Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кво става с мед. прегледи ?!
Няма да има медицински прегледи. Живко Зе и Пианицата излизат довечера Дарко резерва. Любо Пенев си гълта дъфката и го откарват в Пирогоф. Чорбарите са шокирани и падат три на нула 

- UltraBlue.
- Контакти:
Аьахьах колко си забавен
ако хванат да се върнат и да ви извъртят някой номер после ще ви питам как ви е кръвчицата на вас 

- Pro-European
- Контакти:
Re: Гонзо, който предаде Левски
Yasen,
темата и мнението ти представляват хаотично нахвърляни мисли с елементи на истерия и инфантилност, без логични връзки помежду им,
без способност да се прави разлика между причина, следствие и поведение..
Позицията на Гонзо е такава, че не може да критикува клуба публично. Което значи че е вече е усвоил едно от основните правила в мениджмънта -
критиките се отправят само вътре в компанията, а пред медии се защитава политиката на клуба.
Както и другите колеги казаха, сигурен съм че Гонзо е казал мнението си на Батков и е потърсил гаранции за инвестиране на част от сумата за селекция.
Ако има някой, който трябва да отговаря за това /наистина безумно !/ решение сега да се продават най-добрите играчи, това е собственикът на клуба - другаря Батков.
Видя се какви реакции предизвика при левскарите с идиотската ти тема!
Колко души подкрепиха темата по начин, който е поставена !? zero
За да излезеш от ситуацията поне с малко достойнство,
можеш да промениш темата така: "Батков, който прОдаде Левски".
темата и мнението ти представляват хаотично нахвърляни мисли с елементи на истерия и инфантилност, без логични връзки помежду им,
без способност да се прави разлика между причина, следствие и поведение..
Позицията на Гонзо е такава, че не може да критикува клуба публично. Което значи че е вече е усвоил едно от основните правила в мениджмънта -
критиките се отправят само вътре в компанията, а пред медии се защитава политиката на клуба.
Както и другите колеги казаха, сигурен съм че Гонзо е казал мнението си на Батков и е потърсил гаранции за инвестиране на част от сумата за селекция.
Ако има някой, който трябва да отговаря за това /наистина безумно !/ решение сега да се продават най-добрите играчи, това е собственикът на клуба - другаря Батков.
Видя се какви реакции предизвика при левскарите с идиотската ти тема!
Колко души подкрепиха темата по начин, който е поставена !? zero
За да излезеш от ситуацията поне с малко достойнство,
можеш да промениш темата така: "Батков, който прОдаде Левски".
Авторът на темата: Ще спре ли..
Re: Гонзо, който предаде Левски
Някои фенове тук доста първосигнално разсъждават.
Но, ако помислят малко, няма да тръгнат да нападат Гонзо. Човекът вчера ви го каза - решили са най-накрая да продадат футболисти, когато ги искат, а не когато Левски иска да продава. За лош късмет това се случва преди дербито с ццка. Ако днес щяхме да играем с Монтана, нямаше да прочета и едно мнение против Гонзо. Сигурен съм.
Но, ако помислят малко, няма да тръгнат да нападат Гонзо. Човекът вчера ви го каза - решили са най-накрая да продадат футболисти, когато ги искат, а не когато Левски иска да продава. За лош късмет това се случва преди дербито с ццка. Ако днес щяхме да играем с Монтана, нямаше да прочета и едно мнение против Гонзо. Сигурен съм.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Ако се окаже партенка, тва ще е най-големия срам в историята на Левски! Ние да не сме някакво квартално тимче, да се излагаме така! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Тъкмо се канех и аз това да питам! Почти 13 часа е , 21 век,телефони има,какво се мотате! Имам чувството,че няма нито да подпишат тия всичките,а само 1 най-много,нито пък ще играят довечера
Защо да не си мислим,че иде рече за някакъв особен залог?! Ние "собственик" имаме ли да каже нещо и то да е ИСТИНА! НИ-КО-ГА! 

- UltraBlue.
- Контакти:
А бе не знам кво става но.. със сигурност има нещо това в " 13:00 сутринта " да не се знае кво става.. не е нормално.. дано в най скоро време има някакви новини..
Re: И Жоазньо ли ще продаваме вече ?!
svetkavica*ultras написа:Маймуни не са нужни, още повече 1,20.
Видя се, че липсват физически мощни играчи.
Сина на Хитлер се обади пак

Като изключиме малаумния расистки коментар за другото си частично прав. Трябват ни мощни и здрави играчи на определени постове. При крилата,обаче физиката не е приоритет.
110 години любов!
- jembajemba
- Контакти:
Хванаха ги с трева, няма да има трансфер 

Re: Близо 4000 "сини" билета остават
МоШно надъхване и всички сме на стадиона!