ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 25 май 2016 15:36

Teo написа:Аз като един от критиците на това което се замисля да се прави в ЦСКА съм готов да превъзмогна себе си.
Като тегля чертата това преди всичко е СПОРТ. А в спорта има отбори. Тези отбори са в душите на феновете!
За мен ЦСКА е религия и е в душата ми и не е нужно да "припознавам" каквото и да било.
Само това ще кажа!

Много лесно си мениш позициите, Тео, млад си още, но ще ти кажа едно - твоя си работа дали ще припознаеш Чавдар или не, в това не ти се бъркам, но е хубаво да се научиш да имаш принципи и да ги отстояваш в живота, а не днес си така, утре онака. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 май 2016 15:39

11_best написа:Футболната игра няма толкова общо с търговския закон, колкото се опитват да ни внушат. От там идва и грешката - законодателството не е адресирано правилно към субекта. Футболните клубове са не просто търговски дружества, а организации със социално и идеологическо съдържание. Ние не сме фенове на ЦСКА, защото ЦСКА е рекордьор по положителни годишни баланси. Ние сме от ЦСКА, защото така сме родени, така сме пожелали... Лично аз симпатизиран от 3-4 годишен, дори не помня причината поради, която това се е случило.
Никога не съм поставял под съмнение идентичността на отборите с подобно влияние в градовете си: Ботев Пд, Локо Пд, Дунав, Етър, Нефтохимик, Берое...
Недопустимо е един и същи субект да адмирира сегашния Локомотив София, а ФК ЦСКА да критикува грозно. И ние и локомотивци и хората от Враца, Горна Оряховица, Варна и пр. и пр. си искат футбола, просто футбола. Какво тук значи някакво си АД?

Чудесно, щом футболната игра няма толкова общо с Търговския закон, нека всички ФК спрат да плащат данъци, заплати и т.н., да трупат дългове, да припознават после прекръстени чужди клубове, въобще, да настане една анархия във футбола ни ..... че досегашната е малка и без това.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 май 2016 15:39

Брет , днес им ковнах точно три пирона в ковчега на Урода !

Както ти казах на ЛС ! Мачкаааай , Марадона ! Убий тоз Урод Етрополски ! :)

Само ПФК ЦСКА АД !

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 25 май 2016 15:40

1982 написа:
Teo написа:Аз като един от критиците на това което се замисля да се прави в ЦСКА съм готов да превъзмогна себе си.
Като тегля чертата това преди всичко е СПОРТ. А в спорта има отбори. Тези отбори са в душите на феновете!
За мен ЦСКА е религия и е в душата ми и не е нужно да "припознавам" каквото и да било.
Само това ще кажа!

Много лесно си мениш позициите, Тео, млад си още, но ще ти кажа едно - твоя си работа дали ще припознаеш Чавдар или не, в това не ти се бъркам, но е хубаво да се научиш да имаш принципи и да ги отстояваш в живота, а не днес си така, утре онака. ;)

:mrgreen:

И ако на някой "умре майка му" - дали ще "припознае" някоя друга от Етрополе ?

:roll:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 25 май 2016 15:42

Beladona написа:Айдеее ! Дойдоха хората с 20 млн ! ЦСКА е Оздравено ! Никакви чардафоно, етрополета , фасове и угарки ! Рудко , мудко и гг ....ше почакат едни 30 години ...

Брависимо, те това е приказка!.. Айде сега да почерпиш,.. а и да не забравите заплатата на Каката ! :)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 май 2016 15:44

suni написа:
Beladona написа:Айдеее ! Дойдоха хората с 20 млн ! ЦСКА е Оздравено ! Никакви чардафоно, етрополета , фасове и угарки ! Рудко , мудко и гг ....ше почакат едни 30 години ...

Брависимо, те това е приказка!.. Айде сега да почерпиш,.. а и да не забравите заплатата на Каката ! :)

Скоро ще пробода Урода със сребърно копие в сърцето , даже да не може и да вампиряса !

Споко ! :) Идва дебелия Кеш !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 май 2016 15:46

honda написа:Иначе смея да твърдя ,че познавам достатъчно добре и от достатъчно дълго време Б.Михайлов или поне по-добре от 99% колегите от форума ,за да твърдя ,че съм сигурен че не той е предложил варианта със сливане/изкупуване на Литекс/Чавдар (Етрополе) и преименуването му на ЦСКА. Б.Михайлов е човек,който се страхува от собствената си сянка( а и в момента е намерил достатъчно топло местенце) и в никакъв случй той не е човека ,който ще прояви инициатива и ще поеме отговорност.
Апропо някой видя ли го на бенифиса на Стоичков,аз лично не. Мисля че това отговаря на много въпроси.

Разбира се, че БМ не е предложил тая кретения с Чавдар Етрополе, Милко, който е доказан дебил, пак е недоразбрал нещо, не му е за пръв път на този имбецил.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 май 2016 15:48

Beladona написа:
suni написа:

Скоро ще пробода Урода със сребърно копие в сърцето , даже да не може и да вампиряса !

Споко ! :) Идва дебелия Кеш !

Е преди малко беше тук , а сега пък щял да идва :roll: :shock: Ами той и Метадона май не ти помага вече :oops:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 май 2016 15:56

HekakaB написа:
GOLEADOR написа:Тази спечелена купа предизвика масово рязане на вени в противниците.24 май влезна със златни букви в историята на ЦСКА и българският футбол!

Мда, всички левскари са ви благодарни, че ги класирахте за 2-ри квалификационен кръг, без да играят и минута.Направо по дължина си режат вените, да знаеш. :lol: :lol: :lol:

И не само, автоматично поличават сума, която получават всички класирали се от първи за втори кръг (че ако играеха от първи кръг няма гаранция дали ще се класират и така пари няма), сума, с която автоматично си плащат наложената им глоба от УЕФА.
Та тази спечелена тенекия, която друг дивидент освен да си чешеш егото на ЦСКА неноси.
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 май 2016 16:00

PFC Litex написа:
HekakaB написа:
GOLEADOR написа:Тази спечелена купа предизвика масово рязане на вени в противниците.24 май влезна със златни букви в историята на ЦСКА и българският футбол!

Мда, всички левскари са ви благодарни, че ги класирахте за 2-ри квалификационен кръг, без да играят и минута.Направо по дължина си режат вените, да знаеш. :lol: :lol: :lol:

И не само, автоматично поличават сума, която получават всички класирали се от първи за втори кръг (че ако играеха от първи кръг няма гаранция дали ще се класират и така пари няма), сума, с която автоматично си плащат наложената им глоба от УЕФА.
Та тази спечелена тенекия, която друг дивидент освен да си чешеш егото на ЦСКА неноси.

Момче , дори и не се усещаш , колко простееш вече , ами според гениалната ти логига за тенекиите , то тогава какъв е смисъла и от шампионата , че те накрая пак дават някакви си тенекии :oops: :cry:
Божееееее.... прибери си бакиите , то бива злоба и завист , ама при някой просто ... прелива :o :shock:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”