Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Мишките от фенклуба!!!!!

Мнениеот metodito » 20 сеп 2009 14:06

Приличат на някакви деца, които си играят на чичковци, но понеже вече са чичковци, нещата са сериозни. Болни мозъци жадни за власт и известност, подлоги на мутри и ченгета. Абе, нещастници. Всеки може да си ги купи.

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Re: Кво става с мед. прегледи ?!

Мнениеот UltraBlue. » 20 сеп 2009 14:06

мдам прав си .. дори и 3 да е пак трябва да има резултати вече...

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 20 сеп 2009 14:07

Всичко би имало смисъл,ако довечера Табаков,Лъчо Балтанов,Генев,Милиев,въобще младите са на терена-ще имат БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа!!!И умолявам чорбите да спрат с това "отнемане на лиценза",щото стават жалки!Щом при тяхното ос....не не им бе отнет лиценза,за какво ми дрънкат в момента не знам!?

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 20 сеп 2009 14:09

Абе какво общо има тука безрезервната подкрепа към момчетата с отношението ни към машиниста! Е ПИСНА МИ ТОЯ ДА МЕ ЛЪЖЕ ВЕЧЕ! ТОЯ ПЪТ ЩЕ ГО НИЩИМ ДО ЧЕРВАТА! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 20 сеп 2009 14:11

Четете ...

Преди броени минути завърши първото полувреме на мача Том - Рубин. Резултатът е 0:0, а гостите от Казан могат да съжаляват за няколкото пропуснати положения. Напук на "синята" версия за свинска епидемия в Казан, на терена са всичките титуляри, които през седмицата играха в Киев за Шампионската лига, а преди това размазаха с 5:1 Сатурн. Няма го само Домингеш, на който е дадена почивка и на наказания Орехов. Вчера пък дубъла на Рубин направи 2:2 с Том, като в него се появиха още 7 състезатели от първия тим.
По време на директния коментар за мача, в нито един информационен сайт не се появи и дума за карето от Левски, което би трябвало да е пред подписване на договор с Рубин.
Справка на ********8.bg пък показа, че в момента в Рубин има картотекирани 16 чужденци!

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 20 сеп 2009 14:11

град Казан = +4 часа
сега е 18.11 неделя вечер
Още те държи:)...Болест е...

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 20 сеп 2009 14:13

stussy написа:град Казан = +4 часа

Това къде го видя? Щото и аз така смятах ,после друго видях,ошашвихме се вече,хораааа :(

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 20 сеп 2009 14:15

Виж карта на часовите пояси в google.bg
Още те държи:)...Болест е...

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 20 сеп 2009 14:16

UltraBlue. написа:Четете ...

Преди броени минути завърши първото полувреме на мача Том - Рубин. Резултатът е 0:0, а гостите от Казан могат да съжаляват за няколкото пропуснати положения. Напук на "синята" версия за свинска епидемия в Казан, на терена са всичките титуляри, които през седмицата играха в Киев за Шампионската лига, а преди това размазаха с 5:1 Сатурн. Няма го само Домингеш, на който е дадена почивка и на наказания Орехов. Вчера пък дубъла на Рубин направи 2:2 с Том, като в него се появиха още 7 състезатели от първия тим.
По време на директния коментар за мача, в нито един информационен сайт не се появи и дума за карето от Левски, което би трябвало да е пред подписване на договор с Рубин.
Справка на ********8.bg пък показа, че в момента в Рубин има картотекирани 16 чужденци!

Ох заболя ме главатаааа!!! Томе,айде бе братче, вижте какво става бе :roll: :!:

Потребителски аватар
itsko17
Контакти:

Мнениеот itsko17 » 20 сеп 2009 14:16

лъв написа:
stussy написа:град Казан = +4 часа

Това къде го видя? Щото и аз така смятах ,после друго видях,ошашвихме се вече,хораааа :(

В Русия сега е 15:15 с 1 час са напред само от нас!Кви са тия глупости че било 8ч вечерта ..

Върни се в “Архив”