ImmortaL_1000 написа:Каква магия са направили на Аякс бе баси . Сега ще вземат и Тот да си ходят .
викаш след като отстраниха слабаците юве и реал сега ще вземат да отстранят и фаворита?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ImmortaL_1000 написа:Каква магия са направили на Аякс бе баси . Сега ще вземат и Тот да си ходят .
Soulen написа:Гледаме бъдещия носител на Шампионската лига с поредна футболна лекция. Най-добрия отбор в Европа до този момент, но на финала всичко е възможно
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:
е финала си е 50/50......много ми е чудно как Клоп ще пусне Фирмино вместо Ориги след вчерашния мач ????
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Soulen написа:Гледаме бъдещия носител на Шампионската лига с поредна футболна лекция. Най-добрия отбор в Европа до този момент, но на финала всичко е възможно
е финала си е 50/50......много ми е чудно как Клоп ще пусне Фирмино вместо Ориги след вчерашния мач ????
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
bubka написа:А пък тоя Тадич - за първи път виждам техничен сърбин.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта