Синьо сърце написа: За последен път отговарям на пост една страница, това дразни всички! И моят ще е такъв.
Проявих предостатъчно търпение и всички тук са свидетели за това. Ще карам отгоре надолу и ако не се промени начинът ти на спор, прекратявам всичко като безсмислено.
Фактите на КНСБ за които говоря, са за нивото на бедност в България, което е рекордноhttp://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5703291! 80% са в лишения, а 47 % мизеруват! Подробности за това изследване всеки може да си намери, повече от един линк не се допуска май. Цялото съждение за логиката ми надолу отпада като лихви на НАП след проверка на простотиите им. И не съм казал, че покупателната способност е една и съща, това е грубо изопачаване на нещата, което правиш за втори път! Казах, че съотношението срз-издръжка е сходно, такива са данните. Само че липсват 400 000 заплати, а ти нищо не си ми доказал с тези статистики, аргументите си вече посочих. Няма да ги повтарям, не смятам хората тук за идиоти. Който чете дискусията, сам ще си направи изводи кой какво и защо е доказал.
Радвам се, че въведох в този форум думата мантра. Не го смятам за такава, но ти го обвини в лъжа( премиера) и е редно да го докажеш. Въпросът за кадрите не само не е важен, но и е тъп, освен това с невярно съдържание-че БСП е еднолична партия. Като такъв го игнорирам.
Въпросът със спама също-вече казах защо. Тук на тъпи въпроси ли ще си играем, или?
И да, въпреки че това е поредният тъп и изваден от контекста въпрос, моето мнение е по-важно от статистиката. За мен и хората около мен. Статистиката си е статистика, а реалностите-съвсем друго. Има неща, които обхваща и такива, които не обхваща. Дали е по-достоверно, не се наемам да кажа. Съвсем друг въпрос е кой и как тълкува статистиката. Как ли пък от ГЕРБ не са се сетили да размахват по медиите твоите страховити данни и тълкования, и да затворят устите на всички противници! Явно нещо ги спира, кой знае...
Нормален диалог не се води, като налагаш своя стил и начин на диалог. Аз вече заявих, че налагане и условия не приемам. Само си виж в последния пост следното:
А защо не каза дали твоето мнение е по-достоверно от статистиката?
Кое изисква да кажа това и на какво отгоре? Откъде е изсмукано, че не схващам?
Аз не съм длъжен да отговарям на всяка приумица или глупост.
Няколко поста нагоре ми каза, че не съм отговорил за кадрите. След като това се оказа невярно-аз да си вадя ли извод, че даже не четеш, каквото съм написал? Аз за какво го пиша тогава, че и обяснения трябваше да давам?
Веднъж ти намекнах, че подценяваш противника. Аз не съм Сульо и Пульо, и това трябва да ти е станало ясно. Нито ще ме объркаш, нито вкараш в противоречие. Евтините прехвърляния на 10 теми в един пост отляво надясно най-много да откажат хората да го следят. Ако някой изобщо чете този спор, сам ще си направи изводите.
И те дразнят постове от една страница, защото? И с какво право се изразяваш от името на всички в този форум-какъв го раздаваш? И постовете са ми една страница, защото виждам, че от 2 реда не разбираш. Виждам, че и от страница не разбираш.
Фактите са ясни, а ето ги и тях!
Фактите на КНСБ са само от един период и не казват нищо-как може да сравняваш нещо, когато имаш данни само от две тримесечия? Не е сложно да се разбере, но ти продължаваш да не го схващаш...
Твърдението ти и това на премиера го оборих с 2 статистически показателя, но ти отричаш всичко-смяташ, че само вашите две мнения са меродавни, дори по-меродавни от истинското състояние на нещата. Ок, не смятам повече да се старая да провеждам диалог с теб. Точно това имах предвид предишният път, когато тръгна конфликтът. Мислех, че може да настъпи промяна при едно по-меко отношение от моя страна, но не. Ти си си такъв и промяна няма да има, а съм чувал, че е хубаво хората да се развиват с времето...
Аз ти дадох 10 ужасяващи причини, които бяха докарали страната до крах, а ти ги призна, но каза, че сега било по-зле-това казва достатъчно за това дали се опитваш да се заяждаш или гледаш реално на нещата! А какво съм казал го пише по назад-не смятам да го повтарям, за да не ти дойде дълъг постът и да не успееш да го прочетеш...
Въпросът за кадрите го постави ти, а сега го определяш като тъп... Аз ще ти кажа-колкото ГЕРБ са еднолична партия, толкова и бсп са такава. Ти може да си се реел някъде в мислите си, но се видя от всички как бе наложена абсурдната кандидатура на Пеевски... На министри, на областни управители и т.н.
За спама прибегнах до тъпия въпрос, след като 10 пъти се опита да го избегнеш и не се усети какво те питам или по-точно усети се, но не ти беше удобно да отговориш от първия път, та се стигна и до тъпия за теб въпрос! Факт!
Въпросът за мнението ти и статистиките се потвърди и от този ти пост. Ти смяташ твоето мнение за меродавно пред статистиките и затова те попитах, за да си го кажеш пряко, за да не си играя да ти го доказвам! Аз съм отговарял на всякакви въпроси, за да стигна до истината-ти не желаеш да отговаряш на неудобните въпроси-ок, разбрах... Все пак ще ти кажа за какво е статистиката-защото моите лични наблюдения са доста по-различни от твоите, но за разлика от твоите моите се потвърждават от статистиката. И не казвам в случая, че твоите наблюдения не са верни, а просто ти си много малка част от хората в тази държава, та дори и твоите познати са много малка част, но предполагам и това няма да приемеш, защото противоречи на мнението ти... А какво казвали хората от ГЕРБ и какво не ми е все тая-аз имам очи, имам и данни, за да стигам сам до изводите си, а не да слушам като някои какво казват лидерите или хората от партиите, на които симпатизират и да приемат мнението им като нещо казано от Господ!
За кадрите се оказа, че не си отговорил пълно на въпроса, което не е отговор. Ти сам каза, че има и други партии, които имат кадри и неслучайно ти казах, че не си отговорил. Когато не отговориш пълно на въпроса е ясно, че не си отговорил. Мислех, че не си отговорил, тъй като не сложи партията, за която си гласувал и се оказа, че правилно съм преценил това! Половинчат отговор не е отговор за мен-за теб може и да е-въпрос на гледна точка!
Аз дори мисля, че те надцених. Помислих, че като видиш фактите и статистиките би могъл да ги признаеш, но ти не-запънал си се като магаре на мост и за теб единственото вярно мнение е твоето и си прав-всеки може да прецени сам за себе си нещата в тази дискусия и именно затова я предизвиках!

Желая ти приятна вечер и със здраве!