Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gpp1981
Контакти:

Re: Безумно слаб Левски

Мнениеот gpp1981 » 14 мар 2009 20:19

Кога ще разбере Велев че Йовов не е за ЛЕВСКИ и че не бива да го пуска

windowpane
Контакти:

Мнениеот windowpane » 14 мар 2009 20:24

Е кво? Първото полувреме мачкаме, второто полувреме с 10 души... кво по- точно да правим? Много ясно, че ще се защитаваме. Много тъпо е сравнението с това да поведеш на Манчестър на Олд Трафорд. Аз защо ли не си спомням мач, в който Фърги е атакувал с 10 човека, при положение, че води в рузултата?
Разбирам разочарованието ви от Кокала, който е пълен кретен и не заслужава да води дори и Ботев, но да критикуваш треньор за това, че при човек по- малко цяло полувреме на чужд терен в едно от дербитата на кръга и, най- важното, при гол актив е избрал по- защитна тактика, е меко казано смешно. Няма треньр в света, който ще тръгне да ти решава мач, търсейки втори гол при такава ситуация. Пък и защо решихте, че Ботев са толкова слаби или пък че ние сме толкова силни?
Уж искаме да гледаме интересно първенство, пък вдигаме врява всеки път, когато любимият ни отбор не мачка с 5 гола. Не ми се мисли как щяхте да ревете, ако Левски се беше хвърлил в атака и беше допуснал изравняване... тогава пак Велев щеше да е виновен, естествено.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 мар 2009 20:28

Какъв респект пред това смотано мнение???
1. Батков е комунист - тотален провал като човек, като морал, доказан мафиот, покровител на всякаква измет, и един от не малките виновници за състоянието на страната. Ако ще и милиарди да налива в отбора - аз му желая единствено гадна смърт. Човешките ценности са доста по-ценни от някоя победа или пари.
2. От цялото ти мнение, виждам, че важното за теб е Левски да печели. Има един друг отбор, който пее само за победа, помисли дали не си за там.
3. Устисткването на какъвто и да е резултат някак не ми е по вкуса като философия.
4. Начина на игра в ШЛ е точно такъв, какъвто трябваше да бъде. С устискване единствено можехме да стигнеме до един равен, който нямаше да промени нищо, но щяхме да сме били като жалки жаби. Така поне играхме, нашите се радваха, учеха се, а мачовете бяха приятни за окото.

L_S_F_C_1914
Контакти:

Мнениеот L_S_F_C_1914 » 14 мар 2009 20:33

levskarin написа:Какво ще кажете, че днес в Пловдив отново видяхме безумно слаб Левски?
Това се отнася особено за второто полувреме.
Да, Левски бяха 10 души, но отбор с шампионски амбиции и претендиращ, че има най-добрите футболисти в България, трябваше просто да размаже Ботев и то с разлика от 4-5 гола. Вместо това отбора се затвори все едно, че води с 1-0 на Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд".
Левски играе селски футбол - едно лутане, едно кюскане на топката и никаква идея - особено вторите 45 мин.
Просто не ми се гледат вече.
Мисля, че главен виновник за стила на игра на всеки отбор е треньора.
А нашият сегашен Кокал явно не става и не може да си помисли дори за някакъв стил на игра, камо ли да го наложи.
Днес по телевизията ясно се чуваха тъпите му наставления, подавани към футболистите с просташки викове.
А пък за помощта на Крумчо Стоилов за 1 гол на ЦСКА направо нямам думи!

ахахах само като ти видя nickname ми става ясно къв си...Преди време мрънкахте,че много пропускаме,сега като не правим толкова положения и все пак си взимаме своето пак мрънкате..Кур за "анализаторите"!Има и такива мачове,които се вземат с късмет и грозна игра!

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Мнениеот emkata » 14 мар 2009 20:34

Кой да ги вкара бе КОКАЛА ЛИ да вкара положенията на йовов на почивката отиваха на 0:3 и мача свършва.Когато някога отидеш да играеш футбол ще разбереш как се играе с човек по малко,дори срещу ботев,а иначе си прав,че йовов не знае къде е ,но велев го остави най вече заради опита му,а отдясно трябва да играе зе суареш тва е всичко
Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Не мразете Батков!!!

Мнениеот delqnski47 » 14 мар 2009 20:35

Абе драги ми пичове левскари!Едно нещо не мога да разбера от Вас!Защо толкова плюете господин Батков и му искате оставката!!!Вие какво искате......да станете ВЕЛИКИ!!!Ами не можете!Защото в България е така!Дори и улиците в София така бълват от боклуци,че накрая и в домовете ни ще влизат плъхове и мишки!Няколко нещица ще ви кажа за реалността:
1.Никога не сравнявайте г-н Батков с Лупи,защото между тези двамата има ОГРОМНА разлика:
1.2 Батков дава пари,а Лупи не даваше!
1.3 На Батков му пука за Левски,но на Лупи за ЦСКА НЕ!
1.4 Батков може и да е обиждал многократно ЦСКА(поради тази причина не го харесвам) или пък да прави глупави ходове в управление(поради тази причина пък Вие не го харесвате),но ако имаше на света само двама управляващи на футболни клубове и те бяха Батков и Лупи,аз бих предпочел Батков!
2.Помните ли всичките финали,които изиграхте?Там бяхте благодарение на Мъри Стоилов,но и на Батков също!
3.Спрете да го нападате,защото сега ще ви вземе някой чужденец дето си няма и на понятие какво е футбол,и ще стане като при нас(не ви го пожелавам,УЖАСНО БЕШЕ)
4.Погледнете си стадиона и базите бе!Вярно не е на хубаво място като нашия,но поне прилича на нещо!И това всичко благодарение на Батков!
Последна промяна от delqnski47 на 14 мар 2009 20:47, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

evelinho
Контакти:

Re: Не мразете Батков!!!

Мнениеот evelinho » 14 мар 2009 20:39

Адски прав си !!!

L_S_F_C_1914
Контакти:

Мнениеот L_S_F_C_1914 » 14 мар 2009 20:40

Остави ги,не виждаш ли че пред тв-то им е лесно да критикуват този и онзи...Аре гледайте си английското първенство и се кефете на футбола!Кокала ви е виновен,Йовов ви е виновен...Аз Кокала не го харесвам,но е факт,че отбора върви и нищо против него не мога да кажа.За Йовов нямам намерение да коментирам.

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

БЕЗГРЕШЕН РАБЕХ!

Мнениеот emkata » 14 мар 2009 20:41

Много добър мач за рабех и дано това е само началото ти си добър рабех уважавам те ,ама и ти се постарай малко,за да те обикнем отново.
Левски завинаги в моето сърце.

evelinho
Контакти:

Re: БЕЗГРЕШЕН РАБЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот evelinho » 14 мар 2009 20:44

А така говори му да знаеш че той влиза тука :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”