Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Гонзо, който предаде Левски

Мнениеот moonlight » 19 сеп 2009 22:54

лъв написа:Защото преди да са разкарали който и да е трябваше да вземат някой! Защото до оня ден ревеше,че "Левски"си имал футболисти,после щял да слага ново начало...Каквото му пее Баткоff това повтаря! Е така няма да излезе нищо! Човек без собствено мнение няма как да се задържи на такова място!Лошото е,че няма да се усети как Бaтkoff ще го похарчи и него! Седнал да ми говори колко са съгласувани нещата!!! Два часа преди това вика на Диков по телефона "питай Баткоff и аз на тая пресконференция няма да дойда",ама дръпнали са му ушетата и айде на амбразурата! Ако си мъж-излизаш и си подаваш оставката ,ама той лъже в очите приятели,та нас.... РЕЗИЛ! ПЪЛЕН! :evil:

А дали си спомняш какво каза след мача с Локо София ? За промяната на схемата ? Нали ,разбираш че Дарко и Зе не ни трябват за такава схема :!:
"Така играем от времето на Мъри Стоилов, така играхме и при Велев. Треньорът предпочита схемата 4-4-2, но при това положение трябва да зачеркнем някои футболисти. Това са Жоазиньо, Дарко Тасевски, Зе Соарес, Бардон, Ицо Йовов "
Май-май не е чак толкова голяма разликата нали ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Мишките от фенклуба!!!!!

Мнениеот ЕМИЛ » 19 сеп 2009 22:55

Разединението в синята агитка не е от днес или вчера.Никога не сме били като едно цяло.Може би защото нямаме обединяваща фигура.

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 19 сеп 2009 22:55

Е какво правиха до сега :evil:Чакаха 'Рубин "ли,айде стига! ;)

Потребителски аватар
vans81
Контакти:

Re: Голямото вайкане

Мнениеот vans81 » 19 сеп 2009 22:57

italianeca_77 написа:абе говеда какво се притеснявате нали наи вайния ма4 за жас е сре6ту евробоеца, до ж4ера ги освиркахте а днес ви е жал за тях но вие само на това сте способни маи:))))) хахаххахаха :)

ШУШИ...ШУШЕНЦЕ как се радвам че си чорбар...аиде в которката при розовите опашчици и там компетентните ти мнения.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 19 сеп 2009 22:59

от redkiko2 на 19 Сеп 2009 18:30
Президент Левски Тодор Батков очень самашедшии и често обманивает люди. Поетому в Болгарии мало веруют что Чемпоин Росии покупит 4 игроки от команда, которая очен слабо играть в еврокубках .
Изказвания на руски фенове.хареса ми

Това не го е писал руски фен,а фен на свинските от София.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Мишките от фенклуба!!!!!

Мнениеот SAMP » 19 сеп 2009 22:59

ЕМИЛ написа:Разединението в синята агитка не е от днес или вчера.Никога не сме били като едно цяло.Може би защото нямаме обединяваща фигура.

Има 200 човека дето са на хранилка и си мислят,че те са лицето на агитката.Абсолютно се разграничавам от такива фенове!!!Може да са с пъти по-големи Левскари от нас,може това да им е начин на живот,може да са на всеки мач и да викат до последно,но щом заемат такава позиция и не взимат отношение по редица проблеми на клуба за мен не са истински ЛЕВСКАРИ!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 19 сеп 2009 23:02

от peterx на 19 Сеп 2009 16:20
Писна ми от някакви фърфаляци, които се правят на големи разбирачи и дават оценки и присъди наляво и надясно!
Ей, пишлеменца! Левски го има от сто години и ще го има още много пъти по толкова!
Отборът е бил преименуван, разформирован, гонен и пр. Въпреки всичко и напук на всички е оцелял.
Били сме продали четирима добри футболисти... Голям праз! Та ние сме шампиони в почти всички гарнитури!
Левскарският дух винаги ще го има. Затова отборът ще върви напред. Може утре да падне, може да завършим пети в първенството, но отново ще се изправим по-силни от преди и ще мачкаме наред. Защото това е ЛЕВСКИ!
Въпреки Батков, въпреки слаби футболисти и треньори, въпреки псевдофенчетата, които побързаха да погребат и да се отрекат от "любимия" си отбор.
А Гонзо е направил достатъчно за този отбор, че да си позволи още 1000 такива "грешки"!

Точно нещо такова си мислех да напиша и аз.Ние сме ЛЕВСКИ!
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
bobarel
Контакти:

Мнениеот bobarel » 19 сеп 2009 23:05

Аре бе, какво сте ги зажалили тия четримата. Гола вода са всичките ....Радвайте се ,че се отървахте от тях.Прав е Гонзо -"Сега ги искат .Сега ги дават"-....После , никой няма да ги иска.На кой ще ги дадете тогава :roll: .....Тоя Батков много ми заприличва на Христолов ....Вие се кефихте на несполуката на Ботев, ама да не ви сполети тяхната съдба....Понеже чета , мнения ,че цяла България трябва да скочи срещу Боратков и да го изгони. Но нали някой трябва да дойде на негово място :roll: Кой? Гонзо ли?.....Аз се радвам за Рабех...Човека отида да рита в Страната на водката :) .Представете си какъв кеф е за него това :lol: ..За другите не съм сигурен ама той нацели трансфера на сезона ;)
Villa ,Inter, Real Madrid и ЦСКА

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Царе сме да си правим мръсно

Мнениеот baligo » 19 сеп 2009 23:09

Айде некой рускоговорящ да преведе какво му отговарят, че аз не отбирам много:
"CbIP [Комментариев: 153]
Круто! ЦСКА София, я тебя понимаю!
Так, хзначит Болгаский выучил, чем бы заняться?"
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Мнениеот SofiaSkinHead » 19 сеп 2009 23:10

Факт е че нашите дербита са до някъде сходни като дербито Лацио - Рома (Тоест отбора с по-слаба моментна форма винаги печели (давам примери миналата година 0:2 приключи мача, също така да не забравяме че при победата 7:2 ЛЕВСКИ са били считани за аутсайдери :))). Това ме кара да бъда спокоен преди утрешния мач. Също така мисля че по този начин ще се даде място за изява на един Лъчо Балтанов който се разцепи да вкарва за младежкия национален отбор голове които дори едва ли скоро ще видим от някой футболист с изключение на съсипания талант Николай Димитров-Хичо или Влади Гаджев ... да не забравяме дори и Божидар Митрев който също вкарва хубави голове (Гол срещу Вихрен ако не се лъжа от нашата врата). Така че не се паникьосвайте момчета. Квото е писано ще се случи дали за добро или за лошо смятам че по-добре сега отколкото по-късно :) Така или иначе сега ако паднеме дните на Борат ще се преброени и ще се спре гаврата с този клуб :)

P.S. за всички тези които ще си излеят пумията сега по мой адрес ще кажа само едно

АКО НЯКОЙ НЕ ВЯРВА НА ТОВА КОЕТО КАЖА
НЕКА ДОЙДЕ В ЛЮЛИН ДА МУ СКЪСАМ БАНДАЖА

Айде със здраве и утре ще мислим каква ще бъде следващата ни стъпка (едната е ясна БОРАТ НА БЕСИЛОТО)
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!

Върни се в “Архив”