Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Обичам Левски написа:Ако имаме амбиции трябва да ги вземем и двамата,най-малкото ще се засили конкуренцията на постовете
terata написа:Обичам Левски написа:Ако имаме амбиции трябва да ги вземем и двамата,най-малкото ще се засили конкуренцията на постовете
Златински нали уж сме го искали. Айде сега вече може да го вземем, още повече че отговаря напълно на изискванията за селекция, демек е свободен агент
blue avalanche написа:terata написа:Обичам Левски написа:Ако имаме амбиции трябва да ги вземем и двамата,най-малкото ще се засили конкуренцията на постовете
Златински нали уж сме го искали. Айде сега вече може да го вземем, още повече че отговаря напълно на изискванията за селекция, демек е свободен агент
Искали сме го само в болното въображение на "гранде джурналисти булгари"...![]()
"Милан е готов да се раздели с нападателя Робиньо, твърди Football Italia."
Какво мислите?Не е таранът,който търсим,но все пак...
tatusindo написа:Аз съм твърдо за да се вземе Златински за средата на терена,ама нашите спат
NO MERCY написа:tatusindo написа:Аз съм твърдо за да се вземе Златински за средата на терена,ама нашите спат
Опорни халфове Златински и Ангелов звучи перфектно,но нашите ръководители най-вероятно не мислят така.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта