Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
За кво коментира тоя пародиен клоун?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

И аз тва се чудя, Попвасилев да коментира мача е подигравка 
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
rhaegar написа:За кво коментира тоя пародиен клоун?
По-добре е отколкото да слушаме ПЕ ЕС ЖЕ цял мач...
Маркиньооооооооооооооооооооооооооооооооооооооос

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Остава още много време. Ман с да се вземат в ръце.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
rhaegar написа:Аз съм за тези, срещу които Челси би имал повече шансове на евентуален финал. Лошото е, че не знам кои са тия.
Еяролузърите на Плеш, ако не отпаднат днес
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:rhaegar написа:Аз съм за тези, срещу които Челси би имал повече шансове на евентуален финал. Лошото е, че не знам кои са тия.
Еяролузърите на Плеш, ако не отпаднат днес
Aко ПСЖ се класират както се казва надежда тука всякаква оставете. Тия пичове ако трябва ще умрат но няма как да загубят втори финал поред
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
ТИЯ английски дървари ще спрат ли да ритат Неймар, бати дърварите бати чудото

Обаче голям кеф е в момента да гледаш пълното мълчание във форума след като шампиона на "най-силното първенство" бива размазван дотук и никой няма какво да каже