miro_rz написа:В Париж вали, в Разград също!
То за това на ПСЖ им върви .

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:Обаче голям кеф е в момента да гледаш пълното мълчание във форума след като шампиона на "най-силното първенство" бива размазван дотук и никой няма какво да каже![]()
![]()
![]()
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Soulen написа:kingofpop написа:Обаче голям кеф е в момента да гледаш пълното мълчание във форума след като шампиона на "най-силното първенство" бива размазван дотук и никой няма какво да каже![]()
![]()
![]()
Е тоя мач какъв интерес може да предизвика тук. От една страна имаш Реал и Челси или отбори с огромни фенски маси по цял свят, а от друга, отбори, които нямат нито един евротрофей, че едните не са и стигали финал още.
Иначе и аз смятам, че Реал - Челси ще излъчи шампиона.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
rhaegar написа:И двата отбора имат евротрофеи ве, лаик.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
kingofpop написа:Обаче голям кеф е в момента да гледаш пълното мълчание във форума след като шампиона на "най-силното първенство" бива размазван дотук и никой няма какво да каже![]()
![]()
![]()
rhaegar написа:За кво коментира тоя пародиен клоун?
insaneboy1 написа:Иначе май за пореден път ще излезе, че сме отпаднали от финалиста.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта