Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот molteni » 28 авг 2013 17:54

Pichichi написа:Макриев май никога не е играл в А група досега. Избяга в ЦСКА и оттам веднага отиде в Интер и това му е цялата визитка дотам!
Единствено в някакъв израелски отбор (Ашдод) вкара прилично количество голове преди това игра в посредствени отбори и
голове не вкарваше след Ашдод по Русия и Украйна също не вкарваше. Тази година дори въпросните Ашдод не го приеха
обратно в техния отбор. Да видим как ще се представи в А група. Шменския Деко така и не се разбра Лудогорец за какво го изгониха.
Едва ли Домусчиев е имал проблеми да му плаща заплатата. В интерес на истината Лудогорец изгони няколко футболисти
и всички бяха прибрани от Литекс,ЦСКА,Берое сега и Левски -> Генчев,Гъргоров,Милисавлевич,М.Иванов и Г.Костадинов.
Говори се че и Д.Бакалов ще напуска Лудогорец.

При положение, че взеха по-млади и качествени състезатели от тях...нормално да ги освободят.А ние с др отбори ги обираме, щото нямаме пари за по-класни футболисти.Затова Лудогорец и тази година ще са шампиони. ;) И то по-убедително от предните две години.
Последна промяна от molteni на 28 авг 2013 17:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 авг 2013 17:54

siniq_fen написа: :shock: Тео да не ти е брат :lol: :lol:

[offtopic]
Парма е клубът, който желае да се подсили със съпруга на Николета Лозанова.
[/offtopic]

#ИЗВИНИСЕБЕ :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 28 авг 2013 17:55

Ако не друго , с Деко ще правим малко по качествена и разнообразна игра в атака .Може и да пада ...артистче е малко :))

За Макриев имам малко по резервирано мнение , но като гледам играта на Генков , може и той да се окаже добър трансфер.

ПП: Велев , Бру , Старокин и Везалов са наред за махане :)) ...Наско знае :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 28 авг 2013 17:55

Ivo-Chernomoretz написа:
Rivaldo10 написа:Локо Сф са взели Гаел от Черноморец. Мисля си, че не е никак лош играч и можеше да ни е от полза, но нашите са го проспали...

Споделям мниение за Гаел - страшно мързелив футболист - Херо едвам го караше да тренира ;)

Като не е взимал заплата,ти какво искаш хоро ли да играе?

Потребителски аватар
djo111
Контакти:

Мнениеот djo111 » 28 авг 2013 17:56

Ей сега разгледах френския саит в отдела на Нант и там никъде нищо не пише за Гаджев. Тея журналята самометат пиратки :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 авг 2013 17:58

zlobul написа:Ако не друго , с Деко ще правим малко по качествена и разнообразна игра в атака .Може и да пада ...артистче е малко :))

За Макриев имам малко по резервирано мнение , но като гледам играта на Генков , може и той да се окаже добър трансфер.

ПП: Велев , Бру , Старокин и Везалов са наред за махане :)) ...Наско знае :))

За Велев и Бру шансовете да си тръгнат са минимални, поне така смятам аз, тръгнат ли си те, това означава привличането на още и още футболисти. А между другото Велев се представя доста добре в защитен план.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 28 авг 2013 18:01

След като има нови попълнения треньора трябва поне малко да е доволен нищо че едва ли това са негови предпочитания. Що се отнася до евентуалното напускане на Гаджев мисля че няма за какво да се съжалява след като няма повече какво да даде на отбора. Надявам се всичко да е за подобряването на моментното състояние на клуба като цяло.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 28 авг 2013 18:02

molteni написа:
Pichichi написа:Макриев май никога не е играл в А група досега. Избяга в ЦСКА и оттам веднага отиде в Интер и това му е цялата визитка дотам!
Единствено в някакъв израелски отбор (Ашдод) вкара прилично количество голове преди това игра в посредствени отбори и
голове не вкарваше след Ашдод по Русия и Украйна също не вкарваше. Тази година дори въпросните Ашдод не го приеха
обратно в техния отбор. Да видим как ще се представи в А група. Шменския Деко така и не се разбра Лудогорец за какво го изгониха.
Едва ли Домусчиев е имал проблеми да му плаща заплатата. В интерес на истината Лудогорец изгони няколко футболисти
и всички бяха прибрани от Литекс,ЦСКА,Берое сега и Левски -> Генчев,Гъргоров,Милисавлевич,М.Иванов и Г.Костадинов.
Говори се че и Д.Бакалов ще напуска Лудогорец.

При положение, че взеха по-млади и качествени състезатели от тях...нормално да ги освободят.А ние с др отбори ги обираме, щото нямаме пари за по-класни футболисти.Затова Лудогорец и тази година ще са шампиони. ;) И то по-убедително от предните две години.

Въпреки, че темата е за Левски, много се съмнявам Лудогорец да са шампиони тази година. Всичко зависи от факта как ще се представят в групите на ЛЕ.
Относно Деко и Макриев, мисля, че имаме нужда от футболист като Деко и нямаме такава за Макриев.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 авг 2013 18:21

според мен Йока още в Любимец ще пробва с двамата гиганти отпред.
Ромба ще е Деко-Бру-Гаджев-Родригес.
Нещо такова ми се върти в главата.
Деко ще играе зад двамата отдясно Бру-отляво Гари.
Владо или Стефчо Велев ще е дефанзивен.
Може да стане интересно.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 авг 2013 18:37

zlatan написа:според мен Йока още в Любимец ще пробва с двамата гиганти отпред.
Ромба ще е Деко-Бру-Гаджев-Родригес.
Нещо такова ми се върти в главата.
Деко ще играе зад двамата отдясно Бру-отляво Гари.
Владо или Стефчо Велев ще е дефанзивен.
Може да стане интересно.

На мен това ми изглежда добро като вариант, но означава и още нови

Върни се в “Архив”