Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Безумно слаб Левски

Мнениеот smash_the_reds » 14 мар 2009 19:20

Ами така е - и затпва какво ни остава.Да плюем треньора и играта ни ли???Това е положението-нека да се радваме на единственото,което можем-на трите точки!!!Защото друго няма за какво...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 14 мар 2009 19:20

Вие какво искате, да играем като за световно ?! На тая кочина - игрището и с тия сви.е от пловдив каква игра искате да се получи ? На мен обаче почва да ми става нещо скучно .... тия дни трябва пак да гръмне някакъв скандал в Цска, че да се забавляваме .... няма начин да не стане някакъв скандал/сеир , минаха 10-тина дена вече без нищо !!!!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: Ж.МИЛАНОВ-загуба от ботев няма да е фатална

Мнениеот milen.hrisrov » 14 мар 2009 19:27

Хора какво има фатално в една загуба.На този свят има само едно нещо което е непоправимо и фатално така,че не се занимавайте с глупости.За Живко мога да кажа,че многократно е показал колко голям Левскар е.
Този профил вече не съществува.

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 14 мар 2009 19:29

пичове сега домакинските ни мачове с кои отбори са иначе сте много прави за Велев но все си мисля че ако вместо да се плащаха луди пари за скъпи бразилци не са вземе някое доказано име в треньорската професия нещо като Пини Гершон в баскета,мисля от там нещата ще тръгнат нагоре
САМО ЛЕВСКИ
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: Ч. Р. Д. на Гошо Петков

Мнениеот milen.hrisrov » 14 мар 2009 19:34

Честито Гошо!Жив и здрав и да продължаваш да ни радваш с екипа на Левски още дълги години.
Този профил вече не съществува.

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 14 мар 2009 19:41

Абе вие май сте бая ТЪПИ и ще се обоснова:
-на тоя дето иска нов собственик бих му предложил той да извади пари и да купи, а после и да издържа отбора. Защо мразите Батков толкова много, искате да го изгоните и да дойде някой като Лупи-хаха, или да не стане като с Берое, псуваха си президента и той им го тури. Батков е собственик и е прав винаги, все едно мен някой да ме упреква, че не си стопанисвам добре къщата и да иска да ме гони, не ме разсмивайте!!!
-какво искате от ЛЕВСКИ, да бие всеки път с по 4-5 гола ли? Ха, не става така във футбола има и такива мачове и точно в тях се вижда кой заслужава титлата (вижте Ливърпул-бие силните наред, но в куците мачове се дъни и затова няма да стане шампион).
-и трето, предпочитам ЛЕВСКИ да е шампион с грозна игра, отколкото да играе добре и да е втори- на 16 точки след водача в класирането.
-спомняте ли си мачовете, когато ЛЕВСКИ се опитваше да играе като равен с Барселона и отнесе 5 гола, а спомняте ли си миналата година мача Глазгоу Рейнджърс-Барселона, в който рейнджърите минаха центъра веднъж за цял мач, но устискаха 0:0 и се класираха втори в групата след Барса, и играха на осминафинал. Незнам вие за кои вариант сте, но аз лично съм за втория.
-и накрая: ТИМ ЛЮБИМ ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА, ТОЙ СЕ КАЗ-ВА ЛЕВСКИ СОФИЯ

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 14 мар 2009 19:45

Addler написа:Абе вие май сте бая ТЪПИ и ще се обоснова:
-на тоя дето иска нов собственик бих му предложил той да извади пари и да купи, а после и да издържа отбора. Защо мразите Батков толкова много, искате да го изгоните и да дойде някой като Лупи-хаха, или да не стане като с Берое, псуваха си президента и той им го тури. Батков е собственик и е прав винаги, все едно мен някой да ме упреква, че не си стопанисвам добре къщата и да иска да ме гони, не ме разсмивайте!!!
-какво искате от ЛЕВСКИ, да бие всеки път с по 4-5 гола ли? Ха, не става така във футбола има и такива мачове и точно в тях се вижда кой заслужава титлата (вижте Ливърпул-бие силните наред, но в куците мачове се дъни и затова няма да стане шампион).
-и трето, предпочитам ЛЕВСКИ да е шампион с грозна игра, отколкото да играе добре и да е втори- на 16 точки след водача в класирането.
-спомняте ли си мачовете, когато ЛЕВСКИ се опитваше да играе като равен с Барселона и отнесе 5 гола, а спомняте ли си миналата година мача Глазгоу Рейнджърс-Барселона, в който рейнджърите минаха центъра веднъж за цял мач, но устискаха 0:0 и се класираха втори в групата след Барса, и играха на осминафинал. Незнам вие за кои вариант сте, но аз лично съм за втория.

май няма какво да се добави след твойто мнение
всичко това е вярно!!!
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 14 мар 2009 19:51

По принцип щом собственика е решил Велев ще бъде Велев.ЗА МЕНЕ ТОЙ НЕ СТАВА ЗА ТРЕНЬОР НА ЛЕВСКИ.
А относно че това се плюе по Батков не съм съгласен той дава парите той решава,не забравяйте чорбалаците как се радваха като дойде Митал какви пожелания си имаха към него и какво стана после,по-добре да е Батков със по малко пари да сме от колкото някой измислен милиардер.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Ч. Р. Д. на Гошо Петков

Мнениеот delqnski47 » 14 мар 2009 20:16

Да е жив и здрав Гошо! :) Айде да ходи некъде в Арсенал или Ливърпул,или Челси,та да можем ние цскарите да се отървем от него най-сетне :) :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 14 мар 2009 20:19

Addler написа:Абе вие май сте бая ТЪПИ и ще се обоснова:

RESPECT.
ЛЕВСКАР до гроб!

Върни се в “Архив”