Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Sardukar написа:Авалокитешвара страхотен коментар, но имам само една забележка...... Това със сигурност не е най-слабия ЧЕЛСИ в ерата Абрамович! Това, че сезона ни беше пред пълен провал заради неадекватното държане на Свирчо не означава, че ЧЕЛСИ в момента е един слаб отбор, на който съдбата просто му връща за всикчо, (последните 9 години ЧЕЛСИ винаги отпадаше от финалст/шампион в турнира) което му се случи след идването на Абрамович! Да може би е по-слаб в сравнение с 2005-2009г., но тогава ЧЕЛСИ беше чудовището на Моуриньо(макар да напусна 2007), което ръфа аристократично и играе за 4 купи всеки сезон! В момента има една разлика... ключовите футболисти на ЧЕЛСИ изиграват последния си сезон, в който те ще дърпат конците! Вижда се и от държанието им(най-вече при Дрогба). Всеки, който е гледал мача с Валенсия от групите е видял какво направи Дрогба! Видяли са го и с/у Наполи и Барселона! Между другото същото нещо се случи и 2008г., където по невероятен начин вместо 4 купи пляскахме с празни ръце. Но, тогава все още имаше време.... Сега времето изтича за ЧЕЛСИ и аз вярвам, че момчетата ще направят АБСОЛЮТНО ВСИЧКО за да вземат гадната тенекия! Не мога да приема, че ЧЕЛСИ в момента е слаб! Предпочитам да мисля, че в посочения вече период "сините" бяха много, ама много силни! Гледах всички мачове този сезон(без два за купата, които нямаха излъчване и гледах на запис по клубната ТВ) на ЧЕЛСИ и съм готов да споря със всеки, че този отбор НЕ Е СЛАБ! ЧЕЛСИ ИМА КЛАСА! Сега използва различни методи за успех, но предвид развитието на сезона е нормално! Бих приел, че има по-слаби изпълнители на няколко поста и по-малко блясък, но като колектив ЧЕЛСИ си е същата машина! Ако тя е единна и вярва в себе си...... трудно може да бъде спряна!
Sardukar написа:Ако някой спечели от изгърмелите на бързо английски отбори това е ЧЕЛСИ! Просто с тях ни е по-зор!
Sardukar написа:Ако някой спечели от изгърмелите на бързо английски отбори това е ЧЕЛСИ!
Sardukar написа:Интересното е, че тази година ЧЕЛСИ е подценяван, а успява. Предишните няколко години беше обратно.... много странно! Мъчно ми е, че ги няма Макелеле, Балак, Джо Коул, Дъф, Карвальо и още няколко страхотни футболисти..... Не искам при следващ евентуален финал да ми е мъчно за Дрогба, Лампард и Есиен......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта