Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

santi_santi
Контакти:

Re: Бойко Борисов подаде оставка на 11 ден ....а БСП

Мнениеот santi_santi » 25 юни 2013 21:45

Комунист и турчин с кръв вземат властта и с кръв я дават.Така че по скоро от ку.ва запис ще получим отколкото тези сами да си подадат оставката!!!!

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 25 юни 2013 21:48

Ако ще се връща Тиквата, по-добре да си стоят тези. Да се направят няколко референдума и да се уточни какви промени да се състоят в политическата система. Иначе няма никакъв смисъл.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 юни 2013 21:50

dunavfc написа:
фифи перото написа:За финал ще напиша, че НИКОЙ от тези, платените, които пишат тук и подкрепят герб, НИКОГА не са били на протестите. :lol:

Можеш ли да се закълнеш в това ?
Иначе,"заплахите" ти са изключително забавни и остроумни и наистина мисля,да си спестя противоречията с теб ;)

за разлика от твоите заплахи, които пращаш и на лични, за чупене на крака, за смърт и...
Ти с мен нямаш противоречия, не си ми на нивото.
Незрял и неориентиран си, а дори и средно образование нямаш. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 21:52

фифи перото написа:
dunavfc написа:
фифи перото написа:За финал ще напиша, че НИКОЙ от тези, платените, които пишат тук и подкрепят герб, НИКОГА не са били на протестите. :lol:

Иначе,"заплахите" ти са изключително забавни и остроумни и наистина мисля,да си спестя противоречията с теб ;)

за разлика от твоите заплахи, които пращаш и на лични, за чупене на крака, за смърт и...

Заеби празните приказки,кво стана с кълненето ?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 юни 2013 21:52

dunavfc написа:
фифи перото написа:
dunavfc написа:

Ами продължавай.нали знаеш ,че се връща на поколението след теб? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 25 юни 2013 21:53

Няма смисъл да подават оставка веднага. Трябва да бъдат натискани да направят нов изборен кодекс, т.е. изцяло мажоритарен вот. И после да подадат оставка. Иначе няма смисъл. Пак ще гледаме Герб,БСП и ДПС в парламента. Най вероятно и някоя дясна партия, но те ще са с около 10%, т.е. ~ никакъв глас. Жалко, ако СДС не се беше разцепило нямаше да гледаме цирк 12 години.
Последна промяна от whitebear на 25 юни 2013 21:55, променено общо 1 път.

ainshtain1
Контакти:

Мнениеот ainshtain1 » 25 юни 2013 21:54

Синьо сърце написа:
dunavfc написа:
viali69 написа:Каква оставка бе, пичове ? Я се вижте тази вечер, че сте 5 000 човека в София и 500 в Пловдив ... :twisted:
Ако всяко правителство подава оставка заради 5 000 протестиращи докъде ще я докараме ?
Този протест е инспириран, финансово обезпечен и дирижиран от партийната централа на ПП ГЕРБ.
Това е един несправедлив и дори абсурден протест срещу законно избрано българско правителство, което не беше управлявало страната и 3 дни.
Това не е протестът на България ! В провинцията не протестираме. Това дори не е протеста на София. В столицата живеят над 1 500 000 души, а на протест излизат около 10 - 15 000.
Това е партиен протест на загубилата изборите и властта ПП ГЕРБ.
Да ГЕРБ загубиха изборите макар и да взеха най-много гласове. Защото политическите правила изискват не да спечелиш най-много гласове, а те да ти стигат да съставиш правителство.
Изпаднал в жестока парламентарна изолация ГЕРБ не успя да състави правителство. Съставиха го останалите три партии в парламента БСП, ДПС и АТАКА. Те представляват над 1 300 000 български граждани и дори в този смисъл за тях са гласували повече хора, отколкото за ГЕРБ.
Такива са фактите ! Няма как да ги промените.

Не че нещо, ама ти приготви ли си подписа?
Препоръчвам ти да задържиш в себе си злобните закачки,защото много е възможно,скоро да се криеш като мишка от форума,така че колкото по-малко говориш на тази тема,толкова по-добре...
А това,че казваш,че протеста е инсцениран от ГЕРБ ме прави горд,след като виждам,какви интелигентни и приветливи хора участват в него ;)

Ехе това с морала ме разби вие интелигентните българи днес сте по улиците на софия да протестирате за гафовете на правителството, а къде си бяхте завряли морала когато вашия изнасилвач бойко борисов прикриваше нелегалния бизнес на мишо бирата

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 юни 2013 21:57

whitebear написа:Няма смисъл да подават оставка веднага. Трябва да бъдат натискани да направят нов изборен кодекс, т.е. изцяло мажоритарен вот. И после да подадат оставка. Иначе няма смисъл. Пак ще гледаме Герб,БСП и ДПС в парламента. Най вероятно и някоя дясна партия, но те ще са с около 10%, т.е. ~ никакъв глас.

Изборен кодекс.
Банковата система-терора на банките.
Монополите.
Съдебната система.
Либерализиране на пазара-малкият и среден бизнес.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 21:58

фифи перото написа:
dunavfc написа:
фифи перото написа:
dunavfc написа:

Ами продължавай.нали знаеш ,че се връща на поколението след теб? :lol:

Заеби,абсолютен пудел си,не правя разлика между теб и онзи сладур w84 :mrgreen:
Да не се засегнеш,но мисля,силно да огранича дискусиите си със теб,просто си много над моето ниво и не се чувствам,достоен ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Синьо сърце » 25 юни 2013 21:58

Като за последно, няма да коментирам предния пост, не си и струва. Кой какво и как подценил и надценил, е субективно.
По-интересното е, че в този форум няма човек( предполагам), който да не иска България да е добре, всички да сме добре финансово, да сме спокойни, доволни, да берем резултата на труда си, децата ни да имат хубава градина, училище , перспективи, да имаме добра здравна система, работеща и ефективна икономика...
Хората са различни. Всички с една крайна цел, а толкова драстично разминаващи се идеи как тя да бъде постигната. А къде е истината? " Що е истина?" беше попитал един губернатор преди 2 000 години. ( Йоан 18:38). Отговор не е последвал, или поне не е записан. Явно всеки трябва сам да стигне до своята истина.
Аз като глава на семейство и горд баща винаги съм се стремял да искам за себе си и детето си най-доброто. Смятам, че виждането ми е правилно и го защитавам. Не дължа нищо никому, освен благодарност на Господ, сам съм създал дом и семейство и имам своето мнение за нещата. Дали се харесва, или не-не е мой проблем. Дали е правилно или не-ще покаже времето. А може би истината е там-когато се прибираш от работа, детето да ти маха от прозореца. Безценно. And nothing else matters!
Лека вечер и със здраве! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”