Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boozho
Контакти:

Re: ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот boozho » 19 сеп 2009 23:43

СИНИТЕ В АТАКА !!!!!!! САМО ЛЕВСКИ , ОЛЕ ,ОЛЕ, ОЛЕ............... ! ВСИЧКИ НА СТАДИОНА !!!!!!!!!!! :o

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Мишките от фенклуба!!!!!

Мнениеот POPCORN » 19 сеп 2009 23:47

незнам аз имам чуството , че сте по разиденени от нас.може и да греша.или явно всички така сме свикнали, че бая слушаме дучето и така.ама като ги псуваме ги псуваме всички.като ги пдокрепяме в нещо ги подкрепяме всички.поне аз така мисля.може и да греша
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 сеп 2009 23:50

ми а така.и не само от Левски и от ЦСКА елате на стадиона.Да го понапълниме!Не само по форумите да сме фенове !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 19 сеп 2009 23:55

пак ще припомня , само 3 ма извън ЕС ние имахме 5 мисля, трябваше спешно действие

mOvE_
Контакти:

Мнениеот mOvE_ » 19 сеп 2009 23:57

СИНИТЕ ЛЪВЧЕТА ЩЕ МАЧКАТ!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
dark_smoke
Контакти:

Мнениеот dark_smoke » 19 сеп 2009 23:57

POPCORN
Лошото е,че поради някакви комплекси или болни амбиции за доказване, българските фенове предпочитат да идат 15 хиляди човека да гледат Дери Сити или Санта Жулия ,а на Левски-цска ходят по 10-тина хиляди при хубаво време. Футболът от доста време не е празник...
Национален фронт "Велика България"

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 19 сеп 2009 23:58

В четвъртък бях на мача цска-фулъм, но останах малко разочарован от публиката. В началото прекрасна хореография, но на края, когато отбора имаше най-много нужда от помощ никой не пееше, даже и този на микрофона спря. Бил съм и на мачове на левски с артмедия, олимпик, динамо бк, шалке, удинедзе и челси, но според мен публиката на левски тогава беше на висота. Не съм нито от единия, нито от другия отбор, без да се заяждам това го видях, като страничен наблюдател.

Потребителски аватар
R.S.F.
Контакти:

Мнениеот R.S.F. » 20 сеп 2009 00:00

POPCORN написа:според вас нашата агитка по задружна ли е от вашата?

Може би е 50/50 , зависи от моментното състояние, но според мен т.нар. "провинциални" ( извинявам се за израза ) агитки са Много по-задружни и от нас и от вас ! ( примери много: Пловдив , Варна ............. и др. ) !!! Според теб ? ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 сеп 2009 00:00

Там сме всички червеноармейци :lol:

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 20 сеп 2009 00:01

Прочетохте ли интервюто на Ратко и Гонзо? Вижте какво каза Гонзо - че играчите щом са чули за трансфера веднага са се съгласили да отидат, защото и заплата им е по-висока и договора по-добър.. Не виждам нищо лошо и аз сега като се замисля, да не се продадат. Наистина стана в много лош момент, ама нямаше кога иначе.. Утре затваря трансферния прозорец в Русия - там тия 4мата имат бъдеще, ще се развият доста.. Дано само Баткоф се усети, че тия пари трябва задължително да се вложат в клуба - за играчи и разни неща за ДЮШ, които са нужни .. И аз бях много ядосан в началото като прочетох, че ги продаваме с оглед на това, че утре имаме важен мач, който трябва да спечелим задължително, ама пък е такива играчи като Зе и Дарко знаеш ли какво бъдеще имат? Класни са и нищо чудно след някоя друга година да отидат в още по-класен клуб. Единстеното, което ни остава сега е да чакаме да се купят нови играчи и това е - колкото и да мрънкаме, те няма да се върнат, така че.. И на мен ми е кофти най-вече заради Зе и Дарко и за другите естествено, ама не може цял живот в един клуб да стоиш при положение, че получиш оферта от по-добър клуб с по-голямо заплащане. По-тъпо щеше да е да ги бяха спрели да отидат и да спрат по-натъчното им развитие. Ти ако си на тяхно място нима няма да отидеш? Хората, които истински се привързват към клубовете си и отказват трансфери в по-добри клубове се броят на едната ръка на пръстите.. Такъв пример е Гунди - получил оферта от Милан, ама я отказал. Кажи ми един друг футболист, който не би отишъл от Левски в доста по-класен клуб като Милан? Това си е направо 10 крачки напред в кариерата.. Сега може и да ме напсувате, ама аз така ги виждам нещата. :) И друго - НЕ СИ МИСЛЕТЕ, че по някакъв начин защитавам Баткоф - тоя ми е толкова противен, че няма накъде повече.. Защитавам футболистите - все пак е техен избора къде да играят - ръководството няма как да ги спре, ако те искат..

П.П: Баткоф вън от Левски!!!
Изображение

Върни се в “Архив”