Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- KIKO_ARMEETSA
- Контакти:
Re: ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!!!!!!!!!!!!!
КАК ДА ДОЙДАТ ХОРАТА НА СТАДИОНА С ДЕЦАТА СИ КАТО НА СТАДИОНА ИМА ТАКИВА КАТО ГЛАВАТА ЛИ Е Г___ЗА ЛИ Е НЕ ЗНАМ НО ТИЯ 15 ГОДИШНИТЕ ФЕНЧЕТА И НА ДВАТА ОТБОРА НАПРАВИХА ТАКА, ЧЕ НА ДЕРБИТАТА ДА СА СИ САМО ТЕ. ТОВА И ДА ПИШЕТЕ И ДА НЕ ПИШЕТЕ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И ОТ ДВАТА ОТБОРА ИМА ХОРА КОИТО ИСКАТ ДА ДОЙДАТ НО фенчетата ИСКАТ ДА СА САМИ НА СТАДИОНА СЪС СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ ОТ ПРОТИВНИКА И ЧАЛГАТА В ПРАЗНИТЕ СИ ГЛАВИ.
Re: Ако ги продаде без публика на дербито????
Сектор Б за пореден път клекна пред собственика на Левски Тодор Батков и неговата политика, като шефът на синия фенклуб Владимир Владимиров открито подкрепи трансферите на Зе Соареш, Тасевски, Миланов и Рабех в Рубин Казан. Гугутката заяви, че в продажбите на четиримата няма нищо лошо, като така за пореден път демонстрира, че между фенклуба на сините и редовите фенове цари тотален разкол - мнозинството от публиката на Левски посрещна на нож превръщането на клуба от "Герена" в битпазар.
Аз не клякам!Ако не го го е купил за някоя друга хилядарка,мене не може!За мен е голяма грешка продажбата на тези футболисти!Този път не знам кого ще обвини за продажбата им,предния път обвини Мъри,а сега?Може би публиката!?
Аз не клякам!Ако не го го е купил за някоя друга хилядарка,мене не може!За мен е голяма грешка продажбата на тези футболисти!Този път не знам кого ще обвини за продажбата им,предния път обвини Мъри,а сега?Може би публиката!?
Батков вън от ЛЕВСКИ!
- sedem_!_dva
Re: Близо 4000 "сини" билета остават
Всички на стадиона и син терор по трибуните и на терена 90 минути 

NON MOLLARE MAI
iskren , ходи да се гръмнеш!!! ЛЕВСКИ е религия , ИСТОРИЯ , ИДЕЯ!!!Дреме ми на шмайзера дали ще играе алкохолика Рабех или 7 ЮНОШИ на Левски . Даже , АКО е така ЩЕ СЪМ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА!!Значи розовите пак ги чака погром !!
ЛЕВСКАР до гроб!
Айде , бе момчета ..да напълним колкото можем !!!
ЛЕВСКАР до гроб!
sin_gobg написа:Близо 4000 "сини" билета остават
20 септември 2009 | 08:26
От: SportLine.bg
--------------------------------------------------------------------------------
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Около 5000 билета купиха феновете на Левски за мача с ЦСКА. Предварителната продажба е от четвъртък. Сините получиха 9000 билета за сектор "Б" с цена 5 лева.
В деня на мача билети ще се продават от 10,00 ч. до 20,00 ч. само на касите на стадион "Васил Левски", откъм синьото кафе.
[color=#0000FF]ТОВА ВЕЧЕ Е СРАМОТА!!! Точно в този момент,когато момчетата имат нужда от подкрепа трябва да напълним стадиона. Левскари, опомнете се. Все още имате време да си купите билет и да дойдете на стадиона, за да подкрепим любимият отбор напук на всички глупости, които върши напоследък президента на клуба. САМО ЛЕВСКИ!!! И всички на стадиона довечера.
Стига вече с това изтъркано клише момчетата имат нужда от подкрепа!Ами тези момчета защо не се напънаха трета година подред и да влезат в Шамп.Лига!Защо този които ги продава сега не купи други по добри през лятото а?Е аз сега как да ида на стадиона ?Ни е ще бием но какво от това?Вие разни пикльовци от сектор Б ще се псувате с тези от Г но какво развитие ще ома нашият клуб една голяма 0!Е вървете то остана само да ви наебе Батков!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
Re: Мишките от фенклуба!!!!!
Абе , момчета , във всяко стадо си има мърша . Този път съм на мнение , че е добра тази продажба . Нали всички ревяхме да играят повече Балтанов , Табаков и наши кадри ??? Ето ви възможност !!!
ЛЕВСКАР до гроб!
Знаят че довечера ги чека голем бой на терена....
Всички червеноармейци сме там-ще има уникална хореография Отново!!

Kobra666 написа:iskren , ходи да се гръмнеш!!! ЛЕВСКИ е религия , ИСТОРИЯ , ИДЕЯ!!!Дреме ми на шмайзера дали ще играе алкохолика Рабех или 7 ЮНОШИ на Левски . Даже , АКО е така ЩЕ СЪМ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА!!Значи розовите пак ги чака погром !!
Съгласен съм че това е ЛЕВСКИ!Но каква политика води ръководството-НИКАКВА!
Ако едно евро вкара в отбора пак ще е добре!затова аз ще гледам мача около стадиона,вътре няма да влеза!Защо вчера като сте големи Левскари не доидохте на Герена да изкажете мнение за продажбата,а си стояхте пред компите и се псувахте с другите лумпени от Г сектор!
е спсуваите се! смисъл?
Батков вън от ЛЕВСКИ!
Искрене , или си розов по душа , или нямаш никаква идея какво е ЛЕВСКИ!!!
1. С продажбата на Рабех / алкохолик / , ЖО/ще има място за повече момчета израстнали в НАШАТА ШКОЛА/+Дарко,който не е незаменим и Миланов , който не е надградил над себе си от години . В момчетата със синя кръв от малкиа е духът на ЛЕВСКИ!!!
2. БАтков не е Левски , та да ебе . ЛЕВСКИ ще го има и след него ,а ТИ , ако си истински левскар трябва да подкрепяш докато си жив . Е, явно не си. Такива като теб не са и нужни , споко
Стой си пред ТВ-то , псувай , плесни 2 шамара на жената и ще си ток и жица 
soilwork , нищо добро не ви чака ..пак ще хвърляте шалчета , а Дудуето ще ги събира

1. С продажбата на Рабех / алкохолик / , ЖО/ще има място за повече момчета израстнали в НАШАТА ШКОЛА/+Дарко,който не е незаменим и Миланов , който не е надградил над себе си от години . В момчетата със синя кръв от малкиа е духът на ЛЕВСКИ!!!
2. БАтков не е Левски , та да ебе . ЛЕВСКИ ще го има и след него ,а ТИ , ако си истински левскар трябва да подкрепяш докато си жив . Е, явно не си. Такива като теб не са и нужни , споко

soilwork , нищо добро не ви чака ..пак ще хвърляте шалчета , а Дудуето ще ги събира

Последна промяна от Kobra666 на 20 сеп 2009 10:20, променено общо 2 пъти.
ЛЕВСКАР до гроб!