е тоя блъф като сега те изпускат дербито малко малумна работа няма да с учуда ако играят днеска и изобщо не сам били в русия ама емалко верояно след като толкова медии писаха че са там! Поздрави и успех на дербито сега тръгвам за на там!
groti написа:В Казан,не са и чували за нашите. Какво,мамка му става?Тук Томето и Вальо,вместо да правят федерки на Батков,да вземат да почнат да питат неудобни въпроси?
И аз това искам. Крайно време е. Вчерашното им поведение пред канал 3, според мен не бе нормално. Вие още повече от мен чакате тяхната позиция. А те си мълчат. ЖАЛКО
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
защо всичко го правят толкова сложно като може да е тооолкова просто.
м-р президент върви си с добро и остави някой друг който е кадърен и милее за синия клуб и мисли най-доброто за него. Защо да не е Наско! Сираков е най-добрият за този пост. Ако не съм прав ме опровергайте.
м-р президент върви си с добро и остави някой друг който е кадърен и милее за синия клуб и мисли най-доброто за него. Защо да не е Наско! Сираков е най-добрият за този пост. Ако не съм прав ме опровергайте.
Nikson™

- gonzofenka
- Контакти:
svence написа:Гонзо титуляр за Левски довечера.
Ако излезе довечера защо тогава лъгаха,че ще се възстановява най-рано до ноември???????????????????

Последна промяна от gonzofenka на 20 сеп 2009 17:47, променено общо 1 път.

КАЗАХ ЛИ ВИ,ЧЕ НИТО ЩЕ ИГРАЯТ НИТО ДОГОВОРИ ЩЕ ИМА! БАТКОВ И ГОНЗО-МАХАЙТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

gonzofenka написа:svence написа:Гонзо титуляр за Левски довечера.
Ако излезе довечера защо тогава лъгаха,че ще се възстановява най-рано до ноември???????????????????![]()
![]()
![]()
И ние тъпите подсмърчахме като баба ми на турски сериал.
![]()
Гонзо Не е футболист вече,той прекрати кариерата си ! САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ !
А по темата то бе6е ясно 4е няма да има трансфер! Само където ги загубихме за този важен мач! Батковв махай сеееееееее
Последна промяна от itsko17 на 20 сеп 2009 17:48, променено общо 1 път.
Тукоющо Сашо Диков каза,че Черноморец е отбора с неизплатените данъците 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Вън мустакатия паразит Баткоф от ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
Играят ли довечера ще е гениално измислено. Тариката е човек, който прави миши номера, а после му излиза солено. "После" предстои. Така че до 22 часа не се знае тарикати ли са или печени типове. Зе и Тасевски бяха супер миналото дерби, така че...
След 30 мин тръгвам за мача... Надявам се,дотогава да се разбере нещо. Тук става нещо скандално
На мача мощно всички к*р за Батков

110 години любов!