Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Мишките от фенклуба!!!!!
Те са кръгли идиоти ! Половината от тях не ходят да гледат мача ,нито да подкрепят отбора , аа да се правят на " хулигани " , да псуват полицайте и дай боже да се сбият с някой ... На мач на националния срещу Кипър се оказа , че с компанията попаднахме на 2м. от "УЛТРАСИТЕ" , и когато мой приятел извади апарат да снима футболистите на химна , "гъзарите" започнаха да го псуват да маха апарата , до бой не се стигна , явно защото бяхме по-голяма компания , а мишките обичатъ с по 2-ма
-
- Контакти:
Re: ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!!!!!!!!!!!!!
Говорите глупости ... Никой трезво мислещ човек няма да заведе детето си на този мач ! Лоша реалност , но все пак факт ! Печалната история от близките 10 год. показва само и единствено отвратителни картинки на стадиона ! Загина фен , палеха се стадионите , чупеха се автобуси , постоянно има бой в секторите ... И като има още други 15 000 , те какво правят , за да се разграничат от тези 100 ? НИЩО едни малоумни викове селяни и това е ! Те са 100 и са единни , а другите хора отиват по 2-ма или 3-ма на мач , нали се сещате за какво говоря ? Искаха да махнат полицията от секторите , а на тяхно място стюарди ! И какво ? Стюардите или са най-смешните или са жени ! Това е действителността ! Пълен стадион , ама друг път !
Re: ИЛИ ГОНГ ИЛИ БАТКОВ СА ПОЛУДЕЛИ.
Един съвет ще ти дам.
Ако искаш някой да ти чете мненията и да им обръща внимание, се научи да пишеш по-грамотно и четливо.
Ако искаш някой да ти чете мненията и да им обръща внимание, се научи да пишеш по-грамотно и четливо.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Re: Царе сме да си правим мръсно
Този тъпак е направил чудесна реклама на червеното си тимче.
Ужас
Много, ама много се радвам, че не съм се объркал да стана чорбарче.
Ужас

Много, ама много се радвам, че не съм се объркал да стана чорбарче.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Вече имам билет и съм на стадиона днес.
Re: Мишките от фенклуба!!!!!
ЕМИЛ написа:Разединението в синята агитка не е от днес или вчера.Никога не сме били като едно цяло.Може би защото нямаме обединяваща фигура.
Абсолютно си прав,не може някаква си гугутка да е шеф на фенклуба,той е една кукла на конци,СОФИЯ ЗАПАД и SOUTH DIVISION си правят каквото си искат,ние феновете от провинцията зачитахме старото ръководство начело с Голди,но сега лично за мен а и за много фенклубове от провинцията Национален фенклуб на ЛЕВСКИ в момента не съществува.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...
Днес ще бъда на стадиона и с удоволствие ще наблюдавам двата гола на ГЕОРГИ ХРИСТОВ,след като ЦСКА прекратиха абонамента си при ГОНЗО,ще си го подновят при ЖОРО МЕТЪЛА.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...