Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vrvolleyball
Контакти:

Re: Мишките от фенклуба!!!!!

Мнениеот vrvolleyball » 20 сеп 2009 01:20

Те са кръгли идиоти ! Половината от тях не ходят да гледат мача ,нито да подкрепят отбора , аа да се правят на " хулигани " , да псуват полицайте и дай боже да се сбият с някой ... На мач на националния срещу Кипър се оказа , че с компанията попаднахме на 2м. от "УЛТРАСИТЕ" , и когато мой приятел извади апарат да снима футболистите на химна , "гъзарите" започнаха да го псуват да маха апарата , до бой не се стигна , явно защото бяхме по-голяма компания , а мишките обичатъ с по 2-ма

vrvolleyball
Контакти:

Re: ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот vrvolleyball » 20 сеп 2009 01:32

Говорите глупости ... Никой трезво мислещ човек няма да заведе детето си на този мач ! Лоша реалност , но все пак факт ! Печалната история от близките 10 год. показва само и единствено отвратителни картинки на стадиона ! Загина фен , палеха се стадионите , чупеха се автобуси , постоянно има бой в секторите ... И като има още други 15 000 , те какво правят , за да се разграничат от тези 100 ? НИЩО едни малоумни викове селяни и това е ! Те са 100 и са единни , а другите хора отиват по 2-ма или 3-ма на мач , нали се сещате за какво говоря ? Искаха да махнат полицията от секторите , а на тяхно място стюарди ! И какво ? Стюардите или са най-смешните или са жени ! Това е действителността ! Пълен стадион , ама друг път !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: ИЛИ ГОНГ ИЛИ БАТКОВ СА ПОЛУДЕЛИ.

Мнениеот ehh » 20 сеп 2009 03:44

Един съвет ще ти дам.
Ако искаш някой да ти чете мненията и да им обръща внимание, се научи да пишеш по-грамотно и четливо.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Царе сме да си правим мръсно

Мнениеот ehh » 20 сеп 2009 03:47

Този тъпак е направил чудесна реклама на червеното си тимче.
Ужас :|
Много, ама много се радвам, че не съм се объркал да стана чорбарче.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 сеп 2009 07:33

Вече имам билет и съм на стадиона днес.

Потребителски аватар
roknrolla
Контакти:

Re: Мишките от фенклуба!!!!!

Мнениеот roknrolla » 20 сеп 2009 07:54

ЕМИЛ написа:Разединението в синята агитка не е от днес или вчера.Никога не сме били като едно цяло.Може би защото нямаме обединяваща фигура.

Абсолютно си прав,не може някаква си гугутка да е шеф на фенклуба,той е една кукла на конци,СОФИЯ ЗАПАД и SOUTH DIVISION си правят каквото си искат,ние феновете от провинцията зачитахме старото ръководство начело с Голди,но сега лично за мен а и за много фенклубове от провинцията Национален фенклуб на ЛЕВСКИ в момента не съществува.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...

Потребителски аватар
roknrolla
Контакти:

Мнениеот roknrolla » 20 сеп 2009 08:00

Днес ще бъда на стадиона и с удоволствие ще наблюдавам двата гола на ГЕОРГИ ХРИСТОВ,след като ЦСКА прекратиха абонамента си при ГОНЗО,ще си го подновят при ЖОРО МЕТЪЛА.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...

Върни се в “Архив”